Aşılama aşılamasını göebekten igne ile yaptıranların alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
slm. arkadaşlar ben bu ugurda yaşadıklarımı özetleyeyim klomen ile yapılan ilk aşılamamda hamile kaldım.10 haftalıkken hala embriyoda kalp atışı olmaması nedeni ile kürtaj oldum.3 ay ara verdikten sonra ikinci aşılamamı yine klomen ile yaptırdım negatif sonuç aldım geçen ay yine klomen ile üçüncü aşılamamı yaptırdım yine negatif sonuç aldım artık klomen hakkım bitti 3 kez klomen üç kez göbekten igne ile deneniyormuş aşılama bu ay göbekten igneye geçiyoruz bana göbekten igne yapıp aşılama yaptıran arkadaşlar nasıl birşey sanırım kendimiz yapıyormuşuz poliklinikler yapmıyormu aceba benim zaten igne korkum var birde kendim nasıl yapcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür edrim paylaşımlarınız için.azimle devam ediyoruz bıkmak yok kızlar:jeyyar:

• Konu Sahibi EU3
kızlar yarın hastaneye gidecegim muayene olup ignelerimi alacagım yapabilirmiyim bilmiyorumda lütfen sizlerden acele cevap bekliyorum

• Konu Sahibi EU3
Merhaba bende bir kez puregon iğne ile aşılama oldum ama malesef sonuç negatifti. İğneyi olmak çok kolay zaten o iğneler için özel kalemler var dr.unun vermiş olduğu dozu ayarlayıp göbeğine vuruyorsun ben bu işi eşime bıraktım o yaptı iğnelerimi. Eğer istersen ilk iğneni dr.una yaptır.
Şİmdiden kolay gelsin inşallah bu kez bebeğin sana sıkıca tutunup büyür ve sağlıkla dünyaya gelir.

• Konu Sahibi EU3
merhaba sesil aşılama olmadım ama göbekten igne oldum cok basit kedin yapmana ragmen hiç anlamıyosun bile göbek yaglı oldugu için olsa gerek ben 24 yaşına kadar hiç igne olmamıştım bu tedavilerle hemgöbekten hem kalçadan bir sürü igne yedim ama olmadı rabbim hayırlısını versin bende ankaralıyım sen nerde tedavi oluyosun dr un kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…