Diliruba Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 166 63 98 33 9 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Diliruba #61 Duambelliduyanbellii .!.: İnşallah canım benim cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu sefer tutmuştur. Çok büyük bir hayal, kırıklığı oluyor yoksa rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... An amin amin geçen ay klomenle aşılamam tutmadı şimdi Gonol f kullanmaya başladım. İnşallah hayırla sonuçlanır. Sizde yazın test yaptırdığınızda
Duambelliduyanbellii .!.: İnşallah canım benim cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu sefer tutmuştur. Çok büyük bir hayal, kırıklığı oluyor yoksa rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... An amin amin geçen ay klomenle aşılamam tutmadı şimdi Gonol f kullanmaya başladım. İnşallah hayırla sonuçlanır. Sizde yazın test yaptırdığınızda
Duambelliduyanbellii Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2016 56 8 86 32 9 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Diliruba #62 Dilruba3452 .!.: An amin amin geçen ay klomenle aşılamam tutmadı şimdi Gonol f kullanmaya başladım. İnşallah hayırla sonuçlanır. Sizde yazın test yaptırdığınızda Genişletmek için tıkla... Bende 3 kere klomenle yaptırdım bu ay gonal f ile tutma ihtimali gonal Fin daha yüksek diyorlar. Siz kaçıncı gündesiniz
Dilruba3452 .!.: An amin amin geçen ay klomenle aşılamam tutmadı şimdi Gonol f kullanmaya başladım. İnşallah hayırla sonuçlanır. Sizde yazın test yaptırdığınızda Genişletmek için tıkla... Bende 3 kere klomenle yaptırdım bu ay gonal f ile tutma ihtimali gonal Fin daha yüksek diyorlar. Siz kaçıncı gündesiniz
Diliruba Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 166 63 98 33 10 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Diliruba #63 Duambelliduyanbellii .!.: Bende 3 kere klomenle yaptırdım bu ay gonal f ile tutma ihtimali gonal Fin daha yüksek diyorlar. Siz kaçıncı gündesiniz Genişletmek için tıkla... İğnenin henüz 3. günündeyim pazartesi günü kontrole gideceğim
Duambelliduyanbellii .!.: Bende 3 kere klomenle yaptırdım bu ay gonal f ile tutma ihtimali gonal Fin daha yüksek diyorlar. Siz kaçıncı gündesiniz Genişletmek için tıkla... İğnenin henüz 3. günündeyim pazartesi günü kontrole gideceğim
Duambelliduyanbellii Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2016 56 8 86 32 12 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Diliruba #64 Dilruba3452 .!.: İğnenin henüz 3. günündeyim pazartesi günü kontrole gideceğim Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah bir an önce büyürde yaparsın aşılamanı
Dilruba3452 .!.: İğnenin henüz 3. günündeyim pazartesi günü kontrole gideceğim Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah bir an önce büyürde yaparsın aşılamanı