Selam dostlar Herkese hayırlı günler diliyorum Dünden beri aşılama ile ilgili aşılama belirtileri ile ilgili post arıyorum en güncel olanı Burası buldum Umarım bana cevap verebilirsiniz Bugün aşılamanın 7. Günü geçen hafta cuma günü yaptırdım aşılamamı bugün perşembe 7. günden gidiyoruz.İlk günden itibaren Göğüslerim zaten inanılmaz ağrıyor zaten çok büyükler ve sanırım Progestan ilacından dolayı çok fazla etkileniyor Ve inanılmaz ağrıyor 4. aşılama bu yaptırdığım. Bu arada ben dün dün akşam saat 8.00-9 sularında inanılmaz sağ tarafta bir bel ağrısı başladı Ayakta duramıyorum oturamıyorum mesanem sürekli dolu yani tuvalete çıkmasan bile sürekli mesanem dolu çok fazla Akıntım var böyle sulu sulu Akıntım var Hani sanki böyle adet oluyormuş gibi hissediyorsunuz lavaboya koşuyorsunuz ama hiçbir şey yok Bu arada Adetime 14 gün var dün gece benim için tam bir kabustu şu anda uyandım ve bunları yazıyorum dün gece benim için tam anlamıyla bir kabustu bütün vücudum baştan aşağıya ağrıdı Yani yatakta dönemedim kesinlikle dönemedim aşırı derecede huzursuzluk kesinlikle uyuyamadım Sabah sekizde ancak birazcık uyudum Sabah 6.00'da inanılmaz bir Açlık vardı kalktım Affedersiniz kendime muhlama yaptım
sonra 8'de yattım şimdi kalktım ve hemen Size yazmak istedim çok huzursuz bir gece geçirdim midem sürekli bulanıyor ama kusacak kadar değil yani öğürecek kadar değil hani midenizi üşüttğüünüzde mideniz hep böyle Bulanır ya öyle bir bulantı var bende yani çok uzatmak istemiyorum Bu belirtileri yaşayan var mı bu gece huzursuzluklarını yaşayan var mı bel ağrısı bu mide bulantısı akıntı bunları yaşayan var mı Yani şu anda bile yazarken İnanın ki Midem çok fazla bulanıyor aklıma bazı yiyecekler geliyor kusacak gibi oluyorum ama kusamıyorum aşılaması olarak tutanlar ya da benim gibi bu belirtileri yaşayanlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim Çok uzattığımın farkındayım Umarım endişelerimi Heyecanımı anlarsınız hepinizi öpüyorum iyi günler diliyorum