- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafî bakalım inşallah güzel haberler alırızVerdim kan sonuç bekliyorum
Kaç çıktıNegatif
Negatif 2Kaç çıktı
Adet olmazsanız tekrar test verin sakın moralinizi bozmayın. Umur hep var. Adet olunca tekrar aşılama yaptırınNegatif 2
11. günüm daha 14. günde kan ver dedi doktor bekleyemeyeceğim sanırım duphaston kulanıyorum bugün bitiyor yarın kan verebilirimcanımmm test verdin mi merak ettim
adet olacakmışım gibi belirtilerim var. Hayırlısı olsun. Her duruma hazırım. adet olursam beklemeden tekrar aşılama yaptırmak istiyorum.11. günüm daha 14. günde kan ver dedi doktor bekleyemeyeceğim sanırım duphaston kulanıyorum bugün bitiyor yarın kan verebilirim
hala adet olmadım 2 gün geçti..Adet olmazsanız tekrar test verin sakın moralinizi bozmayın. Umur hep var. Adet olunca tekrar aşılama yaptırın
bende öyleyim olmazsa devam vardır Allahın bi bildigi.adet olacakmışım gibi belirtilerim var. Hayırlısı olsun. Her duruma hazırım. adet olursam beklemeden tekrar aşılama yaptırmak istiyorum.
hadi inşallah belki bi mucize olur geç döllenme de olabiliyor. en son kan değeriniz kaç çıkmıştı ?hala adet olmadım 2 gün geçti..
bende öyleyim olmazsa devam vardır Allahın bi bildigi.
4 ama burdaki postları okuyorum birçok kişinin adet sonrası betaları yükselmiş. Cumaya kadar olmazsam tekrar kan vericem.hadi inşallah belki bi mucize olur geç döllenme de olabiliyor. en son kan değeriniz kaç çıkmıştı ?
yaa biraz önce sizin gibi değeri 4 olan birinin yorumunu okudum iki gün sonra ikiye katlamış. Bence umut var hamilesiniz. içimden en başından beri öyle geçiyor cumayı beklemeyin lütfen hemen kan verin4 ama burdaki postları okuyorum birçok kişinin adet sonrası betaları yükselmiş. Cumaya kadar olmazsam tekrar kan vericem.
inşallah ikimizde gebeyizdir ve karnımızda büyürken de beraber takip ederiz yürekten dua ettim inanınyaa biraz önce sizin gibi değeri 4 olan birinin yorumunu okudum iki gün sonra ikiye katlamış. Bence umut var hamilesiniz. içimden en başından beri öyle geçiyor cumayı beklemeyin lütfen hemen kan verin
Aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız. bi okuyun yorumları.inşallah ikimizde gebeyizdir ve karnımızda büyürken de beraber takip ederiz yürekten dua ettim inanın
güzel haberlerinizi bekliyorumAşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız. bi okuyun yorumları.
Çok teşekkür ederim inşallah bende bekleyemeyeceğim yarın kan vereceğim.
İstedim aslında ısrarla duphastonu uygun görmüş. Ne işe yaradığını da bilmiyorum. internette adet düzenlemek içim kullanıldığı yazıyor.inş gebesinizdir ama olmadıysa lütfen progesteron fitil isteyin doktorunuzdan duphastol benim şahsen hormonlarımı cok yükseltmişti lütfen danısın doktora fitil şeklinde alın
progesteron seviyesi artırıp tutunmayı kolaylastırıyor demişti eski doktorum ama benim hormonlarımı mahvetti.. bu doktorum progesteron verdi bu sekilde söyleyince.İstedim aslında ısrarla duphastonu uygun görmüş. Ne işe yaradığını da bilmiyorum. internette adet düzenlemek içim kullanıldığı yazıyor.