• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılaması pozitif olanlar koşun

Adet olmazsanız tekrar test verin sakın moralinizi bozmayın. Umur hep var. Adet olunca tekrar aşılama yaptırın
hala adet olmadım 2 gün geçti..
adet olacakmışım gibi belirtilerim var. Hayırlısı olsun. Her duruma hazırım. adet olursam beklemeden tekrar aşılama yaptırmak istiyorum.
bende öyleyim olmazsa devam vardır Allahın bi bildigi.

4 ama burdaki postları okuyorum birçok kişinin adet sonrası betaları yükselmiş. Cumaya kadar olmazsam tekrar kan vericem.
yaa biraz önce sizin gibi değeri 4 olan birinin yorumunu okudum iki gün sonra ikiye katlamış. Bence umut var hamilesiniz. içimden en başından beri öyle geçiyor cumayı beklemeyin lütfen hemen kan verin

yaa biraz önce sizin gibi değeri 4 olan birinin yorumunu okudum iki gün sonra ikiye katlamış. Bence umut var hamilesiniz. içimden en başından beri öyle geçiyor cumayı beklemeyin lütfen hemen kan verin
inşallah ikimizde gebeyizdir ve karnımızda büyürken de beraber takip ederiz yürekten dua ettim inanın

inş gebesinizdir ama olmadıysa lütfen progesteron fitil isteyin doktorunuzdan duphastol benim şahsen hormonlarımı cok yükseltmişti lütfen danısın doktora fitil şeklinde alın

inş gebesinizdir ama olmadıysa lütfen progesteron fitil isteyin doktorunuzdan duphastol benim şahsen hormonlarımı cok yükseltmişti lütfen danısın doktora fitil şeklinde alın
İstedim aslında ısrarla duphastonu uygun görmüş. Ne işe yaradığını da bilmiyorum. internette adet düzenlemek içim kullanıldığı yazıyor.

İstedim aslında ısrarla duphastonu uygun görmüş. Ne işe yaradığını da bilmiyorum. internette adet düzenlemek içim kullanıldığı yazıyor.
progesteron seviyesi artırıp tutunmayı kolaylastırıyor demişti eski doktorum ama benim hormonlarımı mahvetti.. bu doktorum progesteron verdi bu sekilde söyleyince.

Nasip olursa bende 1 Mart'ta aşılama yaptrcam ama hiç bir bilgm yok aşılama sonrasında neler yaptınız banada yardımcı olun canlarım çok stresliyim ve korkuyorum da daha önce 2 defa kimyasal gebelik geçirdim.

aşılama yapılan günü de sayarsak 15. gün ve idrarda gebelik testi negatif sizce doğru mudur yoksa kan sonucum için doktorun verdiği takvime göre 4 gün daha bekleyip kanda gebelik testi daha mı sağlıklı olur. pozitif olacğıını sanmıyorum idrarda gebelik testinde tek çizgi gördükten sonra :(

Back