- 19 Ağustos 2021
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sultanyaver
-
Bu durum elbette ki herkeste farklılık gösterebilir çünkü her bünye farklıdır ancak cok yakın bir arkadaşım benzer şeyleri yaşadı ve kızı şu anda 2 yaşında:)) umarim sizin de yerleşme tutunma belirtisi falandır bunlarNe olur cewap verin bugün aşılamanın 7 günü dünden beridir sancı gelip gidiyor karnımın tam altı rahmin olduğu yer ayağa kalktıgımda kasığıma çok ani bi ağrı girdi ne olur bilgilisi olan cevap verebilir mi gerçekten çok korkuyorum ya adet olursam ya tutmadıysa
Inşallah canım ya hala devam ediyor gelip gidiyor sancı allahım dualarimiz duyar kabul eder inşallahBu durum elbette ki herkeste farklılık gösterebilir çünkü her bünye farklıdır ancak cok yakın bir arkadaşım benzer şeyleri yaşadı ve kızı şu anda 2 yaşında:)) umarim sizin de yerleşme tutunma belirtisi falandır bunlar
İnşallah... rabbim isteyen herkesi sevindirsinInşallah canım ya hala devam ediyor gelip gidiyor sancı allahım dualarimiz duyar kabul eder inşallah
Progesteron kullanıyor musunuzNe olur cewap verin bugün aşılamanın 7 günü dünden beridir sancı gelip gidiyor karnımın tam altı rahmin olduğu yer ayağa kalktıgımda kasığıma çok ani bi ağrı girdi ne olur bilgilisi olan cevap verebilir mi gerçekten çok korkuyorum ya adet olursam ya tutmadıysa
Hayır canım kullanmıyorumProgesteron kullanıyor musunuz
O zaman yarın doktora git canım.belki yazar. Aşılama sonrası ağrı olabiliyor.gecen gece ben resmen hasta olmuşum gibi öyle bı ağrıyla uyandım anlatamam çok korktum.suan ara ara ağrım varHayır canım kullanmıyorum
İnşallah tutmuştur. Benim ilkinde böyle anı ağrılar giriyor du kist olmustuNe olur cewap verin bugün aşılamanın 7 günü dünden beridir sancı gelip gidiyor karnımın tam altı rahmin olduğu yer ayağa kalktıgımda kasığıma çok ani bi ağrı girdi ne olur bilgilisi olan cevap verebilir mi gerçekten çok korkuyorum ya adet olursam ya tutmadıysa
Senin aşılamanın kaçıncı günü canımO zaman yarın doktora git canım.belki yazar. Aşılama sonrası ağrı olabiliyor.gecen gece ben resmen hasta olmuşum gibi öyle bı ağrıyla uyandım anlatamam çok korktum.suan ara ara ağrım var
Inşallah canım bugunde bayaz yapışkan olmayan akintim var sende bole oldu muİnşallah tutmuştur. Benim ilkinde böyle anı ağrılar giriyor du kist olmustu
Ben progestan kullanıyorum canım ilaçtan dolayı bilemiyorum .akıntim var mı yok .sabah akşam ilacımInşallah canım bugunde bayaz yapışkan olmayan akintim var sende bole oldu mu
Valla canım bende anlamadım hakkımızda hayırlısıBen progestan kullanıyorum canım ilaçtan dolayı bilemiyorum .akıntim var mı yok .sabah akşam ilacım
Sende nasıl canım akintin kasık ağrısı falan var mıC
Cuma sabah oldum
Özellikle gece artıyor ağrım.akinti bilemiyorum ilaç tan dolayıSende nasıl canım akintin kasık ağrısı falan var mı
Canım aşılamanın 6 gününden beridir ara ara gelip giden sancı neyin nesi ya çok korkuyorumÖzellikle gece artıyor ağrım.akinti bilemiyorum ilaç tan dolayı
Korkma İnşallah bebiş yerlesiyordurCanım aşılamanın 6 gününden beridir ara ara gelip giden sancı neyin nesi ya çok korkuyorum
Inşallah canım ya öğlen sancı gidip geliyordu oldum olucam dedim şuan iyiyim ama sancı durduKorkma İnşallah bebiş yerlesiyordur
Olmazsin en erken 11.gun duydum. Hiç test yaptın miInşallah canım ya öğlen sancı gidip geliyordu oldum olucam dedim şuan iyiyim ama sancı durdu
Hayır canım test yaptirmadim daha bugün 8 günüm ya bu süt kıvamısı akıntıyı anlamadım bunu hakkında bilgin var mıO
Olmazsin en erken 11.gun duydum. Hiç test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?