- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Sultanyaver
-
Gebelik te olur diyorlar bu akıntıya ama bilemiyorum canımHayır canım test yaptirmadim daha bugün 8 günüm ya bu süt kıvamısı akıntıyı anlamadım bunu hakkında bilgin var mı
Ayın kaciydi aşılama günü . çatlatma iğnesi ne zaman oldunHayır canım kullanmıyorum
Çatlama iğnesini ayın 16 oldum aşılamam da ayın 17 oldu ama ondan önce klomen ve 3 göbekten iğnede oldumAyin
Ayın kaciydi aşılama günü . çatlatma iğnesi ne zaman oldun
Canim dudağımın tam alt kısmında çok küçük bi sivilce çıktı bu konu hakkında bilgin var mıAyin
Ayın kaciydi aşılama günü . çatlatma iğnesi ne zaman oldun
Çıkabilir stresten yediklerindenCanim dudağımın tam alt kısmında çok küçük bi sivilce çıktı bu konu hakkında bilgin var mı
Kızlar bugün kahve rengi akintim geldi bi bilginiz var mıÇıkabilir stresten yediklerinden
Kaçıncı gün. Kesildi mi devam ediyor muKızlar bugün kahve rengi akintim geldi bi bilginiz var mı
Devam ediyor şimdi bugün 1 günKaçıncı gün. Kesildi mi devam ediyor mu
Test yaptın miDevam ediyor şimdi bugün 1 gün
Yapmadım canım şimdi kırmızı kanda geldi biraz yarın sabah tam olurum valla daha kendime gelemedim gözlerim kan çanağı gini olduTest yaptın mi
Hic üzülmüyorsun yarın sağlık ocağına git kan ver.Yapmadım canım şimdi kırmızı kanda geldi biraz yarın sabah tam olurum valla daha kendime gelemedim gözlerim kan çanağı gini oldu
Net emin olalım. Umut verip daha çok uzulmeni istemem çok yakınında 3 ay normal kanama gelmesine rağmen gebe olanlar oldu. Ne umutlan ne üzül git bı net olsun.ondan sonrada doktorun tekrar tedavi başlar.yasin kaç? Ne Zamadir çocuk istiyorsunYapmadım canım şimdi kırmızı kanda geldi biraz yarın sabah tam olurum valla daha kendime gelemedim gözlerim kan çanağı gini oldu
23 yaşındayım canım 6 senedir çocuk istiyorum bugün tam adet oldumNet emin olalım. Umut verip daha çok uzulmeni istemem çok yakınında 3 ay normal kanama gelmesine rağmen gebe olanlar oldu. Ne umutlan ne üzül git bı net olsun.ondan sonrada doktorun tekrar tedavi başlar.yasin kaç? Ne Zamadir çocuk istiyorsun
Yasin küçükmüş daha neden bu kadar erken başladin ki .kaç yıllık evlisin.bende 6 yıllık evliyim canım. Olmadı mı olmuyor napalim.sen daha da küçüksün ben 31 oldum23 yaşındayım canım 6 senedir çocuk istiyorum bugün tam adet oldum
6 yıllık evliyim bende 17 yaşımda evlendim ama 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı bu 2 aydır ilaçlardan artık âdetlerimde gecikme oluyor Allahım inşallah en yakın zamanda sana evlat nasip etsin senin neyin var peki neden olmuyorYasin küçükmüş daha neden bu kadar erken başladin ki .kaç yıllık evlisin.bende 6 yıllık evliyim canım. Olmadı mı olmuyor napalim.sen daha da küçüksün ben 31 oldum
Amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Eşimde sıkıntı canım .sizin6 yıllık evliyim bende 17 yaşımda evlendim ama 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı bu 2 aydır ilaçlardan artık âdetlerimde gecikme oluyor Allahım inşallah en yakın zamanda sana evlat nasip etsin senin neyin var peki neden olmuyor
Canım çok şükür bizde sıkıntı yok doktor hep stres diyor 2 aşılamayı olacam şimdi hayırlısıylaAmin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Eşimde sıkıntı canım .sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?