• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 7 günü

Yapmadım canım şimdi kırmızı kanda geldi biraz yarın sabah tam olurum valla daha kendime gelemedim gözlerim kan çanağı gini oldu
Net emin olalım. Umut verip daha çok uzulmeni istemem çok yakınında 3 ay normal kanama gelmesine rağmen gebe olanlar oldu. Ne umutlan ne üzül git bı net olsun.ondan sonrada doktorun tekrar tedavi başlar.yasin kaç? Ne Zamadir çocuk istiyorsun

Net emin olalım. Umut verip daha çok uzulmeni istemem çok yakınında 3 ay normal kanama gelmesine rağmen gebe olanlar oldu. Ne umutlan ne üzül git bı net olsun.ondan sonrada doktorun tekrar tedavi başlar.yasin kaç? Ne Zamadir çocuk istiyorsun
23 yaşındayım canım 6 senedir çocuk istiyorum bugün tam adet oldum 😔😔😔

Yasin küçükmüş daha neden bu kadar erken başladin ki .kaç yıllık evlisin.bende 6 yıllık evliyim canım. Olmadı mı olmuyor napalim.sen daha da küçüksün ben 31 oldum
6 yıllık evliyim bende 17 yaşımda evlendim ama 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı bu 2 aydır ilaçlardan artık âdetlerimde gecikme oluyor Allahım inşallah en yakın zamanda sana evlat nasip etsin senin neyin var peki neden olmuyor

6 yıllık evliyim bende 17 yaşımda evlendim ama 6 senedir gitmediğim doktor kalmadı bu 2 aydır ilaçlardan artık âdetlerimde gecikme oluyor Allahım inşallah en yakın zamanda sana evlat nasip etsin senin neyin var peki neden olmuyor
Amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Eşimde sıkıntı canım .sizin

Back