Aşılamanın 10.günü böyle olması normal mi ?

pembeciceksi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
317
185
23
29
Çikolata kisti sebebiyle doğal yoldan hamile kalamıyorum bu ay ilk defa aşılama denedik aşılama gününü sayarsam bugün 10.günüm

Kendime doktorun kontrole çağırdığı güne kadar test yapmama sözü vermiştim ama dünden beri öyle çok adet olacakmışım gibi karın hassasiyetim ve sanki ağrım var ki o hissi bilirsiniz kendimi tutamadım test yaptım.

İlk idrar değildi, forumda okuduğum kadarıyla iğne etkisi ile pozitif çıkabiliyormuş boşuna umutlanır mıyım derken o bile çıkmadı😔 bomboş çıktı bilenler yorum yapabilir mi daha erken mi sizce olsa bile hayali çizgi olması gerekmez miydi 10.günde ?

Psikolojik olarak zor günler geçiriyorum bir yandan babamın rahatsızlığı bir yandan kendi derdim, aşılanma günümde babam hastanede tedavi görüyordu üzüntü ve stresliyken aşılamam oldu çok bir beklentim yok ama her tuvalete gidişte kan görecek miyim korkusu çok zor 😞

Daha önce benim gibi bir durum yaşayıp testte negatif çıktığı halde olumlu sonuç alan oldu mu ?

IMG_5796.webp

Fotoğrafı eklemeyi unutmuşum test de bu şekilde, ilk idrar ile yapmamamın bir etkisi var mıdır acaba

İlk önce geçmiş olsun kuzum.
Rabbim babana şifalar versim.
Aşılamadan sonra 10 gün çok erken değil.
Moralini bozmak istemem ama tutmamış gibi🥹
Doktor mezaman test yapmanı söyledi?

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻
Sanki bende biraz farkındayım tutması mucize olurdu gibi ama yine de görünce çok üzüldüm belki de erken belki de ilk idrar ile yapmadım vs diye kendimi teselli ediyorum
Doktor test yapma dedi aslında 15 gün sonra gel kontrole dedi ama dayanamadım ..

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻
Sanki bende biraz farkındayım tutması mucize olurdu gibi ama yine de görünce çok üzüldüm belki de erken belki de ilk idrar ile yapmadım vs diye kendimi teselli ediyorum
Doktor test yapma dedi aslında 15 gün sonra gel kontrole dedi ama dayanamadım ..
Gerçekten rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 6 senedir evliyim çocuğum yok. Eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Aşılama şansı az diyorlar o yüzden yıpranmadan direk tüp bebek yapalım diyorum.
İnşallah mucize olur rabbim nasip eder sanada💜

Amin amin inşallah hep dua ediyorum herkese 🙏🏻 Aşılama şansı yüzde 15-20 tüp bebek ise 25-30 demişti doktorumuz bize.
Bize üç dört ay daha deneyip öyle aşılama önerdi ama benim eşim gemi kaptanı maalesef sizler gibi sürem yok gemiye gidene kadar vaktimiz var ve bu beni çok strese sokuyor o yüzden hızlı bi şekilde aşılama olmaz ise tüp bebek düşündük
İnşallah rabbim sizi de güzel haberle sevindirir ♥️ tüp bebek ücretleri hakkında bir bilginiz var mı açıkçası doktoruma soramamıştım

Gerçekten rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 6 senedir evliyim çocuğum yok. Eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Aşılama şansı az diyorlar o yüzden yıpranmadan direk tüp bebek yapalım diyorum.
İnşallah mucize olur rabbim nasip eder sanada💜

Amin amin inşallah hep dua ediyorum herkese 🙏🏻 Aşılama şansı yüzde 15-20 tüp bebek ise 25-30 demişti doktorumuz bize.
Bize üç dört ay daha deneyip öyle aşılama önerdi ama benim eşim gemi kaptanı maalesef sizler gibi sürem yok gemiye gidene kadar vaktimiz var ve bu beni çok strese sokuyor o yüzden hızlı bi şekilde aşılama olmaz ise tüp bebek düşündük
İnşallah rabbim sizi de güzel haberle sevindirir ♥️ tüp bebek ücretleri hakkında bir bilginiz var mı açıkçası doktoruma soramamıştım

Ben üç yerden fiyat aldım herşey içinde.
Acıbadem Maslak Bülent Tıraş en pahalısıydı herşey içinde 100 bin tlyi biraz geçiyor
Acıbadem Kayseri Mustafa Taş 60 bin tl felandı
Miel Clinic Soner Düzgünerde 60-70 bin civarı.

Eylülde ya bülent beyde yada Soner beyde yaptırmak istiyorum.

Acıbadem Maslak Bülent Tıraş en pahalısıydı herşey içinde 100 bin tlyi biraz geçiyor

Eylülde ya bülent beyde yada Soner beyde yaptırmak istiyorum.
Anladım canım teşekkür ederim genel olarak 70-100 arası
Bende özel bi poliklinikte aşılama için 8 bin tl fiyat almıştım , başka bi özel hastanede ise 3 bin dediler bize daha yakın olması sebebiyle hastaneyi tercih ettik ama sonuç alamayıp tüp bebeğe geçecek olursak çok daha iyi araştırmak istiyorum. Tutma oranı için bir şey söylediler mi bir de herhangi bir problem var mı yoksa olmadığı halde mi olmuyor ?
Bende 2.5 cm çikolata kisti var şansımı düşürüyor

Anladım canım teşekkür ederim genel olarak 70-100 arası
Bende özel bi poliklinikte aşılama için 8 bin tl fiyat almıştım , başka bi özel hastanede ise 3 bin dediler bize daha yakın olması sebebiyle hastaneyi tercih ettik ama sonuç alamayıp tüp bebeğe geçecek olursak çok daha iyi araştırmak istiyorum. Tutma oranı için bir şey söylediler mi bir de herhangi bir problem var mı yoksa olmadığı halde mi olmuyor ?
Bende 2.5 cm çikolata kisti var şansımı düşürüyor

Bende üçüde aynı şeyi söyledi 60-70% şansın var dediler. İkimizdede herhangi bi sorun çıkmıyor. Herşey temiz ve güzel diyorlar ama malesef kendiliğinden olmadı.
Hsg çekildimi? İlaçli rahimden filmi?

Şans oranı çok yüksekmiş çok sevindim inşallah olur 🙏🏻 evet sorun olmadan olmayanların oranı da çok yüksek olmadıkça stres oluyor stres oldukça zaten olmuyor kısır döngü gibi
Evet çekildim çok şükür o güzel çıktı tüplerim açık

Çikolata kisti sebebiyle doğal yoldan hamile kalamıyorum bu ay ilk defa aşılama denedik aşılama gününü sayarsam bugün 10.günüm

Kendime doktorun kontrole çağırdığı güne kadar test yapmama sözü vermiştim ama dünden beri öyle çok adet olacakmışım gibi karın hassasiyetim ve sanki ağrım var ki o hissi bilirsiniz kendimi tutamadım test yaptım.

İlk idrar değildi, forumda okuduğum kadarıyla iğne etkisi ile pozitif çıkabiliyormuş boşuna umutlanır mıyım derken o bile çıkmadı😔 bomboş çıktı bilenler yorum yapabilir mi daha erken mi sizce olsa bile hayali çizgi olması gerekmez miydi 10.günde ?

Psikolojik olarak zor günler geçiriyorum bir yandan babamın rahatsızlığı bir yandan kendi derdim, aşılanma günümde babam hastanede tedavi görüyordu üzüntü ve stresliyken aşılamam oldu çok bir beklentim yok ama her tuvalete gidişte kan görecek miyim korkusu çok zor 😞

Daha önce benim gibi bir durum yaşayıp testte negatif çıktığı halde olumlu sonuç alan oldu mu ?
Canım bende 29 temmuzda yaptırdım perşembe günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı 🤷🏻‍♀️ umarım senin tutmuştur bide kan testinde baktir

Canım bende 29 temmuzda yaptırdım perşembe günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı 🤷🏻‍♀️ umarım senin tutmuştur bide kan testinde baktir
Yaa canım olsun üzülme elbet olacak bu da bir sınav bence
Kan testi için bulunduğum yerde gidemiyorum hep tanıdıklar var bu sürecimi kimse bilmiyor o yüzden görmelerini istemiyorum pek 😞 18inde doktor randevum var o kan testi yapacak sanırım inşallah bekleyebilirim

Yaa canım olsun üzülme elbet olacak bu da bir sınav bence
Kan testi için bulunduğum yerde gidemiyorum hep tanıdıklar var bu sürecimi kimse bilmiyor o yüzden görmelerini istemiyorum pek 😞 18inde doktor randevum var o kan testi yapacak sanırım inşallah bekleyebilirim
Benimde akrabalarım bilmiyor fakat bebek var mı diye sormaya gelirken soruyorlar . Ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyor

Benimde akrabalarım bilmiyor fakat bebek var mı diye sormaya gelirken soruyorlar . Ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyor
Evet orası öyle herkes soruyor herkes hamile kalıyor geçen gün eşimin teyzesi ne zaman üç kişi olacaksınız dedi dondum kaldım .. nasip ne zamansa o zaman dedim

Eğer sadece sorun çikolata kistindeyse sorun yapmayın bukadar stress vücuda hiç iyi gelmez ben çatlatma defalarca yaptım aynı iğne kullanılıyor. İğne sonucu 10. Gün tamamen gidebilir ve 11. Gün 12. Gün birden belirginleşebilir zaten test günü 15. Gün ama aşılama da nasıl bilmiyorum tabi farklı olabilir tedavi görün görmeyin . Herzaman ilişkiden 15. Gün sonra anca idrara düşüyor Burda maalesef bir yorumuna denk geldim başkalarına çocuğumuz belki olmuyor belki istemiyoruz diye yazmışsın çok üzüldüm 🥹 bende aynı durumdayım ve insanların ağzının payını kendini katarak vermemelisin. Mesela ben baya sivri dilli olarak cevap veriyorum yoksa insanlar çok haddini aşıyor mesela benim cevabım bu şekilde : Ben istemiyorum sizin canınız sıkılıyorsa siz yapın çocuk ;). Veya ben rahatımdan ödünç veremem önce ben ! Diye idare ediyorum böyle yapınca insanlar bi afallıyor :)) mecburen direk kapak cevap vermelisiniz kızlar susmazlar yoksa .. eğer aşılamayla da olmuyorsa Tüp bebek denersiniz onunla şans herzaman daha yüksek 🙏🏼 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar pes etmeyin uzun ve yorucu bir yol ama sonucu mutlaka güzel olucaktır buna eminim 🍀

Eğer sadece sorun çikolata kistindeyse sorun yapmayın bukadar stress vücuda hiç iyi gelmez ben çatlatma defalarca yaptım aynı iğne kullanılıyor. İğne sonucu 10. Gün tamamen gidebilir ve 11. Gün 12. Gün birden belirginleşebilir zaten test günü 15. Gün ama aşılama da nasıl bilmiyorum tabi farklı olabilir tedavi görün görmeyin . Herzaman ilişkiden 15. Gün sonra anca idrara düşüyor Burda maalesef bir yorumuna denk geldim başkalarına çocuğumuz belki olmuyor belki istemiyoruz diye yazmışsın çok üzüldüm 🥹 bende aynı durumdayım ve insanların ağzının payını kendini katarak vermemelisin. Mesela ben baya sivri dilli olarak cevap veriyorum yoksa insanlar çok haddini aşıyor mesela benim cevabım bu şekilde : Ben istemiyorum sizin canınız sıkılıyorsa siz yapın çocuk :KK66:. Veya ben rahatımdan ödünç veremem önce ben ! Diye idare ediyorum böyle yapınca insanlar bi afallıyor :)) mecburen direk kapak cevap vermelisiniz kızlar susmazlar yoksa .. eğer aşılamayla da olmuyorsa Tüp bebek denersiniz onunla şans herzaman daha yüksek 🙏🏼 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar pes etmeyin uzun ve yorucu bir yol ama sonucu mutlaka güzel olucaktır buna eminim 🍀
Evet sadece o ve benim bitmek bilmeyen stresim dediğiniz gibi stres olunca zaten olmuyor, eşim gemi kaptanı zaten gittiğinde en az dört beş ay ara vermiş oluyoruz gelince deniyoruz o da olmuyor ve tekrar gemiye gidecek bi an önce olsun stresi oluyor zaman sınırımız olduğunu düşünüyorum çok zor ..
ben daha hiç öyle cevap veremedim ama bu şekilde giderse gergin olduğum bi anda biri sorduğunda kendimi tutamamaktan korkuyorum. İnsanlar çok düşüncesiz çok
Teşekkür ederiz amin inşallah dualarımız kabul olsun ♥️♥️

Eylülde ya bülent beyde yada Soner beyde yaptırmak istiyorum.Medical park baana
Medical park 38 bin dedi dün tüp bebek için bana

Back
X