Anladım çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHiç bilmiyorum onu ama kan testi bak bu testi de 26 çıkan değerden 4 gün sonra yaptım aynı gün 307 çıktı
Kan verdin miAmin aminnnnn inşallah canımmm
123 çıktı canımmmm hamileyim çok şüküüüür bin şükür rabbime ama 2 gün sonra tekrar vereceğimKan verdin mi
123 çıktı hcg sonucum 2 gün sonra tekrar vereceğimYarin sabah erkenden kan testi verinnormalde bu tarihlerde silik cizgi cikar ama sizin testlerin hepsi cok belirgin insallah guzel haberlerle gelirsiniz
Cok sevindim cooook123 çıktı hcg sonucum 2 gün sonra tekrar vereceğimçok çok çok şükür inşallah artarak devam eder inşallah
Amiiiiin aminnn inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım umarımCok sevindim cooookinsallah her sey guzel gider, saglikla sihhatle kucaginiza da almaniz nasip olsun
Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak devam eder sağlıkla kucağına alırsın123 çıktı canımmmm hamileyim çok şüküüüür bin şükür rabbime ama 2 gün sonra tekrar vereceğim
Amin canım amiiiiin inşallah allah razı olsunHayırlı olsun canım inşallah katlanarak devam eder sağlıkla kucağına alırsınçok sevindim
Gayet iyi canım iki gün sonrada ikiye katlar inşallahAmin canım amiiiiin inşallah allah razı olsun2 gün sonra bir daha vereyim de içim rahatlar tamamen. Peki sence değer iyi mi? Aşılamanın 12. günü 123 iyi mi
İnşallah canımmmGayet iyi canım iki gün sonrada ikiye katlar inşallah
Merhaba benim de bugün aşılamanın 10. Catlatma ignesinin 12. Günü erken gebelik testim su sekill cıktı gönderiyorum. Aslında 4 gün sonra kanda baktırmam lazım doktor o sekilde söyledi ama bu sabah dayanamadım baktım. Bana umut oldunuz hamile olabilir miyim acabaAmin canım amiiiiin inşallah allah razı olsun2 gün sonra bir daha vereyim de içim rahatlar tamamen. Peki sence değer iyi mi? Aşılamanın 12. günü 123 iyi mi
MerhabaaaaMerhaba benim de bugün aşılamanın 10. Catlatma ignesinin 12. Günü erken gebelik testim su sekill cıktı gönderiyorum. Aslında 4 gün sonra kanda baktırmam lazım doktor o sekilde söyledi ama bu sabah dayanamadım baktım. Bana umut oldunuz hamile olabilir miyim acaba
Merhaba benim de bugün aşılamanın 10. Catlatma ignesinin 12. Günü erken gebelik testim su sekill cıktı gönderiyorum. Aslında 4 gün sonra kanda baktırmam lazım doktor o sekilde söyledi ama bu sabah dayanamadım baktım. Bana umut oldunuz hamile olabilir miyim acaba
Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat
Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu
7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama
5 martta ilişki oldu
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim
Negatif canım maalesefCanım sonucun ne oldu bu belirtilerden sonra
Tebrik ederim hayırlı olsun grbeliginiz Bende aşılama olacağım gonal f kullanacağım kaç yumurtaniz vardi. Bir de kaç mm di yumurtalarınızMerhabaaaaBenim de aynen bu şekildeydi git gide koyulaşan gebelik testleriyle öğrendim hemen gidin kan verin aşağı yukarı bir sonuç alacaksınız
Teşekkür ediyorum amin inşallahTebrik ederim hayırlı olsun grbeliginiz Bende aşılama olacağım gonal f kullanacağım kaç yumurtaniz vardi. Bir de kaç mm di yumurtalarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?