- 19 Ağustos 2021
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sultanyaver
-
Mantıken yazıyorum. Aşılama demek ilişkiye girmeden daha garanti hamile kalma yöntemi demek canlı kaliteli spermlerle. Bebek düşünüp yada hiç bebek istemeden ilişkiye giren insanlar sabah uyandıklarında hatta sabahına spora gidiyolar, hopluyolar, zıplıyolar, temizlik yapıyolar buna rağmen hamile kalıyolar. Eğer seninde kısmetinde varsa pamuk ipliğine bağlı değil,bi kapı çarpmakla tutmıycak diye bişey yok. Beyaz akıntı anormal bi durum değil boşu boşuna morelini bozma. Tuttuysa eğer ilk gün zaten tutmuştur.Salı günü aşılama oldum aşılamanın 2 günü gece sinrilendim ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz akintim geldi dünden beri ağlıyorum acaba tutmadı mı moralim çok bozuldu tüplere giren spermin 2 gün sonra geri gelme olasılığı var mi ne olur yardim edin durumum da yok aşılama yapamam bidaha ne olur bilgisi olanlar paylaşabilir mı
Mantıken yazıyorum. Aşılama demek ilişkiye girmeden daha garanti hamile kalma yöntemi demek canlı kaliteli spermlerle. Bebek düşünüp yada hiç bebek istemeden ilişkiye giren insanlar sabah uyandıklarında hatta sabahına spora gidiyolar, hopluyolar, zıplıyolar, temizlik yapıyolar buna rağmen hamile kalıyolar. Eğer seninde kısmetinde varsa pamuk ipliğine bağlı değil,bi kapı çarpmakla tutmıycak diye bişey yok. Beyaz akıntı anormal bi durum değil boşu boşuna morelini bozma. Tuttuysa eğer ilk
Ya canım eşimle kavga ettik sinirden ağladım ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz sarı bi akıntı geldi çok korktum sabaha kadar uyuyamadim ağladımKapı çarpmanız sebebiyle oldugunu sanmıyorum. Beyaz akinti tutmadigini gostermez. Sakin olun, dinlenin, test yapmak icin zamanını bekleyin.
Mantıken yazıyorum. Aşılama demek ilişkiye girmeden daha garanti hamile kalma yöntemi demek canlı kaliteli spermlerle. Bebek düşünüp yada hiç bebek istemeden ilişkiye giren insanlar sabah uyandıklarında hatta sabahına spora gidiyolar, hopluyolar, zıplıyolar, temizlik yapıyolar buna rağmen hamile kalıyolar. Eğer seninde kısmetinde varsa pamuk ipliğine bağlı değil,bi kapı çarpmakla tutmıycak diye bişey yok. Beyaz akıntı anormal bi durum değil boşu boşuna morelini bozma. Tuttuysa eğ
Hayir canim kullanmiyorumfitil vs kullanıyormusunuz?
Canim yani tuplere giren spermin geri cikma olasiligi yok demi bir kaç kişi bana tüplerden geri gelme ihtimali var dediMantıken yazıyorum. Aşılama demek ilişkiye girmeden daha garanti hamile kalma yöntemi demek canlı kaliteli spermlerle. Bebek düşünüp yada hiç bebek istemeden ilişkiye giren insanlar sabah uyandıklarında hatta sabahına spora gidiyolar, hopluyolar, zıplıyolar, temizlik yapıyolar buna rağmen hamile kalıyolar. Eğer seninde kısmetinde varsa pamuk ipliğine bağlı değil,bi kapı çarpmakla tutmıycak diye bişey yok. Beyaz akıntı anormal bi durum değil boşu boşuna morelini bozma. Tuttuysa eğer ilk gün zaten tutmuştur.
merak etme cnm önemli birsey değildir tutmayaların öyle akıntıları gelmiyoryani duymadım stres yapma allah ol derse oluyor azatenHayir canim kullanmiyorum
Inşallah canım benim gerçekten bu mesajın bana moral oldu şuan bi rahatlama geldi vallaAy olur mu öyle şey zaten 2 gün diyorsun döllenen döllenmiştir yumurta eğer döllenmediyse 1 gün yaşıyor zaten için rahat olsun… İnsanlar neler yaşıyor hiçbir şey olmuyor. Daha birsürü şey dicem de hiç gerek yok takma kafana. Ağladım diyorsun bide emin ol o çok daha zararlı. Şimdi de neden ağladım strese girdim diye üzülme de. Neyse hayırlısı olsun inşallah bebiş yoldadır
Tabi canım inşallah sağlıkla gelir bebişin merak etmeInşallah canım benim gerçekten bu mesajın bana moral oldu şuan bi rahatlama geldi valla
Canım inşallah 6 senedir neler çektiğimi bir ben bir allah bilir ole ani sinirlendim ve akıntı gelince çok korktum elimde değildi durduramıyordum kendimi gözyaslarim ha bire akıyordumerak etme cnm önemli birsey değildir tutmayaların öyle akıntıları gelmiyoryani duymadım stres yapma allah ol derse oluyor azaten
Çok sağol canım benim ❤❤❤❤Tabi canım inşallah sağlıkla gelir bebişin merak etme
ah canım bende çekiyorum 6 senedir ,o yüzden dedim ya stres yok cocuguna odaklan ben tüp bebekle iki düşük yaşadım anlıyorum cok duygusal oluyorsun ama eşinle o aşamaya geldiginde evi terk et bir kaç saatliğine:)Canım inşallah 6 senedir neler çektiğimi bir ben bir allah bilir ole ani sinirlendim ve akıntı gelince çok korktum elimde değildi durduramıyordum kendimi gözyaslarim ha bire akıyordu
Olmaz merak etme tutan tutmuştur aklına kötğyü getirme iyi düşün tevekkül et Allah büyükCanim yani tuplere giren spermin geri cikma olasiligi yok demi bir kaç kişi bana tüplerden geri gelme ihtimali var dedi
Ya canım eşimle kavga ettik sinirden ağladım ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz sarı bi akıntı geldi çok korktum sabaha kadar uyuyamadim ağladım
Aşılamadan 4 5 gün sonra aşırı korktuğum bir durum olmuştu olsa da düştü dedim ama tuttu böyle şeyler için evham yapma canım nasipse oluyorSalı günü aşılama oldum aşılamanın 2 günü gece sinrilendim ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz akintim geldi dünden beri ağlıyorum acaba tutmadı mı moralim çok bozuldu tüplere giren spermin 2 gün sonra geri gelme olasılığı var mi ne olur yardim edin durumum da yok aşılama yapamam bidaha ne olur bilgisi olanlar paylaşabilir mı
Nasıl bisey oldu canım streste oldu bende ağladım falan ondandı mı geldi ya ne bilim kafayı yiyecek duruma geldim ani baktım akıntı aktı az bisey De değildi yaniAşılamadan 4 5 gün sonra aşırı korktuğum bir durum olmuştu olsa da düştü dedim ama tuttu böyle şeyler için evham yapma canım nasipse oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?