- 19 Ağustos 2021
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sultanyaver
Inşallah canım benim valla Allahimdan tek isteğim evladimin olmasi başka bisey istemiyorumOlmaz merak etme tutan tutmuştur aklına kötğyü getirme iyi düşün tevekkül et Allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım benim valla Allahimdan tek isteğim evladimin olmasi başka bisey istemiyorumOlmaz merak etme tutan tutmuştur aklına kötğyü getirme iyi düşün tevekkül et Allah büyük
Aşılamadan sonra normal hayatina hemen döndün mu yoksa hep dinlendin mı canımAşılamadan 4 5 gün sonra aşırı korktuğum bir durum olmuştu olsa da düştü dedim ama tuttu böyle şeyler için evham yapma canım nasipse oluyor
Bi iki gün dinlendim canım sonra normal hayatıma döndüm ama ağır iş yapmadım tabii doktor da ağır iş yapma dedi ikiz bir de dikkatli olmam lazımAşılamadan sonra normal hayatina hemen döndün mu yoksa hep dinlendin mı canım
Canım valla ani ses geldi aşırı korktum 1 saat titredim o derece.. hem akıntı normal gebelikte benim de bi kere yoğun gelmiştiNasıl bisey oldu canım streste oldu bende ağladım falan ondandı mı geldi ya ne bilim kafayı yiyecek duruma geldim ani baktım akıntı aktı az bisey De değildi yani
Maşallah canım aşılamadan mı ikiz oldu doktorum Banada senden ikiz bekliyorum dediBi iki gün dinlendim canım sonra normal hayatıma döndüm ama ağır iş yapmadım tabii doktor da ağır iş yapma dedi ikiz bir de dikkatli olmam lazım
O anki korkuyla akintin geldi mı canım pekiCanım valla ani ses geldi aşırı korktum 1 saat titredim o derece.. hem akıntı normal gebelikte benim de bi kere yoğun gelmişti
İnşallah hayırlısıyla olucakInşallah canım benim valla Allahimdan tek isteğim evladimin olmasi başka bisey istemiyorum
Inşallah canım çok teşekkür ederim❤İnşallah hayırlısıyla olucak
Evet canım iki yumurtan varsa neden olmasın ve başka sıkıntı yoksa olur inşMaşallah canım aşılamadan mı ikiz oldu doktorum Banada senden ikiz bekliyorum dedi
Inşallah canım ya ne olur dua edin Allahimdan tek isteğimEvet canım iki yumurtan varsa neden olmasın ve başka sıkıntı yoksa olur inş
Canım 2 gün sonra sperm geri gelmez, gelse bile dölleyen zaten döllemiştir. Stres olma boşuna, Allah bir an önce sağlıklı bebek nasip etsin inşallahSalı günü aşılama oldum aşılamanın 2 günü gece sinrilendim ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz akintim geldi dünden beri ağlıyorum acaba tutmadı mı moralim çok bozuldu tüplere giren spermin 2 gün sonra geri gelme olasılığı var mi ne olur yardim edin durumum da yok aşılama yapamam bidaha ne olur bilgisi olanlar paylaşabilir mı
Canım 2 gün sonra sperm geri gelmez, gelse bile dölleyen zaten döllemiştir. Stres olma boşuna, Allah bir an önce sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razi olsun valla sayenizde kendime geldim düşüncem sitresim kalmadı ❤❤Canım 2 gün sonra sperm geri gelmez, gelse bile dölleyen zaten döllemiştir. Stres olma boşuna, Allah bir an önce sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Öncelikle sakin olun aşılamada rahmi bayağı dışarı alıp öyle spermi gönderiyorlar . Yani sizin dediğiniz imkansız bir şey . İşlemler iğneler derken akıntınız olması normal .Salı günü aşılama oldum aşılamanın 2 günü gece sinrilendim ve odanın kapısını hızlı kapattım sonra beyaz akintim geldi dünden beri ağlıyorum acaba tutmadı mı moralim çok bozuldu tüplere giren spermin 2 gün sonra geri gelme olasılığı var mi ne olur yardim edin durumum da yok aşılama yapamam bidaha ne olur bilgisi olanlar paylaşabilir mı