- 7 Şubat 2009
- 3.839
- 4
- 40
amın canım saglıkla kucagına almayıda nasıpo etsın bızlere dua etaekadaşlar bugün bhcg sonucumu aldım 157.62 ve hamileyimmmmm:CüvCüv: darısı hepinizin başına inşallah ilk aşılamada bu kadarını beklemiyodum Allah bekleyen herkese nasip etsinn.
bugün tahlil yaptırdım 14. günümdü ve sonuç 9.9 çıktı umudum bitti.... doktor perş bi daha baktır dedi ama heralde baktırmam sonuç ortada
canım merhaba seninle aynı günüz ya hemen karamsar olma bi bekle perşembe bidada yaptır inş.adet olmazsın bende cesaret edemedim yarın mı yaptırsam perşembe mi sana diyorum ama bende kendimden ümitli değilim sanki adet olcakmışım gibi bişi dicem sarı akıntın oluyo mu bide gazın oluyomu bende şuan bunlar var ayy kafayı yicem beklemek çok zor hakkımızda hayırlısı canım napalım bu sefer olmazsa kısmet 2.aşılamaya devam rabbim yardımcımız olsun inş.haberlerini bekliyorum canım:teselli:[/QUOTE
iyi geceler canım bende de ilk hafta kadar olmasa da gaz var ayrıca akıntıda var bakalım beklemek gerçekten zor inşalllah sonucun pozitif çıkar güzel haberlerini bekliyorum
Gebelİk İÇİn en az beta hcg 90 olması gerekİr....ama gebelİk İÇİn usgde bebk ve kalp atımı gÖrÜlmelİdİr
bugun aşılamamın 12. günü çok merak acaba hamilemiyim.
aekadaşlar bugün bhcg sonucumu aldım 157.62 ve hamileyimmmmm:CüvCüv: darısı hepinizin başına inşallah ilk aşılamada bu kadarını beklemiyodum Allah bekleyen herkese nasip etsinn.
aekadaşlar bugün bhcg sonucumu aldım 157.62 ve hamileyimmmmm:CüvCüv: darısı hepinizin başına inşallah ilk aşılamada bu kadarını beklemiyodum Allah bekleyen herkese nasip etsinn.
kızlar yaaa şimdi dr.umu aradım ,asılamamın 8. günü tahlil yaptırayım mı , bişeyler belli olur mu dedim ? '' hayır 15. günden önce kesinlikle belli olmaz sabret '' dedi bana . nasıl iş bu yaaa?
burda herkes tahlilini yaptırmıs yaaaa, bir ben kaldım
11. gün: 6.8
13.gün: 40
15.gün: 150
17.gün: 300