- 19 Aralık 2023
- 297
- 114
- 29
-
- Konu Sahibi Rukiyye Alya
Bak bende kendi doktoruma söyledim özel doktoruma söyledim hep kulak ardı ettiler ama ben bu hafta gittim doktora iç hastaliklarina gözüktüm kendim bizzat istedim doktordan d3 vitaminime bak diye tahmin ettiğim gibi çok düşük çıktı ve biz pcoslu kadinlar için bu vitamin çok önemli gerçekten bende bilmiyordum ama burda bir forumda okudum yabancı bir kadın kitabında yazmış hatta yazan kadının kendiside pcoslu imiş bir baktım derimDaha önce kullandım canım bu ay başka bi takviye vermedi doktorum sordum da aslında ama bakalım hayırlısı
Bu ay artık böyle gitsin canım bir sonraki ay olmazsa bakarımBak bende kendi doktoruma söyledim özel doktoruma söyledim hep kulak ardı ettiler ama ben bu hafta gittim doktora iç hastaliklarina gözüktüm kendim bizzat istedim doktordan d3 vitaminime bak diye tahmin ettiğim gibi çok düşük çıktı ve biz pcoslu kadinlar için bu vitamin çok önemli gerçekten bende bilmiyordum ama burda bir forumda okudum yabancı bir kadın kitabında yazmış hatta yazan kadının kendiside pcoslu imiş bir baktım derim
Hayırlı haberler alırsın inşallahBu ay artık böyle gitsin canım bir sonraki ay olmazsa bakarım
Bugünde doktora gittim canım 17mm olmuş yumurtam aşılama için yetersizmiş tekrardan gonal f yazdı 900lük hepsini vurdurttu doktorum yarın yine kontrol varHayırlı haberler alırsın inşallah
Hayırlısı olsun canım sana bisey sorcam yürüyüş yapıyor musun iğneyi vurduktan sonra ?Bugünde doktora gittim canım 17mm olmuş yumurtam aşılama için yetersizmiş tekrardan gonal f yazdı 900lük hepsini vurdurttu doktorum yarın yine kontrol var
Yok canım akşam vuruyorum çünkü yattım genel olarakHayırlısı olsun canım sana bisey sorcam yürüyüş yapıyor musun iğneyi vurduktan sonra ?
Biraz yürüyüş yapsan çok faydalı olur aslında ilaç daha hizli yayılırYok canım akşam vuruyorum çünkü yattım genel olarak
Bazen hiçbir belirti olmasa bile tutuyormuş bence test gününüzü bekleyin derimBenimde tutmadı herhalde belirtim hiç yok
Doğrudur canım ama imkan olmadı maalesef neyse büyüttük zar zorBiraz yürüyüş yapsan çok faydalı olur aslında ilaç daha hizli yayılır
Ayy keşke keşke canımBazen hiçbir belirti olmasa bile tutuyormuş bence test gününüzü bekleyin derim
Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını versin canım hayırlısı ileDoğrudur canım ama imkan olmadı maalesef neyse büyüttük zar zorBakalım artık inşallah hayırlısıyla tutar
Burda sizin durumunuz gibi olan ve tutan birçok kişinin yazısını okudum inanın ve kalbinizi ferah tutun bir bakmışsınız oluvermişAyy keşke keşke canımöyle zaten negatifi görmeye mecalim yok adetimi beklerim 6.gün bugün aşılamada
Ayy hadi inşallah be canımBurda sizin durumunuz gibi olan ve tutan birçok kişinin yazısını okudum inanın ve kalbinizi ferah tutun bir bakmışsınız oluvermiş
Amin canım oldum bugün aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalımRabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını versin canım hayırlısı ile
Sende hassasiyet oldu mu karnın falan şişti mi yada adet olcakmissin gibi agri oldu mu asilamadan sonra ?Amin canım oldum bugün aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım
Bu arada inşallah olumlu olur hayırlısı ile bebisin olurAmin canım oldum bugün aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım
Evet canım hala var kasık ağrısı ve şişkinlik baya rahatsız ediyor hatta şuanSende hassasiyet oldu mu karnın falan şişti mi yada adet olcakmissin gibi agri oldu mu asilamadan sonra ?
İnşallah canım benim hepimizin olsunBu arada inşallah olumlu olur hayırlısı ile bebisin olur
Bende öyle olmuştum pcos olduğun için birde yumurtaliklarin çok fazla uyarıldı ya ondan oluyormuş bana doktorum öyle dedi bilgin olsunEvet canım hala var kasık ağrısı ve şişkinlik baya rahatsız ediyor hatta şuan