- 19 Aralık 2023
- 280
- 103
- 29
- Konu Sahibi Rukiyye Alya
D vitamininin markası mı hp ?İlacın adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitamininin markası mı hp ?İlacın adı
Hayır canım folik asit olarak inofolic combi hp kullandım doktorum önerdi inositol var içinde pcoslarda etkiliD vitamininin markası mı hp ?
Bende mavi kutusunu kullanmıştım şimdi venatura diye bir markanın hem inositol hemde folik asit olan takviyesini kullanıyorum bakalımHayır canım folik asit olarak inofolic combi hp kullandım doktorum önerdi inositol var içinde pcoslarda etkili
Aşılama yaptırdın mı canım ?Hayır canım folik asit olarak inofolic combi hp kullandım doktorum önerdi inositol var içinde pcoslarda etkili
Henüz değil canım yumurta gelişmesi için gonalf iğne kullanıyorum şuanAşılama yaptırdın mı canım ?
Kaçıncı günündesin peki ?Henüz değil canım yumurta gelişmesi için gonalf iğne kullanıyorum şuan
6.günüm canım adetim yeni bitti dahaKaçıncı günündesin peki ?
Maşallah uzun sürüyor o zaman senin adetin bayağı benim 3 - 4 gün sürüyor maksimum6.günüm canım adetim yeni bitti daha
Doktor şu gün gelişir dedi mi peki ?6.günüm canım adetim yeni bitti daha
Yok canım bugün gittim kontrole gelişmemiş hala bugün iğnenin kalan dozunun hepsini yaptım yarın tekrar kontrol var gelişmezse tekrar iğne yazıcakmış ama iğne çok pahalı 7 bin tekrar almak istemiyorumDoktor şu gün gelişir dedi mi peki ?
Sen normalde kaç ml yapıyorsun gonalfı ?Yok canım bugün gittim kontrole gelişmemiş hala bugün iğnenin kalan dozunun hepsini yaptım yarın tekrar kontrol var gelişmezse tekrar iğne yazıcakmış ama iğne çok pahalı 7 bin tekrar almak istemiyorum
Ama doktorum hızlı gelişmesini istiyor galiba anlamadım çok yüksek doz verdi bana 100le başladık 2 gün sonra 2 gün 200 yaptım bugünde 300 yaptım bugün kontrole gittim henüz gelişme yoktu yarında gidicem tekrar 900lük iğnem bitti bileSen normalde kaç ml yapıyorsun gonalfı ?
Birde polikistiklerde geç gelişiyor yumurta 14. Günü buluyor o yüzden telaslanma serin kal
Her doktorun tedavi yöntemi farklı ama başlangıçta bu doz çok fazla tüp bebekte bu kadar yüksek doz kullanılıyor canım hiç büyüme olmadimi yumurtalarda illaki doktor şu kadar cm falan demiştir sana birde kaç yumurta gördüğünü falan söylemedi mi hiç?Ama doktorum hızlı gelişmesini istiyor galiba anlamadım çok yüksek doz verdi bana 100le başladık 2 gün sonra 2 gün 200 yaptım bugünde 300 yaptım bugün kontrole gittim henüz gelişme yoktu yarında gidicem tekrar 900lük iğnem bitti bile
İki taraftada bi tane 12cm falandı dün tam net söylemedi ama bugün tekrar gidicem bakalımHer doktorun tedavi yöntemi farklı ama başlangıçta bu doz çok fazla tüp bebekte bu kadar yüksek doz kullanılıyor canım hiç büyüme olmadimi yumurtalarda illaki doktor şu kadar cm falan demiştir sana birde kaç yumurta gördüğünü falan söylemedi mi hiç?
Hay maşallah inşallah olur canım senin adına çok sevindim büyür merak etme 22 cm ulaştı mı catlatma iğnesi yapıyorsun zatenİki taraftada bi tane 12cm falandı dün tam net söylemedi ama bugün tekrar gidicem bakalım
Evet canım ama gelişmiyor hala bugün yine gittim kontrole 900lük gonal f bitirdim hala gelişmemiş bi tane daha iğne yazdı devam edicem vurmaya yavaş gelişiyor dedi doktor acele etmemiz lazım dedi inşallah büyür canım dua et banaHay maşallah inşallah olur canım senin adına çok sevindim büyür merak etme 22 cm ulaştı mı catlatma iğnesi yapıyorsun zaten
İnşallah olur canım hayirlisi ile ama sana tavsiyem d3 vitaminini bir olctur istersen pcoslu kadinlarda çok düşünmüş çünküEvet canım ama gelişmiyor hala bugün yine gittim kontrole 900lük gonal f bitirdim hala gelişmemiş bi tane daha iğne yazdı devam edicem vurmaya yavaş gelişiyor dedi doktor acele etmemiz lazım dedi inşallah büyür canım dua et bana
Daha önce kullandım canım bu ay başka bi takviye vermedi doktorum sordum da aslında ama bakalım hayırlısıİnşallah olur canım hayirlisi ile ama sana tavsiyem d3 vitaminini bir olctur istersen pcoslu kadinlarda çok düşünmüş çünkü
Bugün 600 vurulmamı söyledi doktorum çok yüksek değil mi yaİnşallah olur canım hayirlisi ile ama sana tavsiyem d3 vitaminini bir olctur istersen pcoslu kadinlarda çok düşünmüş çünkü
Normalde yüksek ama acele etmemiz gerek dediğine göre vardır bir bildiği herhalde hangi hastaneye gidiyorsun sen ?Bugün 600 vurulmamı söyledi doktorum çok yüksek değil mi ya