• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asilamadan sonra şiddetli ağrı

fersin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
44
3
13
34
mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. 4 yillik evliyim cocugumuz olmuyor 4 yildir sizin yorumlarinizi okudum bazilarinda cok heveslendim ama hep hayal kırıklığı oldu... ben 16 / 10 / 2014 te asilama oldum ilk gunler fazla agrim yok tu ama iki gun once sşiddetli bir kasık ağrısı oldu bende
Sizce tuttu mu yoksa gene üzüntü ve stres mi boyle bi belirti yasayan var mi ... bide bu ikinci aşılamam cevap verirseniz çok sevinirim ..

kızlar lutfen cevap verin cok onemli bu benim icin.. cok bozuk ppsikolojim cok sıkıldım çünkü bu durumdan ...: (

Canım hayırlısı olsun hiç aşılama olmadım bilmiyorum
inşallah hamilelik belirtisidir bu Ağrı
bende 4- 5 aydır uğraşıyorum bebiş olması için şimdilik normal yollardan denemeye devam :KK46::KK51:

İnşallah senin için hhayırlı olur ben 3,5 senedir deniyorum ama olmuyor ..

Canim bende asilam olacam asilama nasil yapiliyor bana kisa ca bilgi verir misin canin yaniyor mu

Eger normal muayene olabiliyorsan aşılama acitmiyor

ilkki hic acimadi ama ikinci cok acidi hatta hafif kanamam oldu
e tabii ben bide cok hassasim canim tatlidir yanee :))) o yuzden agridi epey

Ben cok korkuyorum onun icin sordum canm cok sagol sende uzulme herseyin hayirlisi olurhakkinda

Canım aldığın hormonlar ağrı yapar. Kendi düşüncelerle yorma. Nasip. Rabbim nasip etsin. Inşallah hamilesindir fersin. Ayrıca aşılamada korkulacak bişwy yok kızlar. Sadece yıkanmış spermler rahime yollanıyo o kadar.

Hemen sorayim tutma belirtileri ne bi de benim şiddetli ağrım neden olmus olabilir

Fersin ağrı olması güzel.. kendini çok yorma. Çok düşünme belirtileri. Tutmuş ise eğer kasık ağrın bel ağrın olur canım. Bide göğüslerde hassasiyet. Ama aşılama aldığın ilaçlar zaten bunların hepsini yapar. Yani normal hamile gibi anlayamazsın..

Hayır canım o ay tutmadı ama bu ay çok ümitliyim. Adete 12 gün kala pembe kan geldi peçeteye. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Adet sancımda var. Sol kasık ağrımda..

Bende o tür bir kanama olmadi :,(( bütün gün arastirdim hemen hemen herkeste olmus mia 35 inşallah seninki tutmuştur ama ben gene bosum :((

Yok canim yaaa yanmaz canin ama dedigim gibi eger normal muayene olabiliyorsan yanmaz ben normal muayene yani alttan olamıyorum cok hassasim o yuzden agridi

Back