• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asilamadan sonra şiddetli ağrı

Bende o tür bir kanama olmadi :,(( bütün gün arastirdim hemen hemen herkeste olmus mia 35 inşallah seninki tutmuştur ama ben gene bosum :KK43:(
Ne olursun olumsuz düşünme. Tüm hormonlar beyinden salgılanıyo.. Ayrıca bukanama her hamilelikte olmazmış..senin adete kaç gün var? Inşallah olmazsın.. gelir bebişin

Bazı aylar ne belirtiler yaşıyorum. Tamam oldu bu ay diyorum adet oluyorum. Yani rabbim nasip etsin de varsın belirti olmasın

Eylulun 4 e oldum .. ama herkeste olmus yerlesme kanamasi mesela ilkindede olmadi hic kanamam olmadi hatta offfff

Hadi ama ya bu kadar olumsuz olma... elini karnına götür dua et.. varsa tutunsun inşallah...
Eylulun 4 e oldum .. ama herkeste olmus yerlesme kanamasi mesela ilkindede olmadi hic kanamam olmadi hatta offfff
İ

Sağol canım yaa ama belli herşey allah herkese hayırlı olani nasip etsin ..

mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. 4 yillik evliyim cocugumuz olmuyor 4 yildir sizin yorumlarinizi okudum bazilarinda cok heveslendim ama hep hayal kırıklığı oldu... ben 16 / 10 / 2014 te asilama oldum ilk gunler fazla agrim yok tu ama iki gun once sşiddetli bir kasık ağrısı oldu bende
Sizce tuttu mu yoksa gene üzüntü ve stres mi boyle bi belirti yasayan var mi ... bide bu ikinci aşılamam cevap verirseniz çok sevinirim ..

slm bende 17 sinde ilk aşılamamı oldum, bugün 7.gün ama çok fena karın bel ağrısı var yanında da mide kazınması fena ağrı çekiyorum şu an, diyorum adet olcam galiba ama adet günümede 1 hafta var, bu kadar erken olurmu ki, ümidimi kaybetmek üzereyim

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum banyo yaparken göğüslerimin damarlarini fark ettim agri var ama şimdiye kadar hic dikkatimi cekmemisti bi de bahsedilen kadar şiddetli bir ağrı yok.. kizlar belirti olabilir mi yardim lutfen

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum banyo yaparken göğüslerimin damarlarini fark ettim agri var ama şimdiye kadar hic dikkatimi cekmemisti bi de bahsedilen kadar şiddetli bir ağrı yok.. kizlar belirti olabilir mi yardim lutfen
canım benim göğüsler hassaslaşır. koyu bölge büyür. damarlar belirginleşir. inşallah hamilesindir canım..

Hic sanmıyorum canım çünkü ben galiba adet olacam :KK43:
göğüsler hassaslaşırsa yani damarlargörünür konu bölge koyılaşırsa döllenme olmuştur ama tutunur tutunmaz bilemeyiz. bu durumda progesteron eksikliğin varsa vucudunda ya da kanında pıhtılaşma vs bebek tutunmaz.. o yüzden göğüsler benim için önemli.. bu ay koyu bölge büyüdü. ani hareket ettim az önce ve canım çok yandı. bi durdum geçene kadar. 7 yıldır istiyorum. tüp bebek aşılama herşeyi denedim. bu ay inşallah kendiliğinden olur. olmaz ise aşılama yaptıracam..

Inşallah olur canım yaaa... bende 4 yildir bekliyorum ama olmadi esimin sperm dusuktu ama bu sefer doktor cok umit verdi asilama oldum ikinci aşılamam ama ilk asilamada olmadi cok hastalandım agrim vardi ikinci aşılamamda hic agrim olmadi diğerinden farklı oldu diye cok unutlandim ama adet gibi agrilarim var ... bi belirti arıyorum cokta kaptirmak istemiyorum çünkü korkuyorum eğer olmazsa çok çok çok kötü olacam .. bu yuzden bisey diyemiyorum
mesela simdi de beyaz akıntım var aşırı derecede :( offfff bilmiyorum :(

Inşallah olur canım yaaa... bende 4 yildir bekliyorum ama olmadi esimin sperm dusuktu ama bu sefer doktor cok umit verdi asilama oldum ikinci aşılamam ama ilk asilamada olmadi cok hastalandım agrim vardi ikinci aşılamamda hic agrim olmadi diğerinden farklı oldu diye cok unutlandim ama adet gibi agrilarim var ... bi belirti arıyorum cokta kaptirmak istemiyorum çünkü korkuyorum eğer olmazsa çok çok çok kötü olacam .. bu yuzden bisey diyemiyorum
mesela simdi de beyaz akıntım var aşırı derecede :KK43: offfff bilmiyorum :KK43:
yaaa beni üzen bu kadar belirtiye rağmen adet olmak. arkadaş şu an kendimi hamile hissediyorum. yürürken bile hissediyorum onu. göğüslerim karardı. rabbimmm hayırlısını nasip etsin hepimize..

Bende ona üzülüyorum ben bugun test yaptim yarin sonucu alicam insallah rabbim bana da sizlerde nasip eder o duyguyu

Back