• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asilamadan sonra şiddetli ağrı

Bende dün asilama oldum.cok hafif arı ısırığını şeklindeki ağrı oldu aşılama yapilirken onun dışında suana kadar bi ağrım yok sadece bacak ve genital bölge arası biraz kasılma. Ya da ben kasiyorum.demek istediğim şu her kez ağridan bahsediyor bi nevi belirtilerinden benim yok ağrım benim hasa Rabbim bilirde benim tutmadı mi bebeğim.

valla hic bir belirti arama canim ekim ayinda asilama oldum 31 ekimde adet oldum
kasim ayinda normal yolla hamile kalmışım hic bir belirtide olmadi bende sadece göğüs uclarim tas gibiydi bu baska bi sey yoktu...

valla hic bir belirti arama canim ekim ayinda asilama oldum 31 ekimde adet oldum
kasim ayinda normal yolla hamile kalmışım hic bir belirtide olmadi bende sadece göğüs uclarim tas gibiydi bu baska bi sey yoktu...
Sevindim canım Rabbim analı babalı büyütür inşallah.

Canim merhaba. Asilaman ins tutar. Allah saglikli bebek nasip etsinn benim esimdede varikosel var. Sizin degerleriniz nasildi. Bizede asilama onerdi dr.bende dusunuyorum. Ama nerde yaptirmak lazim nasil oluyor kafam karisik

Back