Aşılama aşılamadan sonra kıstler neden ne yuzunden olusur

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım neyi çözmene yardımcı olayım bende yeniyim işte yazıyorum bizim durumumuzda olanlarda var orda daha rahat konuşuluyo insan rahatlıyo senağlama

herkes boyle demisti ama 7 ay oldu gerisi falan gelmedi arkasindan 3 asilama daha yaptirdim nafile....demekki sansim olmustu biraz o zaman onuda kaybettim....zaten 4 sene sonra bulmustu beni o sans simdiyse 5 sene oldu hala bekliyorum...beklemek cok aci veriyor gun gectikce....

canım bigün mutlaka olucak hamile kalabiliyormuşsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu kadar çok cocuğun olur inş ben onuda bilmiyom hiç pozitif çıkmadı kisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canim acilmadiysa suresi uzun oluyor uzerinde bulunan son kullanma tarihine kadarkullanabilirsin...ama acildiysa en fazla 3 ay diye biliyorum...

çok teşekkür ederim canım bir tanesi açıldı 900 lük olan iki tanede 300 lük var tam 1 milyar tutmuştu bozulurlarsa üzülürüm:teselli:

endişelenme, bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. bu yapılan iğneler ile yumurtalar olduğundan fazla gelişiyor.ve sonrasında bazı vücutlar bunu hemen atamıyor. daha hassas bünyeler için bu söz konusu. benim doktorumda kistleri gördü ve bunu söylemişti. vücudun dışarıdan müdaheleyi sevmiyor, ama zamanla atar demişti. nitekimde öyle oldu. 3-4 ay sonra hepsi geçmişti. sanırım seninde böylesi bir durum. endişe edicek bir durum değil bence. inşallah son denemen olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

canım bigün mutlaka olucak hamile kalabiliyormuşsun :emir_bebek......... bu kadar çok cocuğun olur inş ben onuda bilmiyom hiç pozitif çıkmadı kisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay insallah canim bende tam o kadar istiyordum zaten :)) seninde bu kadar olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :roflol:

ılk asılamamda doktor 112.5 dozluk gonal f verdı şimdiki doktorum 75 dozluk puregon verdı
çok yuksek geldı demekkı 112.5 doz bana

ay insallah canim bende tam o kadar istiyordum zaten :)) seninde bu kadar olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :roflol:

CANIM SEN BANA TORPİL YAPMIŞSIN AMA OLSUNDA OKADARDA OLUR SAOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN KAFAYA TAKMAZSAK OLUCAK BEN ARTIK BUNA İNANIYORUM:dance::dance::dance::dance:

X