Aşılama aşılamadan sonra kıstler neden ne yuzunden olusur

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
selam kıslar
ben ılk asılamamı mart ayında yaptırmıstım ve negatıf sonucu aldım ve heryerımı kıstler sarmıs
şimdi 2.aşılama için start verdım ıgnelerımı oluyorum
ılk asılamamda gonal f 112.5 dozluk yaptım
şimdiki doktorum puregon 75 dozluk yapıcaksın dedi
ve cok korkuyorum yıne kıstler olusur dıye acaba bu kıstler neden olusur bılgısı olan varmı?

selam kıslar
ben ılk asılamamı mart ayında yaptırmıstım ve negatıf sonucu aldım ve heryerımı kıstler sarmıs
şimdi 2.aşılama için start verdım ıgnelerımı oluyorum
ılk asılamamda gonal f 112.5 dozluk yaptım
şimdiki doktorum puregon 75 dozluk yapıcaksın dedi
ve cok korkuyorum yıne kıstler olusur dıye acaba bu kıstler neden olusur bılgısı olan varmı?

canim bana asilamayla ilgisi yok gibi geliyor olsa bende olurdu 6 kez asilama oldum...baska bir nedeni olmali...

kadın dogum doktoru ıgneden kaynaklandıgını soyledı 1.aşılamada 112.5 dozluk yapmıstım acaba cokmu yuksek geldı şimdiki doktorum 75 dozluk verdı

canim bana asilamayla ilgisi yok gibi geliyor olsa bende olurdu 6 kez asilama oldum...baska bir nedeni olmali...

canım aşılamalarından hiçbiri tutmadı mı sorun neydi aşılama ile ilgili tecrübelerini paylaşırsan se:uhm:

canım aşılamalarından hiçbiri tutmadı mı sorun neydi aşılama ile ilgili tecrübelerini paylaşırsan se:uhm:

canim bircok arastirma yapildi ve hicbir sorun bulunamadi ama vardir bir sorun mutlaka bulunamayan yoksa neden olmasinki???bu arada 3. asilamam tutmustu sadece ama bebek gelisemedigi icin 8.5 haftalikken mecburi dusuk yaptim...dusmeseydi kurtajla alinacakti...

ıhsallah özoşumm amin canım iğnelerımı yapıyorum bugun3.gun carsamba doktora gıdıcem bakalım ama korkuyorum yıne kıst olusurda tutmaz dıye
kıslar sız ıgne olarak ne kullandınız

ah canım çok üzüldüm ama bence biraz unutmak lazım bi gün mutlaka bizde kavuşucaz bende 1 tane yaptım aşılama tutmadı dinleniyorum geçmiş olsun bi defa olduysa gerisi gelir benim hiçbir testim pozitif olmadi:1hug:

ben biliyon esracım gonal f kullandım bak ümitsizlik yok olacak olmayacak diye düşünme bu yüzden varsa bile biz içimizde yok ediyoz bol bol dua et allahı çağır çok düşünme iyi haberlerini alacaz burda senin :içelim:

ya benim drum bişi demedi bende gonalf kullandım kist oluşmamıştır heralde bide esracım ben ara verdiim ya iki tane 300 lük iğnem hiç açılmamiş dolapta duruyo onun son kullanım tarihi hakkında bilgin varmı dlpta ne kadar daha durabilir açılmamışlar ama

özomuşum Sohbet Odasina Ilk Kez Girdim Gelsene çözmeme Yardimci Ol

ah canım çok üzüldüm ama bence biraz unutmak lazım bi gün mutlaka bizde kavuşucaz bende 1 tane yaptım aşılama tutmadı dinleniyorum geçmiş olsun bi defa olduysa gerisi gelir benim hiçbir testim pozitif olmadi:1hug:

herkes boyle demisti ama 7 ay oldu gerisi falan gelmedi arkasindan 3 asilama daha yaptirdim nafile....demekki sansim olmustu biraz o zaman onuda kaybettim....zaten 4 sene sonra bulmustu beni o sans simdiyse 5 sene oldu hala bekliyorum...beklemek cok aci veriyor gun gectikce....

ya benim drum bişi demedi bende gonalf kullandım kist oluşmamıştır heralde bide esracım ben ara verdiim ya iki tane 300 lük iğnem hiç açılmamiş dolapta duruyo onun son kullanım tarihi hakkında bilgin varmı dlpta ne kadar daha durabilir açılmamışlar ama

canim acilmadiysa suresi uzun oluyor uzerinde bulunan son kullanma tarihine kadarkullanabilirsin...ama acildiysa en fazla 3 ay diye biliyorum...

kıslar asitli içtinizmi hiç aşılama tedavısı suresınce ben kola ve fanta ıcmeden duramıyorumda

selamm canım asitli içecekler normalde zaten faydalı değil ki ben ce azalt ve az içmeye calışşş ama tedaviyi etkilemez ben de azbişeyy içmiştim tuttuğunda ama sağlık açısındann iyi değilki soda iç meselaaa selametle..

saol canım cvp verdıgın için senın asılaman tuttumu nerde yaptırmıstın aşılamanı ve ıgne ne kullandın

X