Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kan testine gidecek hevesim yok acikcasi. Doktorum 15.gun yaparsin demisti. Belki yarin kan veririm.
Testi atdinmi yoxsa duruyomu bidaha bak adet olmadan neden bu kadar umutsuzsun canim biraz pozitiv ol biliyorum cok kolay bisiy deyil cok zor asamalsrdan geciyosun ortada bi sonuc olmayinca insa cildira biliyo byle konustuguma bakma sabahkara kadar hickira hickira aglayipda Allaha dua etdigim neden olmuyor diye isyan etdiyim gunler cok oldu bu aydan artik takmamaya hayatimi oldugu gibi kabullenib sukr etmek icin bisuri sepeplerimin oldugunun farkina vardim hadi git gir youtuba ve the secret turkceye bak bak gor nasil pozitiv olucaksin bu ay bile olmasa diger ay alinacagina o kadar inanacaksinki ve olacaqda tamami

Olsaydi bu zamana kadar cikardi canim. Ignenin etkisiyle birkac gün gördüm pozitifi ama sonra gitti. Testte sonradan cizgi cikiyor ama ben dikkate almiyorum onu. Doktorumda bekle olmazsan kan testi yaparsin dedi. Adeti bekleyecem napayim.

Olsaydi bu zamana kadar cikardi canim. Ignenin etkisiyle birkac gün gördüm pozitifi ama sonra gitti. Testte sonradan cizgi cikiyor ama ben dikkate almiyorum onu. Doktorumda bekle olmazsan kan testi yaparsin dedi. Adeti bekleyecem napayim.
Hayirlisi tatlim, bende de zaten her defeasinda silik cikiyordu fakat adet oluyodum pizitiv dusunmkden polyana olucam :)

Hayirlisi tatlim, bende de zaten her defeasinda silik cikiyordu fakat adet oluyodum pizitiv dusunmkden polyana olucam :)
Gerçekle er ya da geç yüzleşiyorsun mecburen :) ama bu ay agrilarim kasik batmalarim cok umitlendirmisti beni. Ne yazik ki olmadi. Hayirlisi insallah. Senin kacinci günün.

Gerçekle er ya da geç yüzleşiyorsun mecburen :) ama bu ay agrilarim kasik batmalarim cok umitlendirmisti beni. Ne yazik ki olmadi. Hayirlisi insallah. Senin kacinci günün.
Benim bat 12i doktor 8 itest yap dedi

Kızlar ben hiç bu kadar duyguyu aynı anda yaşamamıştım. Hem korky hem heyecan hem ümit hem telaş. Bat yaklaştıkça buhranlar geçiriyorum resmen

Kızlar ben hiç bu kadar duyguyu aynı anda yaşamamıştım. Hem korky hem heyecan hem ümit hem telaş. Bat yaklaştıkça buhranlar geçiriyorum resmen
Öyle oluyor canim. Ben her an düşünüyordum. Bu ay olsaydi benim icin mucize olacakti. Nasip. Insallah senden guzel haberleri aliriz. Ama strese girme kendini sakinlestirecek aktivetelerde bulun. Rahat ol.

Yok canim. Asilamanin 16.gunundeym adet gelmedi henuz. Sen ne yaptın.
Bende 11. gündeyim. Dün sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hatta nefesimi kesen bi kaç kramp gelip gitti hasta olacam galiba. Beklemedeyim işte yinede

Öyle oluyor canim. Ben her an düşünüyordum. Bu ay olsaydi benim icin mucize olacakti. Nasip. Insallah senden guzel haberleri aliriz. Ama strese girme kendini sakinlestirecek aktivetelerde bulun. Rahat ol.
Düşünmekten stresten hiç.bişey yapmak istemiyorum 11 gündür evden sadece 1 kez çıkmışım çok gerginim ya

Bende 11. gündeyim. Dün sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hatta nefesimi kesen bi kaç kramp gelip gitti hasta olacam galiba. Beklemedeyim işte yinede
Iyi dusun iyi olsun canim :) benim adetimin gelme süresi yine uzuyor. Insallah senin ki hic gelmez

Benide bi umutsuzluk kapladıki sorma diplerdeyim resmen.. hayrolsun sonumuz canım
Sen umutsuz olma canim daha erken bekle birazcik. Esim hala umutlu belki adet olmazsin diyor ama nerdee. Insan kendini biliyor. Ilk asilamanmi canim senin?

Sen umutsuz olma canim daha erken bekle birazcik. Esim hala umutlu belki adet olmazsin diyor ama nerdee. Insan kendini biliyor. Ilk asilamanmi canim senin?
Bende ondan umutsuzum işte hissediyorum sanki tutmadığını. Evet canım ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…