- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 48
- 27
Evet canim adet oldum asilamanin 17.günü. bugun de doktora gittim. 2 defa daha igneli asilama deneyecez. Devlet rapor icin igneli istiyormuş aşılamayı. Biz ozelde hep normal asilama yaptik. Bie dahaki ay igneli yumurta buyutup asilama yapacaz. Bu ay dinlenmece. Sonrasi tup bebek oluyor zatenEvrem17 canım hasta oldun mu nedir var mı bi gelişme
Belki tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin canım. Ne diyim ki sağlık olsun biliyorym kolay değil ama ferah tut gönlünü inşallah bizede kısmet olur. Bende Bekliyorum kuzum yarın ya da pazar günü kan tahlili için gidecem ama olmadı tutmadı gibi hissediyorum ynede bekliyip görecezEvet canim adet oldum asilamanin 17.günü. bugun de doktora gittim. 2 defa daha igneli asilama deneyecez. Devlet rapor icin igneli istiyormuş aşılamayı. Biz ozelde hep normal asilama yaptik. Bie dahaki ay igneli yumurta buyutup asilama yapacaz. Bu ay dinlenmece. Sonrasi tup bebek oluyor zatensen ne yaptn var mi bir gelişme. Okul telasi basladi bende. O yuzden cok bakamiyorum. Ama aklimdasin canim. Etiketle mutlaka beni yine
Bir belirtin var mi canimBelki tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin canım. Ne diyim ki sağlık olsun biliyorym kolay değil ama ferah tut gönlünü inşallah bizede kısmet olur. Bende Bekliyorum kuzum yarın ya da pazar günü kan tahlili için gidecem ama olmadı tutmadı gibi hissediyorum ynede bekliyip görecez
Yok canım ya hiç bi belirti yok dün idrar testi yaptım negatif. Yarın kan tahlili yapacam doktor istediBir belirtin var mi canim
Var gibi cnm bence git hemen kan ver bekleme kendini strese sokma
Doktorum 8i yap dedide :) sizce1ne nazaran daha koyu digilmi? Ay kafayi yiycem ya :) ustelik ilk asilamam cok heyecanli ve gereksiz sekilde mutluyum sankihamileyim :) bide gidib bebekcin alisveris falan yaptim pozitivlikle sizofrenlik arasinda gidib geliyorum :)Var gibi cnm bence git hemen kan ver bekleme kendini strese sokma
Canim tekrar yaptir. 5.0dan yuksek olmasi gebelik işareti. Birkac gun sonra tekrar ettir.Evrem17 canım hamile değilim hcg 5.05 çıktı
yok cnm ya neden şizofrenilik olsun ama alış weris icin çok erken üzülürsün sonra ins üzülmezsin ama her ihtimalle karsiDoktorum 8i yap dedide :) sizce1ne nazaran daha koyu digilmi? Ay kafayi yiycem ya :) ustelik ilk asilamam cok heyecanli ve gereksiz sekilde mutluyum sankihamileyim :) bide gidib bebekcin alisveris falan yaptim pozitivlikle sizofrenlik arasinda gidib geliyorum :)
Ya evetde eninde sonunda olucak diyib yapiyorum :)yok cnm ya neden şizofrenilik olsun ama alış weris icin çok erken üzülürsün sonra ins üzülmezsin ama her ihtimalle karsi
Valla seni çok iyi anlıyorum geçen sene bende aldım ettim eyledim şimdi sobada yakıyorum bunlar uğursuzluk getiriyo diye ins sen bildirirsin cnmYa evetde eninde sonunda olucak diyib yapiyorum :)
Valla seni çok iyi anlıyorum geçen sene bende aldım ettim eyledim şimdi sobada yakıyorum bunlar uğursuzluk getiriyo diye ins sen bildirirsin cnm
Üzülme cnm herkesin sonu başka benim 3 aylık bebeğim büyümedi gelişimi durdu o yüzden kürtaj oldum yumurtlama prombemim var yok yok yani sen bana bakma yarın bi test daha yap yükselip yukselmedigi belli olur
Test yaptın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?