Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim aslinda oluyor benim oglumda baya sancim olmustu mesela

Yeni topic hayirli olsun ben regl oldum 3.asilama icin yarin gitcem bi bakalim

Hayırlı olsun, hayırlı gelsin topic hepimize inşallah. Bende aşılama oldum 19 ocak da ama regl olucam sanırım. göğüslerim ağrıyor, tutmadı gini hissediyorum. Yinede bekleyip görecez.

Ben hiç hamile kalamadım nasıl bi duygudur onu bile bilmiyorum maalesef. Rabbim nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Bende senin gibiyim canm hiç kalmadım ama ateş basması varsa bu iyi bişey bence ben 1.asilamada hep üşüyorum elim ayağım biz gibiydi negatif oldu

Bende senin gibiyim canm hiç kalmadım ama ateş basması varsa bu iyi bişey bence ben 1.asilamada hep üşüyorum elim ayağım biz gibiydi negatif oldu
İlkinde öyle çok belirtim oldu ki hamile kaldım sanırım dedim. Sonuç negatifti. Şu an bile ateş basması var. İnşallah sende kavuşursun bebeğine..

İlkinde öyle çok belirtim oldu ki hamile kaldım sanırım dedim. Sonuç negatifti. Şu an bile ateş basması var. İnşallah sende kavuşursun bebeğine..
Ya inşallahkuzum ben hep ateşimi olcuyodum ama hep 35 'di hiç yükselmedik için umutlanamadım şimdi 2masilama için bekliyorum bakalım yumurtalar büyüsün die

Allah sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler nasip etsin kızlar ben daha önce hamile kaldım hiç bir belirtim yoktu içime doğmuş gibi regl sabahı test yaptım da öğrendim ama daha sevincini yaşayamadan 8 haftalıkken düşük yaptım daha varlığına şükredemeden gitti o yüzden sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin bebeklerimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…