- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
İnşallah canım.Aminn canim insallah,Sen icini ferah tut.bende tüp bebek doktorlarina fln bakmaya baslamistim nasil olur diye düsündüm. Rabbim bize nasip etti Gerek kalmadan cok sükür.insallah sendede öyle olur,güzel bir sürpriz olur Hep beraber seviniriz burada.
Yok canim aslinda oluyor benim oglumda baya sancim olmustu meselaBen ilkinde ilk 3 4 gün yatmıştım hep. Sürekli kramp girerdi çünkü. Bunları yaşadımda ne oldu gerçi sonuç negatifti. Şimdi hiç belirtim yok. Bi yandanda diyorum ki kendime doğal yolla hamile kalındığında ilk günlerden batmalar kramplar oluyomudur sanki ? Adet gecikmesiyle öğreniyo büyük çoğunluk.
Ben hiç hamile kalamadım nasıl bi duygudur onu bile bilmiyorum maalesef. Rabbim nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Yok canim aslinda oluyor benim oglumda baya sancim olmustu mesela
amin canım benimde oglum 7 yaşında kardeş istiyor ama olmuyor iki yıldırBen hiç hamile kalamadım nasıl bi duygudur onu bile bilmiyorum maalesef. Rabbim nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım bu aşılamada igne ilaç ne kullanmıştınYeni topic hayirli olsun ben regl oldum 3.asilama icin yarin gitcem bi bakalim
Merional 75. ovitrelle bide asilamandan sonra progestan fitil olarakcanım bu aşılamada igne ilaç ne kullanmıştın
canım bende gonalf450 lik kullandım 75 ml vuruldum gunde bugun ucuncu gun ısteyım habıre comel kalk inşallah birşey olmazMerional 75. ovitrelle bide asilamandan sonra progestan fitil olarak
Hadi Hayirlisi ins hakkinda arkadasimYeni topic hayirli olsun ben regl oldum 3.asilama icin yarin gitcem bi bakalim
Bende senin gibiyim canm hiç kalmadım ama ateş basması varsa bu iyi bişey bence ben 1.asilamada hep üşüyorum elim ayağım biz gibiydi negatif olduBen hiç hamile kalamadım nasıl bi duygudur onu bile bilmiyorum maalesef. Rabbim nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
İlkinde öyle çok belirtim oldu ki hamile kaldım sanırım dedim. Sonuç negatifti. Şu an bile ateş basması var. İnşallah sende kavuşursun bebeğine..Bende senin gibiyim canm hiç kalmadım ama ateş basması varsa bu iyi bişey bence ben 1.asilamada hep üşüyorum elim ayağım biz gibiydi negatif oldu
Ya inşallahkuzum ben hep ateşimi olcuyodum ama hep 35 'di hiç yükselmedik için umutlanamadım şimdi 2masilama için bekliyorum bakalım yumurtalar büyüsün dieİlkinde öyle çok belirtim oldu ki hamile kaldım sanırım dedim. Sonuç negatifti. Şu an bile ateş basması var. İnşallah sende kavuşursun bebeğine..
Hosgeldiniz canimKızlar yeni topik burasimi
Hosgeldin cnm senide ekliyorim bekleyenler listesineHayırlı olsun, hayırlı gelsin topic hepimize inşallah. Bende aşılama oldum 19 ocak da ama regl olucam sanırım. göğüslerim ağrıyor, tutmadı gini hissediyorum. Yinede bekleyip görecez.