Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hayırlısıyla tutar inşallah senin sorun neydi birde ignemi kullandın ilaçmı
Inşallah canim benim yumurtlama tembbeligi progesteron düşük esimdede hareket sorunu var canım klomen kullandım 2.asilamam birincilerde klomen kullandım en son catlatma iğnesi oldum ama bu sefer asilamada ağrıdı baya kaçtığını anlamadim

Cuma günü yaptım. Çok silik çıktı. 9. günüydü iğnenin. İğnenin 10. günü yaptım silik çizgi bile yoktu. Çarşambaya kadar yapmıycam bakalım nasip, kısmet.
Ama canim igne 9.gune kadar kalmiyorki ben catlatma iğnesinden sonra hergün yaptım 4.gunden sonra ovulasyonda bile çıkmadi

Anlamadim canim asilmadan 12 gun sonra doktorunuz test yap demisdimi? Peki pozitivmi cikmisti?
Negatif cikti benimki kan testi istedi devlette yapılanlarda genelde 12.gun kan testi isteniyo tutmusmu bebek diye.senin doktorun 14 .15. Gun istemis sanirim test

Ama canim igne 9.gune kadar kalmiyorki ben catlatma iğnesinden sonra hergün yaptım 4.gunden sonra ovulasyonda bile çıkmadi
Valla benim 9. gün hayalet çizgi vardı. 10. gün yoktu hiç bişey. Sabırla bekliyorum çarşamba varsa çıkar. Yoksada vardır rabbimin bi bildiği napalım.

baktinmi canim ikinci cizgine cikmsmi yine
Evet ya ama ben qaliba fazla damlatmisim cok sararmis o yuzdende ola bilir sabah digilde ertesi gun tekrar yapicam :) bu arada hayat panomu yapiyorum olmasini istediyim seylerin resmini kesib bi panoya topluycam :) "the secret "izle mutlaka bana cok iyi geldi bence bu iste en onemlisi psikoloji sabahlara kadar nefesim kesilene kadar agladigim gunleri dusunuyorumda ne kadar salakmisim, onun yerine iki dua edib gonlumu ferah tutsaymisiMda simdiye kadar kucagindaydi bebegim

Bir kac gün sonra yine tekrarla canim,10.gün idrarda cikmasi icin bazen erken olabiliyor.benim daha önceki gebeligimde 10.günü kan testinde 8.0 cikmisti

Daha yeni okuyorum Kizlar yorumlari,bana özelden mesaj Atin ignelimi ignesizmi tesavi gördünüz diye,isminizin yanina yarin dpzenleyip yazarim bilgisayardan.telefondan zor oluyor

Kızlar aşılama gununiliski falan olması gerklimi 1.asilamada bir hafta hiç biseybyapmamistik şimdi bugün ilk gün bilmiyorum doğru olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…