Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun kuzum,insallah güzel sonuclar mi bize bildirirsin
Ya inşallah en başta inanmak istiyorum olacağına bide hemşire dün iğneyi kalçadan yapmak istedi ama ben göbekten yaptırmak istedim fark ediyormu ki canım iğnem de pregly 5000

Ya inşallah en başta inanmak istiyorum olacağına bide hemşire dün iğneyi kalçadan yapmak istedi ama ben göbekten yaptırmak istedim fark ediyormu ki canım iğnem de pregly 5000
Bilmiyorumki cnm kalcadan hic duymadim.catlatma igneleri genelde göbelten yapiliyor.ben Hep göbekten yaptirdim.progestan ignelerimi sirf kalcamdan yaptirmistim

Bilmiyorumki cnm kalcadan hic duymadim.catlatma igneleri genelde göbelten yapiliyor.ben Hep göbekten yaptirdim.progestan ignelerimi sirf kalcamdan yaptirmistim
Ya ilk iğnemde de göbekten yapıldı ama bacaklarıma o gece inanılmaz bi ağrı gelmişti şimdi hiç vururken bile ağrımadı birisinde yanlış var ama hangisi bilemedim

Ya sanki arkadaşlarda söylemiş sınırda ve 2 gn snra tekrarlasan doğru sonucu alıcaksın gbi gliyo. Bence tekrarla kan testini
2 güne kadar regl olmazsam tekrarlamayı düşünüyorm zaten. İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar çok sağolun

Kendini üzme ve gereksiz stres yapma,cünki bunlR prolaktini cok etkiliyor ve hemen yükseliyor.biliyorsun prolaktin hormonunun yüksekligide hamile kalmaya Engel.insallah hayirla yükselir degerin.bol bol dua et rabbimden iste
Dua da ediyorum ama yıkıldım sanki yataktan çıkıp bi bardak su alasım yok o kadar dipteyim. Bilniyorum hayırlısı bu şekildeymiş belliki ama yinede gönlüme dinletemiyorum

Bilmiyorum pek umudum kalmadı bi yandanda şimdiye kadar defalarca yaptırdım hcg testini hep 0.1 ya da 0 çıkmıştı. Kafam karmakarışık. Üzüntüden perişan haldeyim. Ne diyim kısmetimizde yok herhalde
Benimde sen gbi hep .100 çıkardi aşılamanın 13 gunu 4.9 cikti ve 15 gun regl oldum biraz bekle

İnan bende hiç bişey anlamadım. Hem hastane doktoru dedi hemde benim eşimde doktor o da negatif bu sonuç dedi.
Asilama olan insan genelde gunu belli olduğu icin degerleri 40 ile100 arasi çıkması lazim bence7 gunde kana karisiyo 13 gunde degerler iyice artiyo o yuzden doktorlar 15 14 gnde 4 leri 5 leri cok umursamiyo peşinden gelen yumurta yoksa

Dua da ediyorum ama yıkıldım sanki yataktan çıkıp bi bardak su alasım yok o kadar dipteyim. Bilniyorum hayırlısı bu şekildeymiş belliki ama yinede gönlüme dinletemiyorum
Vala canim 4.9 çıkınca bi umut topic topic dolaştım hikayeler okudum benim 2 yum vardi pesinden kucuk gelen ya o tuttuysw dedim ama herseye hazirlikli ol .olumlu düşün çokta takma .olacagi varsa olur de

Hadi ya ya aşılamada zaman kaybı gerçekten şimdi canim sen 2.asilamndi bu demi benimde yarın 2 aşılama olacak inşallah negatif olursa tüpe mi geceyim sen 3.yaptirmicakmisin
2 bitti asilamada. devlet 3.asilama yapmiyo bende tupe basvrdum amh sonucuma gore tüp raporlu yada raporsuz mu olcam bellu olcak

Aynen öyle çok düşük buna pozitif diyemeyiz dediler haksızda değiller

Evt biliyorum insan cok bunaliyor üzülüyor agriyor Ama herseyde var bir hayir.hic beklemedigin anda geliyor mucizen.insallah sendede öyle olur ve sevinirsin.ne zamandir bebek istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…