Hayirli olsun kuzum,insallah güzel sonuclar mi bize bildirirsinKızlar ben dün catlatma iğnesini oldum hiç ağrımadı.ama ilk asilamada yaptirdigmizda bacaklarıma f3lc inecek sandim öyle bi ağrıdı ki
Ya inşallah en başta inanmak istiyorum olacağına bide hemşire dün iğneyi kalçadan yapmak istedi ama ben göbekten yaptırmak istedim fark ediyormu ki canım iğnem de pregly 5000Hayirli olsun kuzum,insallah güzel sonuclar mi bize bildirirsin
Bilmiyorumki cnm kalcadan hic duymadim.catlatma igneleri genelde göbelten yapiliyor.ben Hep göbekten yaptirdim.progestan ignelerimi sirf kalcamdan yaptirmistimYa inşallah en başta inanmak istiyorum olacağına bide hemşire dün iğneyi kalçadan yapmak istedi ama ben göbekten yaptırmak istedim fark ediyormu ki canım iğnem de pregly 5000
Ya ilk iğnemde de göbekten yapıldı ama bacaklarıma o gece inanılmaz bi ağrı gelmişti şimdi hiç vururken bile ağrımadı birisinde yanlış var ama hangisi bilemedimBilmiyorumki cnm kalcadan hic duymadim.catlatma igneleri genelde göbelten yapiliyor.ben Hep göbekten yaptirdim.progestan ignelerimi sirf kalcamdan yaptirmistim
Budami göbekten yapildi?belkide bir Sorun yoktur dogrudur böyleYa ilk iğnemde de göbekten yapıldı ama bacaklarıma o gece inanılmaz bi ağrı gelmişti şimdi hiç vururken bile ağrımadı birisinde yanlış var ama hangisi bilemedim
İnan bende hiç bişey anlamadım. Hem hastane doktoru dedi hemde benim eşimde doktor o da negatif bu sonuç dedi.canim ya anlamiyorum 1 2 degilde neden 5 @lapland aynisi olmustu kendi doktorunmu negatif dedi saglik ocagi bana 43 e negatif demisti
2 güne kadar regl olmazsam tekrarlamayı düşünüyorm zaten. İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar çok sağolunYa sanki arkadaşlarda söylemiş sınırda ve 2 gn snra tekrarlasan doğru sonucu alıcaksın gbi gliyo. Bence tekrarla kan testini
Bence bekle bir iki gun sonra tekrarla
Öyle yapmayı düşünüyorum bende tabi kırmızılar gelmezseBence bekle bir iki gun sonra tekrarla
Ya bencede yükselebilir, aslında kızlar asilamada da geç döllenme olabiliyor bildiğim doktor bi bayana demişti sonra arttı değeri inşallah seninkide artar
Dua da ediyorum ama yıkıldım sanki yataktan çıkıp bi bardak su alasım yok o kadar dipteyim. Bilniyorum hayırlısı bu şekildeymiş belliki ama yinede gönlüme dinletemiyorumKendini üzme ve gereksiz stres yapma,cünki bunlR prolaktini cok etkiliyor ve hemen yükseliyor.biliyorsun prolaktin hormonunun yüksekligide hamile kalmaya Engel.insallah hayirla yükselir degerin.bol bol dua et rabbimden iste
Benim sonuc negatifti. Ama senin icin erken aşılamanın 10.gunu yap test asilama gununu saymaPeki sonuc pozitivdiMi ya negativdi i
Kac yumurtan vardi gec dollenme icin peşinden 1 tane daha gelmesi gerek doktor dedimi 2 yum 3 yum var boyutları bu15. Gün
Benimde sen gbi hep .100 çıkardi aşılamanın 13 gunu 4.9 cikti ve 15 gun regl oldum biraz bekleBilmiyorum pek umudum kalmadı bi yandanda şimdiye kadar defalarca yaptırdım hcg testini hep 0.1 ya da 0 çıkmıştı. Kafam karmakarışık. Üzüntüden perişan haldeyim. Ne diyim kısmetimizde yok herhalde
Asilama olan insan genelde gunu belli olduğu icin degerleri 40 ile100 arasi çıkması lazim bence7 gunde kana karisiyo 13 gunde degerler iyice artiyo o yuzden doktorlar 15 14 gnde 4 leri 5 leri cok umursamiyo peşinden gelen yumurta yoksaİnan bende hiç bişey anlamadım. Hem hastane doktoru dedi hemde benim eşimde doktor o da negatif bu sonuç dedi.
Vala canim 4.9 çıkınca bi umut topic topic dolaştım hikayeler okudum benim 2 yum vardi pesinden kucuk gelen ya o tuttuysw dedim ama herseye hazirlikli ol .olumlu düşün çokta takma .olacagi varsa olur deDua da ediyorum ama yıkıldım sanki yataktan çıkıp bi bardak su alasım yok o kadar dipteyim. Bilniyorum hayırlısı bu şekildeymiş belliki ama yinede gönlüme dinletemiyorum
2 bitti asilamada. devlet 3.asilama yapmiyo bende tupe basvrdum amh sonucuma gore tüp raporlu yada raporsuz mu olcam bellu olcakHadi ya ya aşılamada zaman kaybı gerçekten şimdi canim sen 2.asilamndi bu demi benimde yarın 2 aşılama olacak inşallah negatif olursa tüpe mi geceyim sen 3.yaptirmicakmisin
Kac yumurtan vardi gec dollenme icin peşinden 1 tane daha gelmesi gerek doktor dedimi 2 yum 3 yum var boyutları bu
Bende olacam gibi zaten beklemedyim.Benimde sen gbi hep .100 çıkardi aşılamanın 13 gunu 4.9 cikti ve 15 gun regl oldum biraz bekle
Aynen öyle çok düşük buna pozitif diyemeyiz dediler haksızda değillerAsilama olan insan genelde gunu belli olduğu icin degerleri 40 ile100 arasi çıkması lazim bence7 gunde kana karisiyo 13 gunde degerler iyice artiyo o yuzden doktorlar 15 14 gnde 4 leri 5 leri cok umursamiyo peşinden gelen yumurta yoksa
Evt biliyorum insan cok bunaliyor üzülüyor agriyor Ama herseyde var bir hayir.hic beklemedigin anda geliyor mucizen.insallah sendede öyle olur ve sevinirsin.ne zamandir bebek istiyorsunuz?Dua da ediyorum ama yıkıldım sanki yataktan çıkıp bi bardak su alasım yok o kadar dipteyim. Bilniyorum hayırlısı bu şekildeymiş belliki ama yinede gönlüme dinletemiyorum