• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filmi ( HSG )

Erkek doktor istemiyoruz. O yuzden bayan doktor. Ama bakalim biz Meral hanimla devam edecegiz inşallah. Gittiklerim arasinda en iyisi buydu. Gerci zaten profesör olmasi arti puan..
Hayirlisi bakalim. Bekleyip göreceğiz inşallah. .
İnşallah.Ama aklında bir bulunsun derim ben.Daha birşey görmeden aşılamayı düşünen doktor?bilemiyorum.

İnşallah.Ama aklında bir bulunsun derim ben.Daha birşey görmeden aşılamayı düşünen doktor?bilemiyorum.

Sonuclara göre dedi ama. Eğer tuplerde sorun varsa ben size direk asilamayi onerecegim dedi. Bilemiyorum. Bakacagiz. Zaten asilama onerse de acikcasi 1 2 yil daha beklerim diye düşünüyorum. Yasim daha küçük gerçekten.
Bakalim, nasip her sey. Rabbim hayirlisini versin de ne zaman olursa olsun fark etmez.
Yardimlariniz için de cok teşekkür ederim...

Sonuclara göre dedi ama. Eğer tuplerde sorun varsa ben size direk asilamayi onerecegim dedi. Bilemiyorum. Bakacagiz. Zaten asilama onerse de acikcasi 1 2 yil daha beklerim diye düşünüyorum. Yasim daha küçük gerçekten.
Bakalim, nasip her sey. Rabbim hayirlisini versin de ne zaman olursa olsun fark etmez.
Yardimlariniz için de cok teşekkür ederim...
Evet benim gittiğim doktorda öyle demişti.Lakin peşine de yüzde 1 ihtimal normal yolla olur deyip ilaçların parasını,Kendi alacağı parayı sıralamıştı.Eşim depresyona girmişti üstelik.Ben annelik duygularına karşılık veremeyeceğim istersen boşanmayı talep et bile demişti.Düşün artık gelinen durumu.Dağılan kocamı toparladım tedavisini oldu.
Nasip bu işler.Yaptığı işin hakkını verecek hekimlerin karşımıza çıkmasını dilerim herzaman.

Evet benim gittiğim doktorda öyle demişti.Lakin peşine de yüzde 1 ihtimal normal yolla olur deyip ilaçların parasını,Kendi alacağı parayı sıralamıştı.Eşim depresyona girmişti üstelik.Ben annelik duygularına karşılık veremeyeceğim istersen boşanmayı talep et bile demişti.Düşün artık gelinen durumu.Dağılan kocamı toparladım tedavisini oldu.
Nasip bu işler.Yaptığı işin hakkını verecek hekimlerin karşımıza çıkmasını dilerim herzaman.

Şaka gibi resmen. Allah yardim etmiş size.
Inşallah işinin hakkini verenlerle karsilasiriz. Inşallah.

Evet, adetlerim çok sancılı geçer.
Öyle mi diyorsunuz? Anesteziye gerek yok mu gercekten? Ama çoğu arkadaş aşırı bir ağrı oluyor demiş. Bilmiyorum ki. Korkuyorum acikcasi..
ağrı var tabi ama dayanılmıcak bişey değilki o işlem boyunca sürekli ağrı olmuyo, ilacı verdiği anda oluyo ve 1 dk falan sürüyo sonra geçiyo

bende dün çektirmek için gittim fakat rahim darlığından çekemeyeceklerini söylediler. çokk canım yandı ona rağmen :KK43:anestezi alsam çekebilirler mi acaba? benim gibi karşılaşanınız var mı? izmire git dedi doktorum daha teşekküllü bi yerde yaptır dedi . İzmir de bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

Evet, adetlerim çok sancılı geçer.
Öyle mi diyorsunuz? Anesteziye gerek yok mu gercekten? Ama çoğu arkadaş aşırı bir ağrı oluyor demiş. Bilmiyorum ki. Korkuyorum acikcasi..

rahim filmi esnasındaki ağrı tüplerin kapalı olup olmamasıyla ilgili biraz
ben bi arkadaşımla aynı dönem çektirmiştim hsg yi kızın 1 tüpü kapalıymış keşke anestezili yapsaydım çok sancım oldu dedi :KK57: ben nasıl bittiğini anlamadım bile:KK57:

yani umarım tüplerin açıktır hiç birşey hissetmeden geçirirsin :KK66::KK66:

rahim filmi esnasındaki ağrı tüplerin kapalı olup olmamasıyla ilgili biraz
ben bi arkadaşımla aynı dönem çektirmiştim hsg yi kızın 1 tüpü kapalıymış keşke anestezili yapsaydım çok sancım oldu dedi :KK57: ben nasıl bittiğini anlamadım bile:KK57:

yani umarım tüplerin açıktır hiç birşey hissetmeden geçirirsin :KK66::KK66:

Teşekkür ederim. Yaptırdım ve tüplerim açıktı hamdolsun. Ağrı hissettim ama öyle aman aman bir ağrı değildi

Back