Teşekkür ediyorum bana cevap verdiğiniz için 30 günde bir mens oluyorum 6 aydır gebelik istiyorum inş Rabbim nasip edermerhaba ben aranıza yenı katıldım benmkısıde e2 72 cıktı normal mı sızce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum bana cevap verdiğiniz için 30 günde bir mens oluyorum 6 aydır gebelik istiyorum inş Rabbim nasip edermerhaba ben aranıza yenı katıldım benmkısıde e2 72 cıktı normal mı sızce
]
gayet iyi canım kaçngünde bir adet oluyorsun
TSH :2 prolaktin:12 fsh: 9 lh:19 çok tesekkurlerİnş canım diğer değerlerini de yazarsan yardımcı olurum
Evet lh 19yüksek canım lh FSH dan yüksek olunca kuvvetle muhtemel PCO oluyor.ve lh nın düşmesi gerekiyor çünkü lh yüksekliği yumurta kalitesini bozuluyor ben doktora sordumTSH :2 prolaktin:12 fsh: 9 lh:19 çok tesekkurler
Peki bunun düşmesi için nasıl bir tedavi uyguluyorlarEvet lh 19yüksek canım lh FSH dan yüksek olunca kuvvetle muhtemel PCO oluyor.ve lh nın düşmesi gerekiyor çünkü lh yüksekliği yumurta kalitesini bozuluyor ben doktora sordum
Canım hiç bilmiyorum. Ama hayıt otunun işe yaradığını duydum sende araştır istersenPeki bunun düşmesi için nasıl bir tedavi uyguluyorlar
Ben yaklaşık iki yıldır ugrasıyrm hayırlısı aynen6 aydır gebelik için uğraşıyorum sürekli yeni şeyler çıkıyor bakalım herseyin hayırlısı
Hiçbişey söylemiyorlar kafayı yiyecm kürtajdan önce 28günde adet olurdum şimdi 32 oldu neden böyle oldu anlamıyorum yumurtlama günüm su gün diyemiyorum doktorlarda yardımcı olmuyor fazla bizm problem erkek infertilitesi aslında eşimin ileri hız problemi varSenin için ne dediler canim
Benim eşimin ailesindede sorun var bizde çok kokuyoruzHiçbişey söylemiyorlar kafayı yiyecm kürtajdan önce 28günde adet olurdum şimdi 32 oldu neden böyle oldu anlamıyorum yumurtlama günüm su gün diyemiyorum doktorlarda yardımcı olmuyor fazla bizm problem erkek infertilitesi aslında eşimin ileri hız problemi var
Hiç gitmedimi doktora eşin canım vakit kaybetmeyinBenim eşimin ailesindede sorun var bizde çok kokuyoruz
benimde 16 cikti igneye başladık menogonMerhaba benim e2 m 21.83 çıktı düşük mü sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Kaç olması gerekiyormuş kibenimde 16 cikti igneye başladık menogon
doktor sonucun 16 olmasina yumurtalar yavas calisiyor dedi 40 civari yaziyor internette de senin daha iyi aslında prolaktin sorunun yoksa yumurta geliştirici besin ye çiğ lahana brokili salatası bal vsKaç olması gerekiyormuş ki
Progeston diye bi fitil verdi alttan alıyorum adetim de gecikti. Bi tuhaf bi hal aldım acaba bu ilaç adet geciktirmesi yapar
Bilmiyorum ki tüp bebek diyordu yumurtam çatlamış mı diye baktı bu ilacı yazdı yumurtam da çatlamıştı. Kullandım bugün bitti adetim de gecikti adet gecikmesi yapar mı acabaneden verdi fitili adet düzensizliği mi var
bilmediğin birseyi kullanma baska saglik sorunları acar