Aşılama AŞILAMADAN SONRA 13.GÜN TECRÜBESİ OLANLAR BURAYA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rahim filmini anestezili cektirecem doktor anlattı rahim filmi 10 dakika içinde falan cekiliyorsa 45 dakika orda diblebdiriyoruz buna gerek bile yok ama yinede hastanin istirahati için bekletiyoruz dedi

Rahim filmini anestezili cektirecem doktor anlattı rahim filmi 10 dakika içinde falan cekiliyorsa 45 dakika orda diblebdiriyoruz buna gerek bile yok ama yinede hastanin istirahati için bekletiyoruz dedi
rahim filmi 10 dk çekiliyor hiç ağrı sızı duymadım yaptırdığm yer çok iyiydi kuzum sakın anestezili yaptırma
neredesin il ilçe hangi hastaneye gidiyorsun

rahim filmi 10 dk çekiliyor hiç ağrı sızı duymadım yaptırdığm yer çok iyiydi kuzum sakın anestezili yaptırma
neredesin il ilçe hangi hastaneye gidiyorsun
Osmaniyenin kadirli ilcesinde 7 mart hastanesinde gidiyorum canım özel hastane doktorumda çok iyi kadına anlamadigimda defalarca sordugumda dahi sağolsun sabirla tekrar tane tane anlatıyor çok iyi birisi inşallah işi de iyi olur

aşılamadan sonra 14.günde kanda çıkması lazım. bence bi kan testi yaptırın, yoksa adet günü geçince yaparsın.

yarın yaptırın öyleyse , inşallah minik bişey de olsa çıkar. ben erken yaptırmıştım. 7,68 mi öyle bişey çıkmıştır. doktor anlayamamıştı, şüpheli gebelik demişti. hatta belki o bile olmayabilir. gebesin demek için çok erken demişti, 2 gün sonra değer arttı, 2 ye katladı. onu götürmüştüm doktor hala tam gebesin diyemem demişti, tey Allahım. tam beklenen değere yani 1.000 lere ulaşınca ah tamam hamilesin dedi.

DARISI BAŞIMA CANIM İNŞALLAH SONUCU PAYLAŞACAĞIM BURADAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…