- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 28
-
- Konu Sahibi ygtatskrdln
Çok agrin oldu mu pekicanım şöyle korkma sakın doğum masasında uygulama yapılıyor internetten bak vajinal spekulum var alet onu takıyorlar sonrasında uzun bir şırınga ile sperm enjekte ediliyor 2 saat yatıyorsun ağrım oldu kanamamda oldu ama yarım saat falan geçiyor sonra
biraz oldu canım işlem sırasında oldu ama ben kendimi kastığuım için oldu diye düşünüyorumÇok agrin oldu mu peki
Internette izledim igdeneden de korktumda spekulumdan daha da korktumbiraz oldu canım işlem sırasında oldu ama ben kendimi kastığuım için oldu diye düşünüyorum
rahim filmi 10 dk çekiliyor hiç ağrı sızı duymadım yaptırdığm yer çok iyiydi kuzum sakın anestezili yaptırmaRahim filmini anestezili cektirecem doktor anlattı rahim filmi 10 dakika içinde falan cekiliyorsa 45 dakika orda diblebdiriyoruz buna gerek bile yok ama yinede hastanin istirahati için bekletiyoruz dedi
korkma kuzum neden çünkü kasarsan daha çok acıyor birde herkesin bünyesi farklı belki sen hiç acı duymazsınInternette izledim igdeneden de korktumda spekulumdan daha da korktum
Osmaniyenin kadirli ilcesinde 7 mart hastanesinde gidiyorum canım özel hastane doktorumda çok iyi kadına anlamadigimda defalarca sordugumda dahi sağolsun sabirla tekrar tane tane anlatıyor çok iyi birisi inşallah işi de iyi olurrahim filmi 10 dk çekiliyor hiç ağrı sızı duymadım yaptırdığm yer çok iyiydi kuzum sakın anestezili yaptırma
neredesin il ilçe hangi hastaneye gidiyorsun
Haklısın canım peki neden anestezili yaotirmayayim kikorkma kuzum neden çünkü kasarsan daha çok acıyor birde herkesin bünyesi farklı belki sen hiç acı duymazsın
normal çektirdim ben hiç acımadı kuzum anestezili yaptırcaktım ama yeni yöntemle acısız yaptılar 5 dk sürdü eğer orada öyleyse hiç anestezi olayına girmeHaklısın canım peki neden anestezili yaotirmayayim ki
Tamam canı mnormal çektirdim ben hiç acımadı kuzum anestezili yaptırcaktım ama yeni yöntemle acısız yaptılar 5 dk sürdü eğer orada öyleyse hiç anestezi olayına girme
ADET GÜNÜM DÜNDÜ BUGÜNDE GEÇER HİÇ OLMAM İNŞ YARIN YAPARSAM OLUMSUZ OLURSA YIKILIRIMaşılamadan sonra 14.günde kanda çıkması lazım. bence bi kan testi yaptırın, yoksa adet günü geçince yaparsın.
DARISI BAŞIMA CANIM İNŞALLAH SONUCU PAYLAŞACAĞIM BURADANyarın yaptırın öyleyse , inşallah minik bişey de olsa çıkar. ben erken yaptırmıştım. 7,68 mi öyle bişey çıkmıştır. doktor anlayamamıştı, şüpheli gebelik demişti. hatta belki o bile olmayabilir. gebesin demek için çok erken demişti, 2 gün sonra değer arttı, 2 ye katladı. onu götürmüştüm doktor hala tam gebesin diyemem demişti, tey Allahım. tam beklenen değere yani 1.000 lere ulaşınca ah tamam hamilesin dedi.
DARISI BAŞIMA CANIM İNŞALLAH SONUCU PAYLAŞACAĞIM BURADAN
AŞILAMA İLE Mİ OLDU SİZİNDEinşallah güzel haberler alırız, hayırlısı olsun hakkınızda. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, kaderdaşıyız.
AŞILAMA İLE Mİ OLDU SİZİNDE
SABIR LAZIM BU YOLLARDA HEP BEN ORDA KAYBEDİYORUMhayır, daha ilerisi. cunku tup bebek yaptırdım. 3-4 denemeden sonra hamile kaldım, zor yollardan geçtik..
SABIR LAZIM BU YOLLARDA HEP BEN ORDA KAYBEDİYORUM