Aşılama AŞILAMADAN SONRA 13.GÜN TECRÜBESİ OLANLAR BURAYA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ARKADAŞLAR BEN 25 YAŞINDAYIM EŞİM 33 BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ VE ARTIK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ 01.08.2015 YILINDA EVLENDİM VE HİÇ KORUNMADIK BU SENE HAZİRANDA KADIN DOĞUM DR GİTTİM DOKTOR BENDEN RAHİM FİLMİ VE EŞİMDEN SPERM TESTİ İSTEDİ HERŞEYİ YAPTIRDIK EŞİMİN HAREKETLİ HIZLI DEĞERİ DÜŞÜK ÇIKTI VE SOL VARİKOSEL HASTASI DR BANA İLK AŞILAMANI YAPALIM TUTMAZSA EŞİN AMELİYAT OLUR DEDİ 8 KASIMDA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN DÜN ADET GÜNÜMDÜ ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARIM VAR MİDEM AĞRIYOR DEĞİŞK HİSSEDİYORUM AKINTIM VARDI DÜNDEN BERİ ÇOK FAZLA YOK PROGESTAN BİTİNCE GEL DEDİ CUMA GÜNÜ BİTECEK 1 HAFTA BEKLE GEL DEMİŞTİ İNŞ ADET OLMAM BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR VAR MI ÇOK UMUTSUZUM
Bende asilama ile hamile kaldim korunmadigimiz halde 3 sene cocugumuz olmadi ilk asilamamda tuttu ama sıkıntı bendeydi ileri seviye pko hastasiyim ondan kendiligimden adet gormuyodum esimin bi sıkıntısı yok ben asilamamin 15.gunu kan verdim pozitif yanit aldim ama bnim hiç ağrım sizin olmadi hata tutmadi sandim uzuluyodum adet olmayinca kan verdim çok şükür pozitif yanit aldim.. Rabbim isteyen bütün ciflere nasip etsin....

Bende asilama ile hamile kaldim korunmadigimiz halde 3 sene cocugumuz olmadi ilk asilamamda tuttu ama sıkıntı bendeydi ileri seviye pko hastasiyim ondan kendiligimden adet gormuyodum esimin bi sıkıntısı yok ben asilamamin 15.gunu kan verdim pozitif yanit aldim ama bnim hiç ağrım sizin olmadi hata tutmadi sandim uzuluyodum adet olmayinca kan verdim çok şükür pozitif yanit aldim.. Rabbim isteyen bütün ciflere nasip etsin....
bendede sorun yok eşimde var kaç gün geçmişti adetinden ne bilim bende umutlu değilim inşallah bende senn gibi olurum

Internette izledim igdeneden de korktumda spekulumdan daha da korktum
Bende asilama oncesi netten izledim çok korktuydum nasil olacak felan diye islem hangi ara basladi bitti hiç birsey anlamadim doktorun eli çok hafifti birsey hissetmedim islem bitti 15 dk sonra nirmal odaya alinacaksin orda biraz yatar çıkarsin dedi ne yani bitti mı dedim çok sasirdim ben hala doktorun asilamaya baslamak icin hazırlanıyor sanıyordum:)

Selam arkadaslar benim bugün 10. Günüm oldu asilama yapali içim icimi yiyor ama eşime belli edemiyorum uzulmesin diye adetim 8 aralik günü benim tahlil günüm 10 aralik sanki şimdi adet olacakmisim gibi karnim ağrıyor uzuluyorum boyle olupta tutan var mi

X