- 8 Ekim 2021
- 169
- 119
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melegim344
-
Valla aldım sabah testi ama yapmadım sabah erken yapcam. Duanızı eksik etmeyin ne olurgit al canm.Rabbim neylerse güzel eyler.Herseyin hayirlisi.Benimde kendimden hic umudum yok ama umut allahtandir
Gercekten öyle oluyor Sanki evladimizi kucagimiza aldigimizda butun acilar bitecek gibiTabiiiiki amennaama işte bende son 3 4 gündür böyle saatte bir ya da ayakta kaldım mi özellikle çoğunlukta sağ tarafta bi şancı giriyor cokcfok kısa sürüyor o dk hemen tuvalete koşuyorum gözlerim doluyor adet sanıyorum. Çok çok istiyorum 7 senedir bekliyorum olursa doğarsa alırsam kucağıma 8 senenin hasreti son bulacak kaybettiğim evladımin acısı düşünlerimin acısı sanki kucağım doldu mu yüreğimin yangını son bulacak gibi
İnsallah allahin izniyle..İnsallah pozitif haberini alacagzValla aldım sabah testi ama yapmadım sabah erken yapcam. Duanızı eksik etmeyin ne olursonucu mutlaka yazcam inşallah pozitif ya da silik çıktı diyebilirim ınsalalh
Inşallah öyle olacak kurban olduğum rabbim o sevinci yaşatır ınsalalh bizeGercekten öyle oluyor Sanki evladimizi kucagimiza aldigimizda butun acilar bitecek gibi
Amin inşallah cnm bnm senin kaç yumurta gelişmişti . Hakkini helal et soylemissende unutmusumİnsallah allahin izniyle..İnsallah pozitif haberini alacagz
Estagfurullah helal olsun canim Benim 3yumurtam gelismisti.Bide aşılama deneyelim dedik düşük yaptığım içinAmin inşallah cnm bnm senin kaç yumurta gelişmişti . Hakkini helal et soylemissende unutmusum
Allahumme ya Latif çekInşallah öyle olacak kurban olduğum rabbim o sevinci yaşatır ınsalalh bize
Aynı durumdayız deseneEstagfurullah helal olsun canim Benim 3yumurtam gelismisti.Bide aşılama deneyelim dedik düşük yaptığım için
Çok sağ ol canım benim aminn inşallah. İnan burda çok olumsuz yorum vardı aşılama ile ilgili ama doktorum gayet de etkili dedi ve bence de öyle çevremdeki çoğu kişi hamile kaldı sizinn de olacak inşallahÇok şükür rabbim bagislasin sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin insallahhhhhhhayırlısı bakalım benmde ilk inş tutar ya bizde burda sizler gibi tutanların sevincini yaşar paylaşırız
k
Hangi doktor acaba nerede oldunuzÇok sağ ol canım benim aminn inşallah. İnan burda çok olumsuz yorum vardı aşılama ile ilgili ama doktorum gayet de etkili dedi ve bence de öyle çevremdeki çoğu kişi hamile kaldı sizinn de olacak inşallah
Inşallah yaaÇok sağ ol canım benim aminn inşallah. İnan burda çok olumsuz yorum vardı aşılama ile ilgili ama doktorum gayet de etkili dedi ve bence de öyle çevremdeki çoğu kişi hamile kaldı sizinn de olacak inşallah
Diyarbakır uğur değerHangi doktor acaba nerede oldunuz
Bak ne güzel geçmiş canım benim de hastanede çalışan kadın bana o kadar dua etmişti ki o aşılama esnasında.. bak sizin değerler güzelmiş benim de iki yumurta vardı 18 mm ikisi de çatlamıştı ikiz gebeyim bu arada şimdi siz sanki hissettiniz sizin de olabilir kiInşallah yaaaşılama esnasında doktor eşimin sonucuna baktı ve aşırı şaşırdı cooookkk iyiiiii süper dedi %95 hareketli dedi ama tam sormadım ne için öyle dedi sadece o an dua ediyorum . Ve bana 3 yumrudan var 1 tanesi bilemem nasip kucikgi biraz 16mm . Ama sağda ki ikisi şuan 22 ve şimdi çatlamış dedi eşinin bu sonuclarina da bakilacak olursak tutmaması imkansız hatta tutarsa %90 ikiz olur inşalalh dedi . Tutmamasına tek sebep rabbimin rızası ve izni olmazsa. Rabbim nasip etmediyse ancak olmaz yoksa tutmamasına engel hiç bisey yok şuan dedi . Doktor bir sürü dua okudu besmele çekip başladı çok iyi ni doktorum var arkdaş gibiyiz normalde de wptan konuşuruz hep. Inşallah rabbim dualarımızı emekleri boşa çıkarmaz
Benim doktorumda uğur hocaydıDiyarbakır uğur değer
Onda mı devam ediyorsun canım senin de mi ikizz uğur hocanın eli uğurlu sanki :)Benim doktorumda uğur hocaydı
Evet ikiz canım. Ama ona devam etmiyorum çok yoğun çünkü yetişemiyor dolayısıyla gebelik takibi tatmin etmiyor. Başka doktora geçtimOnda mı devam ediyorsun canım senin de mi ikizz uğur hocanın eli uğurlu sanki :)
Seninde ikiz sanırımOnda mı devam ediyorsun canım senin de mi ikizz uğur hocanın eli uğurlu sanki :)
Canım ben de bırakmayı düşündüm ama diğer doktorlar da beni tatmin etmiyor gibi kimde devam ediyorsun peki memnun musunEvet ikiz canım. Ama ona devam etmiyorum çok yoğun çünkü yetişemiyor dolayısıyla gebelik takibi tatmin etmiyor. Başka doktora geçtim
Evet canım haftalarımız bile hemen hemen aynıSeninde ikiz sanırım
Benim doktor Diyarbakır prof. hakan coksuerBenim doktorumda uğur hocaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?