Cikmayabilir canim hemen belli olmuyor. Ama bence asilamaya da cok bel baglamamak lazim. Sabredemezsen git bi acilde baktir bence. Stres daha kotumerhaba arkadaşlar bugün üye oldum ilk aşılamanın 12. günü doktorum idrar testi yapmamı söyledi ama maalesef negatif ben içimi rahatlatmak için bugün gittim kan testi verdim yarın sonuç çıkıyor böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı belirti olarak bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti aşılamadan beri devam ediyor progestan fitil kullanıyorum ondan mıdır bu belirtiler sizce ? aşılama tarihim 07.03.2019
Amin canim yaz muylakayarına kadar beklerim belki akşam e-nabız sistemine düşer oradan bakarım ne zormuş beklemek Allah hepimizin gönlüne göre versin
Bende goruyorummYa bugün eve geldim yaptığım testte silik ikinci çizgi var sonradan oldu galiba bir tek ben mi görüyorum acaba
Kan vermismiydin canim:) beni kandırıyor test inan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Hadi insallah vardir kuzum ya . Testini.alimdca haber ver. Sağlık ocağında mi.verdin yokmu enabizdadün verdim bugün almam gerekiyor gitmedim sabah işten izin alabilirsem 3 gibi çıkarım birde sabah yine test yaptım negatif farklı marka testler bu silik çıkan aşılama yapan doktorun verdiği aslında silik bile görsen hemen gel dedi ama bu çizgi sonradan olduğu için gitmedm
Bende bugun test alicam esimden habersiz cikipta ama c.tesi ya da pazar yaparim canim daha 7 var batasen ne durumdasın inşallah ikimize güzel sonuçlar alırız
aynen sağlık ocağına verdim e-nabıza düşmedi ayy keşke olsa nasıl bir mutluluk olurdu anlatamam allahım duy sesimiziHadi insallah vardir kuzum ya . Testini.alimdca haber ver. Sağlık ocağında mi.verdin yokmu enabizda
Sanirim saglik ocagindakiler gozukmuyo e nabizda canim. Insallah pozitif sonucu alirsin kuzum yaaynen sağlık ocağına verdim e-nabıza düşmedi ayy keşke olsa nasıl bir mutluluk olurdu anlatamam allahım duy sesimizi
benim daha önce yaptıklarım görünüyor ama öyle mi dersin inşallah ikimizde pozitif sonuç alalım :)Bende bugun test alicam esimden habersiz cikipta ama c.tesi ya da pazar yaparim canim daha 7 var bata
Insallah kuzum. Benim bir ay onceki verdigim bile gorunmuyor oyledir saniyorumbenim daha önce yaptıklarım görünüyor ama öyle mi dersin inşallah ikimizde pozitif sonuç alalım :)
5 gun mu geciktiÇizgi gözüküyor inşallah istediğin gibi ilerler süreç canım . Bende beklemedeyim 5. Günüm . Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yok canım aşılamadan sonra 5. Günüm. Daha başındayım ben olayın5 gun mu gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?