- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
insallah tutar kuzum ya.Yok canım aşılamadan sonra 5. Günüm. Daha başındayım ben olayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah tutar kuzum ya.Yok canım aşılamadan sonra 5. Günüm. Daha başındayım ben olayın
Senin demi aşılama yada normal adet tarihini mi beklemedesin?insallah tutar kuzum ya.
benimde 8. aydaki görünüyor belki geç düşüyordur çıkabilirsem çıkarım şmdi öğrenince yazarım :)Insallah kuzum. Benim bir ay onceki verdigim bile gorunmuyor oyledir saniyorum
inşallah bakalım amin canım :) hadi hayırlısı kaçıncı gün test istedi doktorÇizgi gözüküyor inşallah istediğin gibi ilerler süreç canım . Bende beklemedeyim 5. Günüm . Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yok canim normal bekliyorum ben.Senin demi aşılama yada normal adet tarihini mi beklemedesin?
Öğrendin mi canimbenimde 8. aydaki görünüyor belki geç düşüyordur çıkabilirsem çıkarım şmdi öğrenince yazarım :)
Bende de vardı ilaçlardan oluyor bence inşallah sen olumlu sonuç alırsınİnşallah canım çok ta takmamaya çalışıyorum ilk deneme. Göğüs ağrısı var fazlaca sanırım fitil protestondan.
Aynıyız galiba, cuma mı oldu seninde?Yok canım aşılamadan sonra 5. Günüm. Daha başındayım ben olayın
inşallah tez vakitte gelir bebeğin sanaÖğrendim negatif eve geldim kendimi temizliğe verdim iki haftadır belki birşey vardır diye kendini yormadım ama psikolojik olarak çok yoruldum bu konuda
teşekkür ederim inşallah isteyen herkese banada versin allah ..inşallah tez vakitte gelir bebeğin sana
Cuma iğnem oldu cumartesi işlem yapıldı. 6 gün daha var. Gerçi 31 inde kan testi istedi.Aynıyız galiba, cuma mı oldu seninde?
İnşallah canım dua ediyorum Allahım hayırlı ise versin yoksa vermesin.Bende de vardı ilaçlardan oluyor bence inşallah sen olumlu sonuç alırsın
Sende durumlar nasıl hiç belirti faln hissediyor musun? Yada farklılık?Aynıyız galiba, cuma mı oldu seninde?
Benimde perşembe iğne cuma aşılama, sol kasığım ağrıyo birazda akıntım var onun dışında bişey yok sende ne var ne yokSende durumlar nasıl hiç belirti faln hissediyor musun? Yada farklılık?
Bende bok göğüs ağrısı, kasık ağrısı var. Demin ayağa kalkınca sol kasığım feci battı. Akıntı bende fazla ama sanırım giyimden kaynaklı. Umarım bunlar boşa çıkmaz canım yaBenimde perşembe iğne cuma aşılama, sol kasığım ağrıyo birazda akıntım var onun dışında bişey yok sende ne var ne yok