Haftaya cuma yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem amiin inşallah dolar kucaklarımız. Ne zamandır istiyosunuzBende bok göğüs ağrısı, kasık ağrısı var. Demin ayağa kalkınca sol kasığım feci battı. Akıntı bende fazla ama sanırım giyimden kaynaklı. Umarım bunlar boşa çıkmaz canım ya
Sen ne z aman test yapacaksın? Arka arkaya olmuş bizim senle.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama aşılamada 12. gün idrar testi negatif
- Konu Sahibi cicekbade
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama gebelik testi idrardagebelik kandagebelik tüp bebek
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nerdeyse 2 yıl olacak. Gerçi yıllardır bekleyenler var 2 sene benim neki ? İnsan umutla bekliyor işte.Haftaya cuma yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem amiin inşallah dolar kucaklarımız. Ne zamandır istiyosunuz
Sanırım bende ay sonunu bekleyemeceğim . Bir idrar testi yaparım
Bekleme sürecimizde aynıymış. İdrar yapıyorum ben dayanamayıp iğneden kaynaklı pozitif şuanlıkNerdeyse 2 yıl olacak. Gerçi yıllardır bekleyenler var 2 sene benim neki ? İnsan umutla bekliyor işte.
Sanırım bende ay sonunu bekleyemeceğim . Bir idrar testi yaparım
O iki çizgi var ya ah o iki çizgi iğnece 19 gün sonra etkisini yatırıyormuş diye okudum. Şu ilk 10 günü bi sevişeydin sanki daha rahat geçecek.Bekleme sürecimizde aynıymış. İdrar yapıyorum ben dayanamayıp iğneden kaynaklı pozitif şuanlık
Ben birde aşılamadan sonra çok üşüdüm sonraki günler de. Şimdi yeni yeni geçti. Hele geceleri donuyordum.
Benimde bugün ayaklarım çok üşüdü onun dışında üşümedim ama sanki üşütmüş gibi sürekli tuvalete gidiyorum. Bide uykuya çok düşkün oldumO iki çizgi var ya ah o iki çizgi iğnece 19 gün sonra etkisini yatırıyormuş diye okudum. Şu ilk 10 günü bi sevişeydin sanki daha rahat geçecek.
Ben birde aşılamadan sonra çok üşüdüm sonraki günler de. Şimdi yeni yeni geçti. Hele geceleri donuyordum.
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Bende bok göğüs ağrısı, kasık ağrısı var. Demin ayağa kalkınca sol kasığım feci battı. Akıntı bende fazla ama sanırım giyimden kaynaklı. Umarım bunlar boşa çıkmaz canım ya Akıntınızın olması çok iyi bir durum bence. benimde 4. Günüm aşılamada. Akıntı bekliyorum ama Yok malesef. Umarım sizde ki bu durum iyiye işarettir
Ayaklarını aman diyim sıcak tut belini sırtını. İyi derler sıcak kalması için.Benimde bugün ayaklarım çok üşüdü onun dışında üşümedim ama sanki üşütmüş gibi sürekli tuvalete gidiyorum. Bide uykuya çok düşkün oldum
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Fitil kullanmıyorum ben sadece Protestan kullanmamı söyledi doktorum. O yüzden akıntınız fazla olabilir evet. Ben gonol f kullandım o göğüs ağrısı yaptı aşılamadan önce vardı göğüs ağrım. İlk 3 gün arttı ama sabah kalktığımda azaldığını hissettim malesef Kimyasal gebeliğimde de tek belirti göğüs ağrısı ve akıntı idi. Henüz 4. Günüm ama ümitsizim bu yüzden.Akıntı fitili kullanmaya başlayınca oldu. Sanırım ilaç eridikçe akıntı gibi atıyor vücuttan kendini.
Sende başka belirtiler var mı? Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?
Lahana gibi geziyorum zaten sıcak kalıyım diyeAyaklarını aman diyim sıcak tut belini sırtını. İyi derler sıcak kalması için.
Ümitsizliğe düşme lütfen her yeni işlem yeni umuttur. Göğüs ağrısı progestan dan ise o da belirti sayılmaz zatenFitil kullanmıyorum ben sadece Protestan kullanmamı söyledi doktorum. O yüzden akıntınız fazla olabilir evet. Ben gonol f kullandım o göğüs ağrısı yaptı aşılamadan önce vardı göğüs ağrım. İlk 3 gün arttı ama sabah kalktığımda azaldığını hissettim malesef Kimyasal gebeliğimde de tek belirti göğüs ağrısı ve akıntı idi. Henüz 4. Günüm ama ümitsizim bu yüzden.
Bende akşamları kat kat oturuyorum kaloriden sonda yanıyorLahana gibi geziyorum zaten sıcak kalıyım diye
- 4 Mart 2018
- 1
- 1
- 36
- 38
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah testinin fotoğraf ini atabilir misinhanimalr merhaba araniza yeni katildim. asilamanin 12. gunu bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik ne var diyebiliyorum nede yok. pazartesi gunu kan testi vericem insallah pozitiftir. benim gibi olan arkadaslar var mi? gunler gecmek bilmiyor.