• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamada 12. gün idrar testi negatif

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bok göğüs ağrısı, kasık ağrısı var. Demin ayağa kalkınca sol kasığım feci battı. Akıntı bende fazla ama sanırım giyimden kaynaklı. Umarım bunlar boşa çıkmaz canım ya:dua::dua:
Sen ne z aman test yapacaksın? Arka arkaya olmuş bizim senle.
Haftaya cuma yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem 😄 amiin inşallah dolar kucaklarımız. Ne zamandır istiyosunuz

Haftaya cuma yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem 😄 amiin inşallah dolar kucaklarımız. Ne zamandır istiyosunuz
Nerdeyse 2 yıl olacak. Gerçi yıllardır bekleyenler var 2 sene benim neki ? İnsan umutla bekliyor işte.
Sanırım bende ay sonunu bekleyemeceğim . Bir idrar testi yaparım:-):-)

Nerdeyse 2 yıl olacak. Gerçi yıllardır bekleyenler var 2 sene benim neki ? İnsan umutla bekliyor işte.
Sanırım bende ay sonunu bekleyemeceğim . Bir idrar testi yaparım:-):-)
Bekleme sürecimizde aynıymış. İdrar yapıyorum ben dayanamayıp iğneden kaynaklı pozitif şuanlık 😂

Bekleme sürecimizde aynıymış. İdrar yapıyorum ben dayanamayıp iğneden kaynaklı pozitif şuanlık 😂
O iki çizgi var ya ah o iki çizgi :KK70: iğnece 19 gün sonra etkisini yatırıyormuş diye okudum. Şu ilk 10 günü bi sevişeydin sanki daha rahat geçecek.
Ben birde aşılamadan sonra çok üşüdüm sonraki günler de. Şimdi yeni yeni geçti. Hele geceleri donuyordum.

O iki çizgi var ya ah o iki çizgi :KK70: iğnece 19 gün sonra etkisini yatırıyormuş diye okudum. Şu ilk 10 günü bi sevişeydin sanki daha rahat geçecek.
Ben birde aşılamadan sonra çok üşüdüm sonraki günler de. Şimdi yeni yeni geçti. Hele geceleri donuyordum.
Benimde bugün ayaklarım çok üşüdü onun dışında üşümedim ama sanki üşütmüş gibi sürekli tuvalete gidiyorum. Bide uykuya çok düşkün oldum

Bende bok göğüs ağrısı, kasık ağrısı var. Demin ayağa kalkınca sol kasığım feci battı. Akıntı bende fazla ama sanırım giyimden kaynaklı. Umarım bunlar boşa çıkmaz canım ya:dua::dua: Akıntınızın olması çok iyi bir durum bence. benimde 4. Günüm aşılamada. Akıntı bekliyorum ama Yok malesef. Umarım sizde ki bu durum iyiye işarettir🙏

Benimde bugün ayaklarım çok üşüdü onun dışında üşümedim ama sanki üşütmüş gibi sürekli tuvalete gidiyorum. Bide uykuya çok düşkün oldum
Ayaklarını aman diyim sıcak tut belini sırtını. İyi derler sıcak kalması için.

Akıntı fitili kullanmaya başlayınca oldu. Sanırım ilaç eridikçe akıntı gibi atıyor vücuttan kendini.
Sende başka belirtiler var mı? Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?

Akıntı fitili kullanmaya başlayınca oldu. Sanırım ilaç eridikçe akıntı gibi atıyor vücuttan kendini.
Sende başka belirtiler var mı? Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?
Fitil kullanmıyorum ben sadece Protestan kullanmamı söyledi doktorum. O yüzden akıntınız fazla olabilir evet. Ben gonol f kullandım o göğüs ağrısı yaptı aşılamadan önce vardı göğüs ağrım. İlk 3 gün arttı ama sabah kalktığımda azaldığını hissettim malesef 🤦🏻‍♀️ Kimyasal gebeliğimde de tek belirti göğüs ağrısı ve akıntı idi. Henüz 4. Günüm ama ümitsizim bu yüzden.

Fitil kullanmıyorum ben sadece Protestan kullanmamı söyledi doktorum. O yüzden akıntınız fazla olabilir evet. Ben gonol f kullandım o göğüs ağrısı yaptı aşılamadan önce vardı göğüs ağrım. İlk 3 gün arttı ama sabah kalktığımda azaldığını hissettim malesef 🤦🏻‍♀️ Kimyasal gebeliğimde de tek belirti göğüs ağrısı ve akıntı idi. Henüz 4. Günüm ama ümitsizim bu yüzden.
Ümitsizliğe düşme lütfen her yeni işlem yeni umuttur. Göğüs ağrısı progestan dan ise o da belirti sayılmaz zaten 😔
Lahana gibi geziyorum zaten sıcak kalıyım diye 😄
Bende akşamları kat kat oturuyorum kaloriden sonda yanıyor🤣🤣

hanimalr merhaba araniza yeni katildim. asilamanin 12. gunu bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik ne var diyebiliyorum nede yok. pazartesi gunu kan testi vericem insallah pozitiftir. benim gibi olan arkadaslar var mi? gunler gecmek bilmiyor.

hanimalr merhaba araniza yeni katildim. asilamanin 12. gunu bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik ne var diyebiliyorum nede yok. pazartesi gunu kan testi vericem insallah pozitiftir. benim gibi olan arkadaslar var mi? gunler gecmek bilmiyor.
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah 😊 testinin fotoğraf ini atabilir misin🤗

Back