Aşılamada 10. Gün belirtiler

sevim123456

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
130
14
35
Merhaba Arkadaşlar
31 mayısta ilk aşılamam oldu aşılamadan sonraki günü sayarsak 10 günüm bugün adetime 5 gün var 7 gün varken yani 8 İnci günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm ama herkes erken olduğunu söyledi. Bugün kan testi versem çıkar mı bilmiyorum ama Şuan adet olacakmışım gibi ağrı durumu var tamamen farklı olarak göğüs uçlarımda hafif hassasiyet ve bariz yaklaşık bir haftadır süt kesiği kremsi beyaz akıntım oluyor sizce şansım var mı değerli yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim

Ben de regl olacakmış gibi ağrı yaşadım hamilelik belirtisi olarak normal bu korkmayın inşallah hamilesinizdir

Benimde aşılama sonrası 12.günüm aynı belirtiler henüz test yapmadım bekliyorum

Benimde aşılama sonrası 12.günüm aynı belirtiler henüz test yapmadım bekliyorum
Birde aşılama sonrasında hemşire hemen kesin hamilesiniz bence dedi hoca da umutluyum çok güzel geçti dedi değerler çok iyi yapıldı dedi tek endişem adet ağrısı yaşamam Şuan hayırlısı hakkımızda

Banada doktorum öyle dedi hatta aşılama yapmayalım kendiliğinden olur bu ay dedi ama ben yapılmasını istedim işte insan bu kadar umutlanıncada nefatif görmek çok zor ilk aşılamamda da her şey çok iyiydi ama tutmadı allah ne derse o oluyor gerçekten

Ben de 3 haziranda oldum bekliyorum

Trabzon’da oldu benim için de değerler çok iyi denildi bakalım bir yanım korku bir yanım umut ben çatlatma iğnesi vurulduktan sonra hatta aşılama gününde kasık ağrısından nerde ise oturamıyordum aşılamadan sonra biraz hafifledi ama 4 gün devam etti bugün 10 günüm adet olacakmış gibi karın ağrısı akıntı göğüs ucu hassasiyeti var adetmi olacağım hiç bilmiyorum çünkü önceki adet olmadan önceki durumla aynı şeyler göğüs ve akıntım dışında.

Ben de aynı şekildeyim sürekli sol kaşığımda batma ve huzursuzluk hissediyorum genelde adet olmadan önce de öyle ve aşılamadan beridir göğüslerim çok dolgun ve ağrıyor ama iğneden de olabilir ayy inş pozitifizdir

Arkadaşlar bugün aşılama gününü de sayarsak 12 İnci günüm kan testi yaptırsam çıkar mı sizce bir an önce öğrenip beklenti içinde olmak istemiyorum adet olacak gibiyim yani adet zamanı nasıl ağrı oluyor nasıl hissiyat oluyor ise aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…