- 10 Haziran 2024
- 130
- 14
- 35
-
- Konu Sahibi sevim123456
Kahve akıntınız oldu acaba adet günlerindeBen de regl olacakmış gibi ağrı yaşadım hamilelik belirtisi olarak normal bu korkmayın inşallah hamilesinizdir
Merhaba tekrar adet günlerinizde kahve akıntınız olmuşmuydu acabaBen de regl olacakmış gibi ağrı yaşadım hamilelik belirtisi olarak normal bu korkmayın inşallah hamilesinizdir
Merhaba test yaptırdınız mı merak ettimMerhaba tekrar adet günlerinizde kahve akıntınız olmuşmuydu acaba
Merhaba ben aşılama gününü saymaz isek 11 İnci gün kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı doktorumu aradım protestona devam et bir hafta için adet olmaz isen tekrar test yapalım geç döllenme olabilir dedi tek sorun şu ben adetimden en fazla 2 gün önce hafif ağrı yaşar lekelenme gelir peşine adet olurdım şimdi yaklaşık bir haftadır ağrı yaşıyorum hatta test verdiğim gün dedim kesin adet olucam büyük bir ağrı değil ama adet ağrısı hafif olmadım Şuan hafif kahve akıntım var ama adet olmadım bir umut bekliyorumMerhaba test yaptırdınız mı merak ettim
Kahve akıntım da şöyle başladı testimin negatif olduğu gün çok moralim bozuldu baya ağladım eşim hava alalım diye dışarı çıkardı çıkmamızın üstünden yarım saat sonra karnıma aşırı bir kramp sancı girdi nefes alamadım 15 dk sürdü hastaneye gidecektim nerde ise sonra geçti öyle bilmiyorum sonuç ne olacak ama herşey AllahtanMerhaba ben aşılama gününü saymaz isek 11 İnci gün kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı doktorumu aradım protestona devam et bir hafta için adet olmaz isen tekrar test yapalım geç döllenme olabilir dedi tek sorun şu ben adetimden en fazla 2 gün önce hafif ağrı yaşar lekelenme gelir peşine adet olurdım şimdi yaklaşık bir haftadır ağrı yaşıyorum hatta test verdiğim gün dedim kesin adet olucam büyük bir ağrı değil ama adet ağrısı hafif olmadım Şuan hafif kahve akıntım var ama adet olmadım bir umut bekliyorum
OlmadıMerhaba tekrar adet günlerinizde kahve akıntınız olmuşmuydu acaba
Test yaptınız mı acabaBenimde aşılama sonrası 12.günüm aynı belirtiler henüz test yapmadım bekliyorum
Evet negatif benim testim adet olmayı bekliyorum 3 gündür lekelenmem var. Benimde göğüs ucunda acıma vardı ve kasık bel ağrıları oldu ama adet olucağım içinmiş maalsef.Test yaptınız mı acaba
Ya arkadaşlar ben aşılamanın 11 günü kan testi yaptım negatif çıktı sonrasında doktor ile görüştüm geç döllenme olabilir dedi 1 hafta kadar kullan adet olmaz isen test yapalım tekrar dedi oldum olacağım gibi ama olamıyorum sadece açık kahve akıntım oluyor progestan mı engelliyor acaba adet olmamı kafam çok karıştı bu arada hap şekilinde kullanıyorum ilacıOlmadı