aşılama

ben çok özel hastane ve dr değiştirdim ilk başlarda şimdi üniversite hastanesınde doç a gidiyorum.aşılama ücretsiz yapıyolar zaten bi süreden sonra gözün para falan görmüyo sonuca ulaşmak istiyosun sen tuvaletine sıkısık olarak mı girdin ve aşılamadan sonra ne kadar yatırdılar ben sıkısık oldugum için 15 dk yattım zaten o kadar bekletiyolarmış

ben sıkışık olmadım canım yani onla ilgili bişey demedi. 30 dk. bacak bacak üstüne at dedi öyle yattım.

inşallah canım inşallah tutmazsa bile ikinciyi hemen yaptırıcam vakıt kaybetmedenn

ben özelde yaptırdım 750 tl. ilaçlarlar filan 900 ü buldu canım. dediğin gibi parayı düşünmüyosun artık çok.

bende 15 dk yattım tuvalete sıkısık aldılar onu anlayamadım ama

inşallah canım inşallah tutmazsa bile ikinciyi hemen yaptırıcam vakıt kaybetmedenn
bende vakit kaybetmek istemiyorum ama tüp bebek daha mantıklı geliyo şansı daha yani % 50 daha çok diyo aşılama %15 20çok ama daha pahalı işte. doktor ne derse onu uygulucam bende

üç senen dolmuş senın ben olmazsa ekım de basvurucam yıne aynı dr uma 2600 hastaneye yatırıyosun ilaçlarla 4000 i buluyor.inşallah oralara kadar gelmez de hayırlısıyla alırız güzel haberleri

üç senen dolmuş senın ben olmazsa ekım de basvurucam yıne aynı dr uma 2600 hastaneye yatırıyosun ilaçlarla 4000 i buluyor.inşallah oralara kadar gelmez de hayırlısıyla alırız güzel haberleri
amin inşallah eşim yine aşılama olur diyo ama bilmiyorum hayırlısı ya. şuan yok demi ağrın sızın

Benimde ilk aşılamam aynen bendede esımdede sorun yok ama nasıp olmuyordu hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

kasıklarıma ara ara batışma oluyo onun dışında bişeyim yok face in var mı ekleyelım bırbırımızı isterseniz tabi

Benımde hafıf agrım var sağ kasıgımda zaten sağ tarafa koyuldu ESTROFEM diye bi ılac verdı Can'ım bebegım tutunması ıcın devlette yaptırdım sadece 250 tl mal oldu

aynen aynen buraya her zaman giremem diye demiştim buradan haber ederim ara ara girerim

benim de 100 lira aşılama ücretsiz ilaclara iğnelere verdim birtek para sen nerdensin ayavuz18

Bende Ankara'da yaptırdım ilaçlarıma 180 gıttı hastaneyede verdim aman oluşunda para onemlı degıl valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…