İnşaallah. Teşekkür ederimCanim ilk asilamam tuttu. Ama ben 15 gun boyuncs yattim dinlendim. Ev işi dahi yapmadım. Doktor iki gun dinlen normal yasantina devam et dedi ama acikcasi dinlemedim doktoru. Süreklidinlendim. Ama nasiptir bu isler inşaallah hayırlısonucu tezzamanda alirsin
Genelde 14 gün sonra test yapın diyorlar.ya bende yerleşme kanaması falan da olmadı sende oldumu
Ya belirtileri aderle aynı olduğu için anlayamoyoruz.bende de göğüs agrısı var tek farklı belirti sağ kasığımın pır pır atması.belki oda öncdeden oluyordu fakat ben farkında değüldim.şimdi vücudumuzu faLa dinledipimiz içün her kıpırtıyı gebelik belirtisi zannediyor oalbilirz.umudun gözünü seveyim umut işteBendede olmadi.
Hangi sehirdesinYARDIMMMAranıza yeni katıldım uzun bir süre takip ettim uzun bir süredir bebek istiyoruz olmuyor aşılama düşünüyorum çünki yaş geçiyor LÜTFEN YARDIM hastane dr tavsiyesi istiyorum ve en uygun nerde yaptırabiliriz
İstanbulHangi sehirdesin
Sanırım tavsiye yapacak kimse YokYARDIMMMAranıza yeni katıldım uzun bir süre takip ettim uzun bir süredir bebek istiyoruz olmuyor aşılama düşünüyorum çünki yaş geçiyor LÜTFEN YARDIM hastane dr tavsiyesi istiyorum ve en uygun nerde yaptırabiliriz
Sanırım tavsiye yapacak kimse Yok
Evet oraya sordum yaklaşık 2250Ben istanbul Otajinemed hastanesinde asilamami oldum Esra hanim tavsiye edebilirim
Canım malesef istanbulda yaşamadığım içün yardımcı olamauacağım.ben kahrmanmarasta yaptım.ilaçlarla falan toplamda anca 1000 i buldu.çok yüksekmiş orasıEvet oraya sordum yaklaşık 2250
Peki sonuçu merak ettim bebek varmı )Canım malesef istanbulda yaşamadığım içün yardımcı olamauacağım.ben kahrmanmarasta yaptım.ilaçlarla falan toplamda anca 1000 i buldu.çok yüksekmiş orası
Perşembe günü test yapacam.Peki sonuçu merak ettim bebek varmı )
İstanbul daki hastaneelri telefon la arayıp ücreti sorabilirsiniz.bence daha iyi cevap alırsınızArkadaşlar merhaba Ne kadar bir ücret verdiniz bende istiyorum ama uygun bir yer bulmam lazım İstanbul'da ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?