aşılama

Off baş ağrımda başladı kesin regl olucam
Canım ne yaptın durumun nedir? Negatif sonuç her ay beni de hepimizi de aslında mahvediyor ama olmasa bile hayırlısı böyleymiş öyle düşğn. Ben kendimi hep böyle teselli ediyorum,

Aşılaman hayırlı olsun. Benimde ilk aşılamamda crinone jel verdiler. 20 Ocak aşılama, 22 Ocak pazar sabah crinone jel başlandı. 3 Şubat kan testi bakıldı. Kutuda 2 tane daha jelim kaldi. Sonuç negatif olunca jeli bıraktım. 2 gün sonrada reglim başladı. İlaçın bende etkileri şöyle oldu: aşırı gaz sancısı, ayaklarda üşüme, uyku ve son günlere doğru göğüs hassasiyeti. İlaç zaten kendini hamile gibi hissettirtiyor. Kan testini sizin adet tarihinize göre veriyorlar sanırım. Adetinizin geçtiği ilk gün kan testi veriyorsunuz. Bence kan testi verebilirsiniz. Süre olarak uygun gözüküyor. Sonuçlarınızı paylaşırsan seviniriz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım ne yaptın durumun nedir? Negatif sonuç her ay beni de hepimizi de aslında mahvediyor ama olmasa bile hayırlısı böyleymiş öyle düşğn. Ben kendimi hep böyle teselli ediyorum,
Az az kanamam geliyo lekelenme şeklinde canım bekliyorum işte ne olacak bilmiyorum sabaha kadar tam belli olur diye düşünüyorum. Üzülmemek elimde olan birşey değilki ister istemez ümitleniyor insan olmayıncada büyük yıkım oluyor. Allah razı olsun eşimden çok destek oluyor bana küçük bir kız çocuğuyla uğraşır gibi uğraşıyor benimle

Şimdilik erken gebelik testi denedim negatif sonuç kan için bekleyeyim biraz daha pkolu olduğum için gecikmeler var zaten aşılamanın 15 günü kan vermek gerekiyor sanırım İnşallah tadacağız güzel kokulu meleklerimizi

Bende 10.subatta aşılama oldum beklemedeyim doktorum 12.gun test yaptır dedi

Hoş buldum cnm bilmem doktor 12.gun yaptır dedi
hayırlısı olsun canım inş
inş birilerimiz mutlu haberler verir
diğer bazı aşılama sayfalarını inceledim bi iki ay önceki yaptıranlarda hiç hamiş çıkan olmamış

Canım gebelik testlerinin pozitif vermesi için adet gününün genelde geçmesi gerekiyor. Moralini yüksek tutmaya devam et lütfen. Adet gününden önce kanda b-hcg hormonu döllenmenin gerçekleşmesinden sonra yükseliyor. Bu da aşılamanın başarılı olduğu varsayılarak 12. gün ve sonrası demek. Herkes genelde adet döngüsünü biliyor. Bazen ilaçlardan dolayı sarkmalar olabilir. Sen kendi hesabına göre ne zaman adet göreceksen o gün yap. O zaman sonuç doğru çıkar. En kısa zamanda meleklerini kucağına alman dileklerimle

diğer bazı aşılama sayfalarını inceledim bi iki ay önceki yaptıranlarda hiç hamiş çıkan olmamış

Canım moral bozmak yok. Her zaman pozitif düşünmeliyiz. Şeytanın bacağını birlikte kıralım önümüzdeki günlerde Kış aylarındayız. Ufak tefek enfeksiyonlar atlatıyoruz. Havalar soğuk. Ama bahar kapıda sayılır. Havalar güzeleşmeye başlayınca gör bak, ardı ardına güzel haberler alacağız inşallah

Dünden buyana lekelenme tarzı kanamam var resmen wc ye korkarak gidiyorum herseferinde ama şuan için gelen birşey yok :)
Hadi canım inşallah üstüne görüyorsundur. Bak yanındayız senin. Dualar hepimiz için. Tüm anne adaylarına gelsin. Allahım bu konuda bütün aşılama yaptıranları 2017 çıkmadan ANNE olmayı nasib et AMiN

Var cnm çok ilk asilamasinda hamiş kalan çok var umidimizi kaybetmek yok bu ay bizim gobuslerde dolucak güzel düşünelim güzel olsun

Amin inşallah amiin güzel haberleri verelim hepimiz. Bütün regl belirtilerim var wc ye gitmek hiç bukadar heyecanlı olmamıştı kafayı yemek üzereyim

Amin inşallah amiin güzel haberleri verelim hepimiz. Bütün regl belirtilerim var wc ye gitmek hiç bukadar heyecanlı olmamıştı kafayı yemek üzereyim

noldu canım hala o pembe lekeden sonra kanaman gelmedi dimi..belki de yerleşme kanamasıydı o hadi bakalım

Benim az az da olsa regl kanamam gelmeye başladı canım bu seferde nasip değilmiş

canım hayırlısı olsun ben de yarın yapıcaktım testi ama doktor pazartesiye yap dedi..o zamana kadar reglim gelcek gibi hissediyorum ben de hayrlısı artık Rabbim ne zaman istiyrsa biz ozaman anne olucaz inş rabbim bizim ve eşlerimizin sağlığını daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…