aşılama

5 yıllık evliyim toplamda 2çatlatma iğnesiyle kendi denememiz, 2aşılama, 1 tüp bebek deneyimimiz var. Çok yoruldum artık millet ikinciyi doğurdu ben hala negatif görüyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum, benimle çocuk istemeye başlayan arkadaşımın bugün 2. Hamilelik haberini aldım. Onun adına çok sevindim ama kendim için de üzülmeden duramıyorum. İsyan etmemek lazım allahım hayırlısını hayırlı zamanda versin. Tüp bebek yaptırmışsın dondurulmuş embiriyon yok mu? Sizdeki problem neydi canım?

Hayır canım tüp bebekte 1 embriyom gelişmişti oda transfer edilmişti benimde eşiminde bütün tahlilerimiz normal bi sorun yok gözüküyor.. ah birde hamile olduğunu öğrenipte üzülenler istemiyordum diyenler yokmu ozaman kahroluyorum işte

Ahh sorma aynen öyle. Bizde de sorun yok sayılır bende pcos var. Bir ay ara verip tüp bebek yapmayı düşünüyorum ben de. Tabi bir de poliplerimi aldırmam lazım. Canım tüp bebek tedavisi nasıl aynı ilaçlar mı kullanılıyor? Sen ne yapmayı planlıyorsun?

5 yıllık evliyim toplamda 2çatlatma iğnesiyle kendi denememiz, 2aşılama, 1 tüp bebek deneyimimiz var. Çok yoruldum artık millet ikinciyi doğurdu ben hala negatif görüyorum

Ben de 6.5 yıllık evliyim canım
Toplamda 4 hamilelik kendiliğinden 3 düşük 1 tane 4 aylık karnımda oğlum öldü
Kürtaj oldum yaşadıklarımızı Rabbim biliyor bunlara dayanacağım bunları yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi
1 tüp deneyimim oldu sonrasında 10 embryo da gelişti ama embriyoalrın kromozomlarına baktırdık soru kromozom olduğu için..Ve sadece 1 tane embriyonun kromozomu sağlıklı çıktı diğerleri yine koyulsa bile hamilelik tutsa da düşenler gibiydi onlar da düşerdi
O 1 tanesine çok umutluydum nasılsa sağlıklı olanı bulduk tutmasına zaten hep tutuo hamile kalabiliyrm die hep tutucak sanmıştım ama eöbriyo rahme tutunmamış
Beta hcg 0.25 di.
Aradan 1 yıl geçti hiç hamile kalamadım kendiliğimden..tüp için maddiyat da yok şuan..dedik bari aşılama yapalım..
İşte benm de hikayem bu..seni çok iyi anlıyrm..şuan etrafımda benden sonra okadar çok evlenmiş ark.ım var ki 3.yü bile doğurmaya hazırlananlar var..geçen yıl ark.ım evlendi benden 5 sene sonra..hemen hamile kaldı çocuğunu aldı kucağına..vs vs..
Ama Rabbim ol derse olacak bize de..

Ah canım hepimizin hikayeleri ayrı ayrı. Ben de 5 senelik evliyim son 1.5 yıla kadar hiç istemedim. Adetlerim hep düZenliydi herhangi bir sorun olacağını aklıma bile getirmedim. Şimdiki aklım olsa çok daha erkenden başlardım. Ben hiç hamile kalamadım. En azından sen hamile kalabiliyorsun. Senin durumun daha spesifik, çok hakim değilim konuya ama kromozomlara bakıp farklı bir yöntem izleniyor sanırım, yine forumda okumuştum. Pgd diyorlar sanırım. Sen tabi araştırmışsındır detaylı. Tüp bebek için rapor çıkartabiliyor musun?

Ben hiç kalamadım hamile bak sen kalabiliyorsun yine buna şükür.. ahh ahh düğünlere gitmekten nefret eder oldum iki ay sonra hemen hamile haberlerini almaktan bıktım

Kızlar sizi çok iyi anlıyrm evet hiç hamile kalamamak bazen kötü gibi ama bazen de iyi bir durum buna emin olun..ben bu kadar kayıp yaşarken hamileliği hep tadıp her seferinde korkuyla hüsranla biterken hiç hamile kalamayan ark.larım bak en azından sen hamile kalabiliyorsun derlerdi ama şuan o diyenler bebeklerini bile kucaklarına aldılar biri de hamile şuan son ayında..her kayıp olan çocuğum yaşasaydı aynı yaşta olacağını hesap ettiğim çocukları oldu ark.larımın..çok zor buna tahammül etmek ama çaresizce bekliyrm tek çarem duam..
Kromozom genetikte hiç birşeklde değişmeyen tıpta henüz müdahale edilemeyen bi durum..sadece pgt ile tüp bebek var..lemonade nin dediği gibi..denediğim bir tüp bebek maceram pgt ile olan tüp bebekte..yani oluşan 10 embriyo pgt yapıldı yani hücrelerinden parça alınıp 10 embryo da incelendi tüp bebek 9000 tl ydi pgt ile araştırılması da 3000 tl idi .12000 tl para verdik..sonuç sadece 1 embriyo kromozomu kopmamış dediler onu hemen transfee ettiler ama malesef tutmadı..
Yani benm bu aşılamam tutsa bile herşey iyi gidecek die birşey yok aslında umutsuz vaka kısmına giriyr kromozom sorunu bebekler..aşılamam tutsa bile düşme imkanı yine var yani..

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün bütün gün ağladım gece yatmadan önce pembe akıntıyı gördüm sabaha kadar ağladım şimdi devamı gelmesin de tutunma kanaması olsun diye dua ediyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün bütün gün ağladım gece yatmadan önce pembe akıntıyı gördüm sabaha kadar ağladım şimdi devamı gelmesin de tutunma kanaması olsun diye dua ediyorum

Olsun ağla canım ağladıkça rahatlıyor insan
İnş hayrlısı neyse o olsun canım

Off baş ağrımda başladı kesin regl olucam

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Dua edelim inşallah. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bende aşılamadan sonra verdikleri jel yüzünden hep gaz sancısı çektim. Göğüs hassasiyeti oldu. İlaçlar insanın düzenini çok bozuyor ve umutlandırıyor. Sen yinede umudunu kesme. Verecek olan Allah başka kimse değil. İaçlar, tedaviler ve doktorlar hep vesile. Belki bugün belki yarın sende inşallah o sevinci yaşayacaksın. Ama kendini üzüp çok ağlarsan vücudun bunu bilecek ve kendisini korumaya alacak. Yalnız kalmamaya çalış. Bir arkadaşından veya ailenden yanında olabilecek, sana moral verebilecek kişilerle birlikte ol. Kendini üzerek hormonlarının alt üst olmasına izin verme. Yağmur yağmadan güneş açmaz, kar yağmadan çiçek açmaz. Elbette seninde baharın gelecek. Yeter ki bu kara kışı atlatacak gücün olsun. Biz yanında olamasakta burdayız. Acıyıda sevgiyide bu sitede paylaşabilmek çok güzel. Sevgilerimle

Canım, kedicik çok doğru söylemiş
Umarım kanaman gelmemiştir regl olmamışsındır bu saate kadar ama olduysan da seni mutlu edecek şeyler yap kafanı dağıt..eve kapanıp ağlama kendini daha da üzme..
Ben de cuma günü test yapıcaktım ya doktor daha yapma yanlış sonuç çıkabilir dedi jel zaten pazartesiye kadar anca biticek kutısu..pazartesi de adet günü zamanlarım..o gün yap dedi testi..bakalım beklicem 5 gün daha..

Merhabalar ;
Birşey sormak istiyorum ilk aşılamam 2 şubatta yapıldı regl ise 17ocak başlamıştı aşılama gununu saymazsak 13.gun bugun aşılamanın şimdi karın ağrısı yumurtalıklarıma vuran bir ağrı var bel ağrısı ve ayaklarım sanki buzun içinde buarada 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik olmadı ve hiç korunmadım pkoluyum bende gecikmelerim olur regl günlerimde şimdi
CRİNONE %8 JEL kullanıyorum 2adet kaldı kan testi için beklemelimiyim birde bu ağrılar normalmi sürekli idrara sıkıştığımda oluyo ağrılar cevap verirseniz tecrubenizden faydalanmak istiyorum teşekkürler

Canım hoşgeldin aramıza..inş hayırlı güzel haberler alırsın öncelikle..
Benm de regl 23 ocak..aşılama 3 şubat..
Bnm de aşılamamın 14.günü..crinone jel.e de aşılamanın 4 .günü yani 6 şubatta başladım..elimde daha 5 tane daha var..yani pazartesi jel bitiyor elimde kalmıcak..o güne kadar regl olmazsan test yaptır dedi doktor..olumlu çıkaraa yeniden bi kutu crinone jel daha al ve devam et tutunmaya devam etmesi için dedi..eğer ki olumsuz çıkarsa veya regl olursan hemen bırak dedi

Sen aşılamanı reglin 17.gününde olmuşsun ben de 12.günümde..senin regl dönemlerin daha mı geç oluyor ki ya da yumurtaların anca mı büyüdü ki 17.gün olmuşsın

aslında iğneye başlamak için gec kaldık sanırım anlamadım ilk olduğu için dr ne sölediyse yaptım 4.adetimin iğneye başladedi 100ml başladım 800ml kullandım sanırım sonra ovitrelle çatlatma iğnemi oldum 1gün boş geçti ve 2 şubat aşılama oldu dr hemen jel başlamamı sabahları kullanmamı 15dk dinlenmemi sonra hareket edebilecğimi söledi hala sabahları kullanıyorum son 2 adet kaldı yani bir yerde yanlışlık var

İğne olarak gonal f mi kullandım canım
Ben 75ml lik gonal f vuruldum her gün
Adet döngün kaç gün?
Ben iğneye regl 3.gin başladım ama 4.gin de başlanabilio..3 4 veya 5.güne kadar başlanabilirmiş..yanlış giden bişey yok canım bence tedirgin olma..ben de jeli her gün sabah kullanıp 15 dk bekleyip sonra yirüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…