- Konu Sahibi gokceeee220
-
Bu sonuçları gördükçe bende çok üzülüyorum birimiz pozitifi goremedik umarım sen görürsünKızlar çok üzüldüm bende sabahtan beri test yapsam mı diye düşünüyorum daha bugün tam 1 hafta oldu ama çok erken kafama çok takıyorum sizide böyle görünce şimdi çok çok üzüldüm
su guzel gunlerde insallah bizde mucizelerimize kavusuruz rabbim kimsenin elini bos birakmasin insallah canim benimBu sonuçları gördükçe bende çok üzülüyorum birimiz pozitifi goremedik umarım sen görürsün
herşeyde bi hayır vardır yaş kaç sizinora
orasi ole herseyde vardir bi hayrherşeyde bi hayır vardır yaş kaç sizin
İnşaAllah vardır canımBenim bu ikinci aşılamam birde göğüs uclarım acıyor damarlar çıkmış bugün sabah belim agrıyordu bilmiyorum inşallah vardır bi umut
Kırklareli'nde yaptırdım.eşim memur burda yşıyoruzDoktorunla görüştün mü bunu hangi şehirde oturuyorsunuz nerde yaptırdınız
Amin inşallahsu guzel gunlerde insallah bizde mucizelerimize kavusuruz rabbim kimsenin elini bos birakmasin insallah canim benim
su guzel gunlerde insallah bizde mucizelerimize kavusuruz rabbim kimsenin elini bos birakmasin insallah canim benim
Bende 27 yaşındayım yakınmış yaşlarımız özel değilse problem neydi kimdeydi bende polikistik over var çok şükür eşimde bi problem yok ama bizimde ilk aşılamamız tutmadı bu ikinci denedik bakalım nasip 1 sene aradan sonra ben anca kendimi hazır hissedebildim yorucu ve yıpratıcı bir süreç ama hep inanıyorum hep bi umudum var
orasi ole herseyde vardir bi hayr26 yasm
orasi ole herseyde vardir bi hayr26 yasm
Sizindemi negatif çıktı testinizorasi ole herseyde vardir bi hayr26 yasm
merhaba benden polikistik over var esimdede varikosel vardi amaliyat oldu herseyi duzeldi dr dedi ancak iki asilama bir tup dedi umudum vardi halda var yoruldumBende 27 yaşındayım yakınmış yaşlarımız özel değilse problem neydi kimdeydi bende polikistik over var çok şükür eşimde bi problem yok ama bizimde ilk aşılamamız tutmadı bu ikinci denedik bakalım nasip 1 sene aradan sonra ben anca kendimi hazır hissedebildim yorucu ve yıpratıcı bir süreç ama hep inanıyorum hep bi umudum var
kan testini yarin ogrenicem erken gebelik negatifSizindemi negatif çıktı testiniz
mor kalbi duydunuz mu tüp bebek için Kayseri’demerhaba benden polikistik over var esimdede varikosel vardi amaliyat oldu herseyi duzeldi dr dedi ancak iki asilama bir tup dedi umudum vardi halda var yoruldum
Bol bol dua edicem Senin için benimlede paylaş sonucunukan testini yarin ogrenicem erken gebelik negatif
teşekkür ederm allah razi olsun allahim tez vakitte insallah seninde yüzünü güldürsün tamamBol bol dua edicem Senin için benimlede paylaş sonucunu
rica ederim inşallah rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınteşekkür ederm allah razi olsun allahim tez vakitte insallah seninde yüzünü güldürsün tamam
Aynı durumdayız. 3 yıllık evliyim. Aşılama 26şıbatta oldum. Çok ağrılarım var adet olcak gibi. 13. gün kan verdim negatifmerhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum
benm kanda da negatif cikti cuma gunu tekrar ignelere basliycam birde kist olusmusAynı durumdayız. 3 yıllık evliyim. Aşılama 26şıbatta oldum. Çok ağrılarım var adet olcak gibi. 13. gün kan verdim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?