Aşılama

Kızlar çok üzüldüm bende sabahtan beri test yapsam mı diye düşünüyorum daha bugün tam 1 hafta oldu ama çok erken kafama çok takıyorum sizide böyle görünce şimdi çok çok üzüldüm
Bu sonuçları gördükçe bende çok üzülüyorum birimiz pozitifi goremedik umarım sen görürsün

Bende 27 yaşındayım yakınmış yaşlarımız özel değilse problem neydi kimdeydi bende polikistik over var çok şükür eşimde bi problem yok ama bizimde ilk aşılamamız tutmadı bu ikinci denedik bakalım nasip 1 sene aradan sonra ben anca kendimi hazır hissedebildim yorucu ve yıpratıcı bir süreç ama hep inanıyorum hep bi umudum var

su guzel gunlerde insallah bizde mucizelerimize kavusuruz rabbim kimsenin elini bos birakmasin insallah canim benim

orasi ole herseyde vardir bi hayr 26 yasm

Sizindemi negatif çıktı testiniz

merhaba benden polikistik over var esimdede varikosel vardi amaliyat oldu herseyi duzeldi dr dedi ancak iki asilama bir tup dedi umudum vardi halda var yoruldum

Aynı durumdayız. 3 yıllık evliyim. Aşılama 26şıbatta oldum. Çok ağrılarım var adet olcak gibi. 13. gün kan verdim negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…