14 gün sonra yapabilirsin dediNe zaman test yap dedi doktorun
İnşallah güzel haberlerle gelirsin14 gün sonra yapabilirsin dedi
Aminnnn inşİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Yarın aşılamam var dua edin bana kızlarAminnnn inş
Allahım bütün dualarımızı kabul etsinYarın aşılamam var dua edin bana kızlar
Hastahanedeyim şimdi çok korkuyorumAllahım bütün dualarımızı kabul etsinHayırlısıyla kuçağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Hiç korkma çok kısa ve ağrısız bir işlem hayırlısıyla inş tutarHastahanedeyim şimdi çok korkuyorum
İnşallah dua edin bana nolurHiç korkma çok kısa ve ağrısız bir işlem hayırlısıyla inş tutar
Amin canım bak olup bitince bu kadarmıydı diyorsun. Sonra dinlenİnşallah dua edin bana nolurAllah düşmanıma vermesin inşallah
Sen nelere dikkat ettin kuzum doktor ilaç verdi mi sana sonraAmin canım bak olup bitince bu kadarmıydı diyorsun. Sonra dinlen
Sadece vitamin ilacına devam ediyorum bir de rahım içine yerleşen bir ilaç verdi her gün onu kullanıyorum.Sen nelere dikkat ettin kuzum doktor ilaç verdi mi sana sonra
Banada progestan verdi. Çok acıdı benim ama varyaSadece vitamin ilacına devam ediyorum bir de rahım içine yerleşen bir ilaç verdi her gün onu kullanıyorum.
Gerçekten mi neden sordun mu ? Geçmiş olsun canım.Banada progestan verdi. Çok acıdı benim ama varya
Fıtıl dedi kullan ilişki yok dedi. İki hafta sonra kontrol var dedi teşekkür ederimGerçekten mi neden sordun mu ? Geçmiş olsun canım.
Bana kesinlikle ertesi akşam ilişkiye gir dedi.Fıtıl dedi kullan ilişki yok dedi. İki hafta sonra kontrol var dedi teşekkür ederim
Banada ilişki yok dediBana kesinlikle ertesi akşam ilişkiye gir dedi.
Anladım canım meyve ye kabak çekirdeğini ye demişlerdi bir de bana. Balık tavuk tüket bol bolBanada ilişki yok dedi
Sen ne zaman yapacaksınız testAnladım canım meyve ye kabak çekirdeğini ye demişlerdi bir de bana. Balık tavuk tüket bol bol
Salihlerin duası seninle olsun inşallah8 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?