• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selinfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
46
21
38
Merhaba hanımlar 19 aralık çarşamba günü aşılama işlemi yapıldı doktorumuz 2 ocakta hamilelik testi yaptır dedi yani 15 gün sonra fakat biz meraktan 6.gün evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım ve sonuç 7,39 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırın denildi çevremdekiler artış önemli dediler bugün yani 9.günümde kan testi yapıldı sonucum 1,2 çıktı sizce nasıl moralim çok bozuldu :(

6 günde yaptirdin test catlatma ignesinin etkisiyle alakali yuksek cikmis canimm sen genede 14gun bidaha yap derim benimde 2asilamam bende 20 aralikta asilamama oldu banada ocak 2 3gibi test yap dedi doktorum aslinda icimden tutmadi 2ciside diorum cunki dogru duzgun hicbir belirtiler yokki umidim giddikce azaloyi esime sariorum agrasiflesiorum isyan etmek istemiorum ama cok uzuluyorum henuz 9gun ama umudim yok denecek kadar az gogis hassasiyetim kayboldu buhin belim agri bitek napcam benya

6 günde yaptirdin test catlatma ignesinin etkisiyle alakali yuksek cikmis canimm sen genede 14gun bidaha yap derim benimde 2asilamam bende 20 aralikta asilamama oldu banada ocak 2 3gibi test yap dedi doktorum aslinda icimden tutmadi 2ciside diorum cunki dogru duzgun hicbir belirtiler yokki umidim giddikce azaloyi esime sariorum agrasiflesiorum isyan etmek istemiorum ama cok uzuluyorum henuz 9gun ama umudim yok denecek kadar az gogis hassasiyetim kayboldu buhin belim agri bitek napcam benya

İnşallah tutmuştur arkadaşım çok inanmıştık olacağına negatif yazısını görene kadar bu sabah doktorumuza sonuçları attık kendisi birşey söylemek için erken dediğim tarihte yaptırın dedi aynı durum bende yaşıyorum eşime kızdım gece niye böyle oluyor neden diye o da çok istiyordu sabahleyin bende üzülüyorum benimde evladım olacak diyecektim ama artık diyemeyeceğim dedi tabi ben daha da üzüldüm Allaha dua ediyorum isteyen herkesin bir yavrusu olsun diye

İnşallah tutmuştur arkadaşım çok inanmıştık olacağına negatif yazısını görene kadar bu sabah doktorumuza sonuçları attık kendisi birşey söylemek için erken dediğim tarihte yaptırın dedi aynı durum bende yaşıyorum eşime kızdım gece niye böyle oluyor neden diye o da çok istiyordu sabahleyin bende üzülüyorum benimde evladım olacak diyecektim ama artık diyemeyeceğim dedi tabi ben daha da üzüldüm Allaha dua ediyorum isteyen herkesin bir yavrusu olsun diye

Benim sağ ve sol boşluğumda bi ağrı var ama genelde sol boşluğum ağrıyor :KK43:

Hayirlisi olsun biaraz dinlendir vucudunu kendiliginden kalma olasiligi oluyormus benimde dun gece kasiginn istunde bicaksaplanir derecesinfe agrim oldu agri azaldi ama hafif hafif hissediom gene yarin bi idrar testi yapcam sabah cunki 2 asilamamda 10 gun negatifi gormustim umudum azalmisti gene ole gorursem kan vermicem adeti beklicem

Hayirlisi olsun biaraz dinlendir vucudunu kendiliginden kalma olasiligi oluyormus benimde dun gece kasiginn istunde bicaksaplanir derecesinfe agrim oldu agri azaldi ama hafif hafif hissediom gene yarin bi idrar testi yapcam sabah cunki 2 asilamamda 10 gun negatifi gormustim umudum azalmisti gene ole gorursem kan vermicem adeti beklicem

Hadi inşallah canım bende yarın idrar testi yapacağım ne tuhafım hem kızıyorum yaptırmıcam test falan diyorum hemde ya olursa diye ümitleniyorum :dua:

F fatma lufer Şimdi idrar testi yaptım eczaneden uygun fiyatlı olanından aldım normalde 40₺ olanından alırdım ama sürekli al negatif çık :63: Neyse şimdiki testimde Negatif çıktı bugün aşılamamın 12.günü:KK42:

Benimde 11 gun test yapmadim ben henuz sol kasimdaki saplanma devam edio hayirlisi olsun bulen tiras isimli doktorla diola gecicem tup bebek merkezi yazin negatof olursa artik uzulme bidaha denwrsin canimm

Tam 12de yaptim negatifff:olamaz::cry:

Canım ben yarın sabah HCG testi yaptıracağım doktorumun dediği tarih yarın tam 15.gün oluyor ümidim yok ama inşallah mutlu olacağımız sonuçlar çıkar demekten başka çaremiz yok ne zor işmiş beklemek şimdi daha iyi anlıyorum :KK17:

:cry:
Ben bugun rwgli oldum normalde 3ydu cok kotu bir durum buyaa

Bende de Sonuç 1,2 Negatif çok üzüldüm çok istediğimiz için mi olmuyor diye kızıyorum :mad:
Yarın sabah bi prof. var ona gideceğim rahim filmi falanda isteyeceğim her açıdan çok yoruldum bu işlerden psikolojim bozuldu :cry:

:cry:

Bende de Sonuç 1,2 Negatif çok üzüldüm çok istediğimiz için mi olmuyor diye kızıyorum :mad:
Yarın sabah bi prof. var ona gideceğim rahim filmi falanda isteyeceğim her açıdan çok yoruldum bu işlerden psikolojim bozuldu :cry:

Doktorun acil işi çıktığı bugün hastanede olmayacakmış. Bugün benim reglim başladı çok ağrım var normalde reglim düzensiz ağrılı ve tarlusal adında hap içip öyle regl olan biriyim içmezsem olmam sanırım bu reglde aşılama ilaçlarının etkiyle olduğumu düşünüyorum :KK64:

Kesinlikler ole b3nimde yeni bitdi ben tup bebek yaptircam bulent tiras tup bebek merkezini arastiriyorum istanbuldan canim

Back
X