• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Şuan 10.gündeyim aşılamada.14-15.günde test yapın demişti doktor.heyecanlıyım:) siz beni çok rahatlattınız güzel enerjinizle,öğrenince sizede haber vericem..hamilesiniz benim için dua edin lütfen.
İnsaAllah güzel sonuçlar alırsın canim bende aşılamanın 13. Günü test yapmıştım silik çıkmıştı insaAllah sende bu mutluluğu yasarsın

Hanımlar merhaba bizde bir buçık yıldır bebek düşünüyoruz 10 yaşında bi kızım var 3 kez düşük yaptım doktor normal dedi geçti en sonunda dr değiştim kasımda sağolsun hemen rahim filmi çekti polip var dedi aldırmak için histeroskopi yaptığında kanallarda darlık rahimde perde gördü hepsini temizledi şükür geçen ay denedik olmadı bu ayda aşılama yaptırıcaz.Gonal f 0.75 mg kullandım perşembe çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam olmuş 1 saat sonra aşılama yapılacak heyecanlıyım biraz ama stres yok şükür sizlerin güzel haberlerine sevindim darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim kucaklarımızı hayırla doldursun sonuçları yazıcam inşallah bana önereceğiniz bişeyler varmı aşılama sonrası

Kızlar olumlu sonuc alan war mi benimde iğnelerle 6.günüm

Kızlar dün aşılamamı oldum dr progestan verdi ama fitil olarak kullanıcam 10 gün boyunca günlük ilişki dedi sonrada tahlil istedi inşallah olur :dua:

Hanımlar merhaba bizde bir buçık yıldır bebek düşünüyoruz 10 yaşında bi kızım var 3 kez düşük yaptım doktor normal dedi geçti en sonunda dr değiştim kasımda sağolsun hemen rahim filmi çekti polip var dedi aldırmak için histeroskopi yaptığında kanallarda darlık rahimde perde gördü hepsini temizledi şükür geçen ay denedik olmadı bu ayda aşılama yaptırıcaz.Gonal f 0.75 mg kullandım perşembe çatlama iğnesi oldum 2 yumurtam olmuş 1 saat sonra aşılama yapılacak heyecanlıyım biraz ama stres yok şükür sizlerin güzel haberlerine sevindim darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim kucaklarımızı hayırla doldursun sonuçları yazıcam inşallah bana önereceğiniz bişeyler varmı aşılama sonrası
oyy inşallah aşılamalarımız güzel sonuçlanır.siz de sıkıntılı dönemler atlatmışınız,en azından sorunlarınız çözümlenmiş bu sefer olmazsa bi dahakine,ama olacak :)

Kızlar dün aşılamamı oldum dr progestan verdi ama fitil olarak kullanıcam 10 gün boyunca günlük ilişki dedi sonrada tahlil istedi inşallah olur :dua:
aa bize bir gün sonrasından itibaren yalnızca 3 gün ardarda ilişki demişti,demekki doktordan doktora değişiyor.sonuçlarını lütfen bildir bize de canım

şuan göğüslerim çok ağrıyor ve kasıklarımda ağrı var,sanki regl olacakmışım gibi.regl günüme de yalnızca 1 gün kaldı.bi yandan tedirgin oluyorum bi yandan umutluyum.ilk olduğu için böyle sık yazıyorum galiba,ama paylaşmadan sorular sormadan da duramıyorum :))

Benim bu 2.asılamam olacak 6 yasında oglum var

bişey sorcam,doktor bana 14. gün test yap dedi ama buraya kontrole geleceksin demedi,sen kontrole gitmiş miydin aynı doktora?
ben evde test yapmıştım sonuç olumlu çıkınca gidip kan verdim doktoruma gösterdim sonucu ozaman daha değer az olduğu icin muayene edemedi değerim yükselince gitmiştim muayenede keseyi görmüştü yanı kandaki sonucuna göre gidersin canim cunki ondan önce gitsende bebek küçük olduğu icin görünmez

aa bize bir gün sonrasından itibaren yalnızca 3 gün ardarda ilişki demişti,demekki doktordan doktora değişiyor.sonuçlarını lütfen bildir bize de canım
Canımm öncelikle güzel dileklerin ve verdiğin moral için çook teşekkür ederim valla doktoruma çok güveniyorum hastalarını kendi gibi düşünüyor gitmesek kendisi arıyor ne oldu diye o kadar yoğun olmasına rağmen bana günübirlik ilişkinin gün aşırı ilişkiden sperm açısından daha iyi olduğu kanıtlandı dedi belkide sonra oluşup çatlayacak yumurtalarda garantilenir diye düşündü sonucu kesinlikle yazıcam yanlız bana 10 gün sonra tahlil yap dedi acaba doğru sonuç verirmi ki sen ne durumdasın kaçıncı günün sende yaz gelişmeleri inşallah güzel haberlerini alırız :)

şuan göğüslerim çok ağrıyor ve kasıklarımda ağrı var,sanki regl olacakmışım gibi.regl günüme de yalnızca 1 gün kaldı.bi yandan tedirgin oluyorum bi yandan umutluyum.ilk olduğu için böyle sık yazıyorum galiba,ama paylaşmadan sorular sormadan da duramıyorum :))
Yeni gördüm canım ama diğer mesajı yazmış bulundum sonucu merakla bekliyorumm

Bende bugün aşılama oldum kızlar ve dün gece hiç uyuyamadım korkudan o kadar gözüm korktuki yorumlardan falan. Çığlıklarım hstaneyi inletti falan yazanlar var kafayı yiyecektm Ama doktor kalkbilirsin dediğinde şok oldum Hiç ağırmadı ya lütfen kimse çekinmesin korkulacak hiçbişey yok insanları korkutmayalım ki denesin herkes bebek sahibi olsun inşaallah.

Bugün 13.gündü.Dayanamadım test yaptım negatifti.aslında adet günüm gelmedi bile.yarın yada Çarşamba günü adet olmam lazım embriyo oluşmamış ve tutmamışsa.Silikte olsa çıkar diye umut etmiştim :( inşallah kanda çıkar.beklesem mi umudu kessem mi bilemiyorum

Bende bugün aşılama oldum kızlar ve dün gece hiç uyuyamadım korkudan o kadar gözüm korktuki yorumlardan falan. Çığlıklarım hstaneyi inletti falan yazanlar var kafayı yiyecektm Ama doktor kalkbilirsin dediğinde şok oldum Hiç ağırmadı ya lütfen kimse çekinmesin korkulacak hiçbişey yok insanları korkutmayalım ki denesin herkes bebek sahibi olsun inşaallah.
Herkesin ağrı eşiği farklı.ayrıca basit bir işlem yazanlarda var,negatiflere odaklanmamak lazım.benimde ilk an dışında hiç ağrım olmadı mesela.

Bugün 13.gündü.Dayanamadım test yaptım negatifti.aslında adet günüm gelmedi bile.yarın yada Çarşamba günü adet olmam lazım embriyo oluşmamış ve tutmamışsa.Silikte olsa çıkar diye umut etmiştim :KK43: inşallah kanda çıkar.beklesem mi umudu kessem mi bilemiyorum
Canım yarın git kan ver bence inşallah hamilesindir :dua:

Back