- 1 Şubat 2018
- 17
- 8
- 1
İnşallah yaa,biraz moralim bozulmadı değil.inşallah kanda çıkar.sağol canımCanım yarın git kan ver bence inşallah hamilesindir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaa,biraz moralim bozulmadı değil.inşallah kanda çıkar.sağol canımCanım yarın git kan ver bence inşallah hamilesindir![]()
İnşallah canımm iyi düşünelim iyi olsun rabbim gönlüne göre versinİnşallah yaa,biraz moralim bozulmadı değil.inşallah kanda çıkar.sağol canım
Benim ağrı eşiğim çok düşüktür canım tatlıdır kolay kolay göze alamam bişeyi de. O yüzden şaşırdım Kendimden referans alınca hiç ağrı hissetmeyince herkesin yapabileceğini düşünüyorum bu uğurda her yolu deniyoruz kantesti yaptırın bencede geç döllenme olabilir moralinizi bozmayın Allah yardımcımız olsunHerkesin ağrı eşiği farklı.ayrıca basit bir işlem yazanlarda var,negatiflere odaklanmamak lazım.benimde ilk an dışında hiç ağrım olmadı mesela.
Canıım naptın yaptınmı kan testi meraklardayıımmmİnşallah yaa,biraz moralim bozulmadı değil.inşallah kanda çıkar.sağol canım
Korktum yapmadım.bugün yada dün adet olmam gerekiyordu olmadım perşembeye kadar adet olmazsam yapayım diye düşündüm.yoksa aile sağlığı merkezi çok yakınımızda hemen yaptırabilirim.herkes beni rüyasında hamile olarak görüyor bu havaya girip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum galiba.bebek hastane çıkışları falan görünce gözlerim doluyor.Canıım naptın yaptınmı kan testi meraklardayıımmm![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım geçen ayda bana öyle olmuştu herkes beni hamile görüyodu hatta 2 gün günümde geçmişti midem bulanıyodu korkudan testte yapamadım meğer soğan küründenmiş dr dedi.sonra adet oldum yıkıldım resmen ama senin aşılaman oldu gününde geçmiş maşallah inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin cümlemizle çok heyecanlandım yaa yaptırda sevinelimKorktum yapmadım.bugün yada dün adet olmam gerekiyordu olmadım perşembeye kadar adet olmazsam yapayım diye düşündüm.yoksa aile sağlığı merkezi çok yakınımızda hemen yaptırabilirim.herkes beni rüyasında hamile olarak görüyor bu havaya girip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum galiba.bebek hastane çıkışları falan görünce gözlerim doluyor.
Bugün 2 gün geçti adetimden 3.gün oldu.bir test daha yaptım evde.yine negatif yarın kan testine gidicem yakındaki aile sağlığı merkezine.ama korkuyorum da.adet olacakmış gibi ayaklarım aşırı üşüyor ve gerginim.yarın kanda baktırıp burda mutlaka yazarım.sen nasılsın?aytutkunu bacım sesin yok merak ettim nasılsın
Canım seninde süreç zorlu geçmiş epey ama troidde hamileliğe engel olabilir sen endokrinolojiye git iyice ama orda belirt bebek konusunu rabbim yardımcın olsun bazen psikolojik stres falanda engel oluyor biraz akışına bırak rabbim nelere kadir troid dışında bi problemin yok bende gonal f kullandım iyi bir iğne 17 sinde aşılamam oldu bakalım nolacakMerhaba kızlar. aranıza yeni katılıyorum. Yaklaşık 2 seneden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bende Tiroid var yaklaşık 1 seneden beri günde 1 adet 50ml lik euthyrox kullanıyorum. Bu sebeple doktora gitmeye karar verdim. Hormon testlerim ve spermogram testinde herhangi bir problem yok. (Adetim her ay düzenli) Doktorumla 3 ay çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Herhangi bir sonuç alamadık. Çatlatma iğnelerinin ardından (3 ay sonunda) Rahim filmi çektirdim. Tüpler açıktı. 1 ay ara verdik. Radyasyon aldım diye. 2017 Kasım ayında aşılama tedavisine başladık. İlk iğnemi Puregon 75ml 7 gün vuruldum 3 yumurtam oluştu. 16-19-20ml büyüklüğünde çatlatma iğnesini vurulup 32-33 saat sonrasında aşılama yapıldı. Sonuç yeniden negatif. Daha sonra gittiğimde 3,5ml bir kistim oluştuğunu, kendiliğinden gitmesini bekledik ilaç kullanmadan. O ay aşılamaya devam etmedik. 21 Şubatta doktoruma gittiğimde kistin olmadığını öğrendim. 6 ay süre geçtiğinden hormon testlerimi yeninden yaptırdım. (Estradiol 51, Fsh 7,22, Lh 5,13, Prolaktin 21,64, Progesteron 0,93, Tsh 1,27 ) Şuan Gonal-f iğnesini 7 gün 75ml kullanacağım. Doktoruma inanıyorum. Fakat içimde bir korku var. Aşılamanın neden tutmadığını halen anlamış değilim. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUM SADECE. . RABBİM OL DER OLUR. İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI, HAYIRLI EVLAT VERSİN. Bide ilk aşılamada neden puregon iğnesi kullandım. 2 aşılamada neden gonal f iğnesine geçildi anlamadım. Daha mı yararlı. "Bide doktorumla konuşurken ilerisi için tüp bebekte de belirtmek isterim ki şansın %35lerde dedibu da beni çok üzdü. " Ne yapmam gerekiyor. Aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım atladığım bişey mi var acaba nelere dikkat ettiniz. Teşekkür ederim.
Canim insallah olumlu sonuclanir. Bebegini kucagina alirsin. Ben endokrine gittim epeyce. bebek dusunuyorsan degerin 2.5 altinda olmasi gerekiyor demisti. Oluruna biraksamda insan bi nebze olsun takiyor. Allah yardimcimiz olsun . Hayirli haberlerini ver bize.Canım seninde süreç zorlu geçmiş epey ama troidde hamileliğe engel olabilir sen endokrinolojiye git iyice ama orda belirt bebek konusunu rabbim yardımcın olsun bazen psikolojik stres falanda engel oluyor biraz akışına bırak rabbim nelere kadir troid dışında bi problemin yok bende gonal f kullandım iyi bir iğne 17 sinde aşılamam oldu bakalım nolacak
Cok uzuldum. Olsun bozma morelini insallah o gunleri bizde gorecegiz. Neden bundan sonra 3. Adetinde asilama. 2. Asilamani yaptirmistin degilmi?Bende haberler kötü kızlar.bugün adet oldum.test negatif çıktı ayrıca.nasip değilmiş.bi sonraki aşılama ise bundan sonraki 3.adetimdeymiş.bekle babam bekle.moralim bozuldu![]()
İlk aşılamaydı.neden bu kadar geç bir süre verdi bilmiyorum.bu 3 ay demek nerdeyse.Cok uzuldum. Olsun bozma morelini insallah o gunleri bizde gorecegiz. Neden bundan sonra 3. Adetinde asilama. 2. Asilamani yaptirmistin degilmi?
Merhabalarİlk aşılamaydı.neden bu kadar geç bir süre verdi bilmiyorum.bu 3 ay demek nerdeyse.
Kizlar merhaba. Bende yeni sayilirim. Yaklasik 20 aydir bebek istiyoruz evlendiğimden beri yani. Klomen ve catlatma iğnesi denedik olmadi. Doktor değiştim başkent hastanesinde testler yapıldı herşey normal cıktı o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı malesef. Düşükten sonra akışına bıraktım ama malesef olmadi. 8 ay geçti düşüğün üzerinden. Kansızlık vs dediler ilaçlar kullandım vitaminler falan. Bir problem yok ama sebepsiz infertilite diye birşey var diyor doktor. Aşılama istedim ama ısrarla yapmam diyor. Klomen ve catlatma iğnesi vermek istiyor. Bende en başa dönmek istemiyorum artık:-( tekrar başkente gidecem ordaki doktoru ikna edebilirsem aşılama yaptıracam ama çok korkuyorum ya tutmazsa bu sefer ne hissederim bilemiyorum. :-( yarın için randevu aldım. Nedir bu sebepsiz olan şey anlayamiyorum artık. Sorun yok diyorlar ama her ay hüsran:-( hep akışına bırak diyorlar sizce napmalıyım ? Beklemeye devam mı yoksa aşılama yaptırsam mi
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Ben 26 eşim 33 yaşında. Esiminde benimde nerdeyse bütün testlerimiz yapıldı. Onun morfoloji vs bakıldı morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 120 milyon çıkınca doktorlar sorun olmaz dedi hep. Benim yumurta rezervi rahim filmi vs herşeye bakıldı hep temiz dendi. Bir düşüğüm var ama sonrasında olmadi. Hep akışına bırakın dediler 20 ay geçti değişen bişey olmadi. Osmaniyede yaşıyorum burdaki doktoru malesef ikna edemiyorum. Israrla yumurta geliştirici ilaçlar vermek istiyor. Asama aşama ilerlermis ben istiyorum diye aşılama falan yapamazmış. Bende başkente gidip direk aşılama yaptırayım istedim artık. Beklemek inanılmaz yoruyor insanı:-( ya bir sorun var bulamıyorlar yada kısmet değil bilemiyorumMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, Allah tez zamanda güzel haberler göstersin. size;
Nacizane fikrim yaşınız gençse deneyin ama 30larınızdaysanız,
aynı dertten muzdarip biri olarak direk tüp bebeğe geçin, bence aşılama ile zaman kaybetmeyin derim.
Kendimden örnek vermem gerekirse üni hastanesine gidiyorum daha önce özelde 1 aşılamam iptal olmuştu tüp bebek için gittiğimizde de iki aşılama denendi.
Allah hayırlısı ile tez zamanda kucaklarımızı doldursun inş..