- 30 Nisan 2017
- 167
- 63
- 28
- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Anladim cnm ben dun kullandim yani asilamanin akşamında acaba yanlis mi yaptimaşılamadan iki gün sonra başladım kullanmaya. 13 gün adet görmüştüm kan vermeye gittim hastaneye doktorum kullanmayı bırak dedi. 11 tane kullandım yani:)
Bende henuz birsey yok cnm bugun daha 2. gunum bakalim neler olucakKızlar aşılamamın 4. Günü bugün birzcık beyaz akıntım var sizlerde de var mı
aminn.. hemşire öyle demişti bana cuma günü yapılmıştı aşılama pazartesi kullanmaya başlamıştım. yanlış değildir kalbini bozma :) inşallah hayırlı ve mutlu haberlerini alırızAnladim cnm ben dun kullandim yani asilamanin akşamında acaba yanlis mi yaptimbu arada rabbim insallah hayirlisini versin cnm bakarsin asilamaya fln gerek kalmadan hamile kalmissin insallah rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin
Insallah cnm rabbim yardimcimiz olsun hepimizin yuzunu guldursunaminn.. hemşire öyle demişti bana cuma günü yapılmıştı aşılama pazartesi kullanmaya başlamıştım. yanlış değildir kalbini bozma :) inşallah hayırlı ve mutlu haberlerini alırız
Rahim filmi ihtiyacı olana yapılır. Problemi olmayan için rahim filmi önerilmiyor ve aşılama yapılıyor.Asilama olmasi icin rahim filmi olmasi lazim yaptrmadan zor cnm
Sonuç ne oldu cnm?Inşallah ama sanıyorum adetim gelecek gibi duyuru sonuçtan da çok korkuyorum kendimi hep kötüye alıştırdım desem de biliyorum çok ama çok üzüleceğim ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Bence önce filmi çektir kanallar açık mı bakması lazım açık degilse aşılamayı boşuna yaptırmş olursun açıksada yapışıklıklar açılır aşılama şansın artar başarılarArkadaşlar mrb doktorum Banada aşılama yapacak ama önce rahim filmi çekelim 2 ay bekle olmazsa gel aşılamaya geçelim dedi acaba rahim filmi çekmeden direkt aşılamaya geçmez mi? Rahim filminden çok korkuyorum da
Senin sonuç ne oldu cnmBence önce filmi çektir kanallar açık mı bakması lazım açık degilse aşılamayı boşuna yaptırmş olursun açıksada yapışıklıklar açılır aşılama şansın artar başarılar
Ben adet oldum ikincide tutmadıSenin sonuç ne oldu cnm
Hayırlısı olsunBen adet oldum ikincide tutmadı
Zten nden gebelik olmuyor problem varmi diye rahim filmi cekip bakiyorlar problem yoksa yapiyorlar asilama rahim filmi olmadan nerden bilecekler tupler acikmi kapalimi diyeRahim filmi ihtiyacı olana yapılır. Problemi olmayan için rahim filmi önerilmiyor ve aşılama yapılıyor.
Hayirlii olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahKizlar kan sonucum cikti degerim 80 dha yeni ama hamileymisimmmmmmmm.
Hayirlisi olsun cnm Allah buyuk bakarsin asilamaya fln gerek kalmadan hamile kalirsin insallahBen adet oldum ikincide tutmadı
Kacinci gun kan verdin cnm, idrar testi yapmis miydin birde kacinci asilaman ? Cok mu soru sordum neKizlar kan sonucum cikti degerim 80 dha yeni ama hamileymisimmmmmmmm.
RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNM. AŞILAMA İLE Mİ HAMİLE KALDINKizlar kan sonucum cikti degerim 80 dha yeni ama hamileymisimmmmmmmm.
Allh razi olsun cnmmmHayirlii olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Olurmu cnm sor tabi bende bole merak edip hep soruyordum dune kadar. Adetime 4 gun kala test yaptim silik cikti asilamamin 13.gunuydu 14.gun kan verdim ilk asilamamdi kurtajdan sonra 13 ay olmusdu kismet buqunmus buqune kadar okdar aqladim zirladim demekki vakti varmiss sizlerde ins sevinirsiniz en ksa zamandaKacinci gun kan verdin cnm, idrar testi yapmis miydin birde kacinci asilaman ? Cok mu soru sordum ne
Saol cnm ewet ilk asilamamdi tuttu cok sukurrRABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNM. AŞILAMA İLE Mİ HAMİLE KALDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?