- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
hayır bende yok ama insülin direnci var. hangi hastanede yaptırdınızBen yarin anestezi ile yaptiricam asilama. Adetin 3yada 4. Gunu klomendiye bir hap verdi 5 gun onu kullandim. Sonrasinda bazi doktorlar ignede veriyolarmis ama benim doktorum igne vermedi kontrole gittim hep ilac bitince yumurtanin buyuyup buyumedigine bakildi yarinda kismetse asilamam yapilacak. Asilama fiyatida benim 2000 lira tuttu. Bende polikistover ve insulin diencide var sizde de varmi
2-3 saniyelik bir aciteşekkürler. peki aşılama yapılırken ağrı oluyomu
Istanbul medicana hastanesindehayır bende yok ama insülin direnci var. hangi hastanede yaptırdınız
Çok az bi acı oluyor 3-5 saniye onun dışında olmuyorteşekkürler. peki aşılama yapılırken ağrı oluyomu
Selam canım , ümidini yitirme sakın oldun mu aşılama :)Bugun tekrar gittim 19 cm olms bana her kadin ayni zamanlarda yumurtlamaz dedi senin daha uzun suruyor dedi carsamba gunu kismetse asilamam yapilicak ama benim pek umudum yok
Oldu canm suan beklemedeyim cok kasik agrim oldu ve dun ilk defa biraz kan geldi sanki adet olucam gibi agriyor. Daha var gerci 22 sine kadar beklicem beklmek cok zor gercektenSelam canım , ümidini yitirme sakın oldun mu aşılama :)
Ilaclardan da olabilir tabi. Sizin neden olmuyor polikistovermi var. Ben bu asilama tutmazsa tupbebek dusunuyorum kismetse Allah herkese nasip etsin cok zor sureclerMerhaba
Bende 31 Mayıs'ta ilk aşılamamı oldum.
14.gün sonuç negatif maalesef.
Tahlil den iki gün sonra ise adetlendim.
Ancak normalde hiç adet sancısı çekmememe rağmen , bu adetimde inanılmaz sancılarım oldu. İlaçlardan olabilir mi?
Bu arada ikinci aşılama için karar verdik ama duygularım karmakarışık.
Amin inş. Teşekkür ederim.Ilaclardan da olabilir tabi. Sizin neden olmuyor polikistovermi var. Ben bu asilama tutmazsa tupbebek dusunuyorum kismetse Allah herkese nasip etsin cok zor surecler
Bu süreçte olumlu düşünmek çok etkiliyor insanı bende 1 kez oldum aşılama tutmadı fakat olumlu düşünmek çok önemli gerçekten :) kasık ağrısını ilk gün hissettim ben daha sonra hiç bişey hissetmedim 14 gün boyunca sonra hastalandımOldu canm suan beklemedeyim cok kasik agrim oldu ve dun ilk defa biraz kan geldi sanki adet olucam gibi agriyor. Daha var gerci 22 sine kadar beklicem beklmek cok zor gercekten
Bende ilk defa aşılama sonrası adetimde çok kötü sancılar çektim bu 4-5 gün sürdü ilk defa oldu ilaçlardandır ben öyle düşünüyorum . 2. Aşılamayı düşünmüyorum ben de 2 yıldır olmuyor biraz daha bekleyeyim diyorum sebepsiz infertelite benim :/Merhaba
Bende 31 Mayıs'ta ilk aşılamamı oldum.
14.gün sonuç negatif maalesef.
Tahlil den iki gün sonra ise adetlendim.
Ancak normalde hiç adet sancısı çekmememe rağmen , bu adetimde inanılmaz sancılarım oldu. İlaçlardan olabilir mi?
Bu arada ikinci aşılama için karar verdik ama duygularım karmakarışık.
Bugün gittim doktora. Kist oluşmuş, progesterone jel sebebiyle ama adet esnasında yok olacak bir kist türüymüş. Sancıların sebebini anlamış olduk böylece.Bende ilk defa aşılama sonrası adetimde çok kötü sancılar çektim bu 4-5 gün sürdü ilk defa oldu ilaçlardandır ben öyle düşünüyorum . 2. Aşılamayı düşünmüyorum ben de 2 yıldır olmuyor biraz daha bekleyeyim diyorum sebepsiz infertelite benim :/
Amin , size de çok geçmiş olsun Rabbim sevindirsin inşaAllah isteyen herkese konumumdan dolayı ben 2.ye başlayamayacağım ..Bugün gittim doktora. Kist oluşmuş, progesterone jel sebebiyle ama adet esnasında yok olacak bir kist türüymüş. Sancıların sebebini anlamış olduk böylece.
Bizimde iki yıl oldu. Sebepsiz infertelite. İlk aşılama genelde tutmayabiliyormuş, bu sebeple 1-2 aşılama sonrası olumsuz sonuç alırsak tüp bebek için devam edeceğiz dediler.
Bizde ikinci aşılama için bugün tekrar başladık tedaviye.
Tamamen taktir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Geçmiş olsun size de...
Merhaba canım öncelikle içini ferah tut bende şuan tedavi aşamasındayım rahim filmim çekildi sağ tüp tıkalı çıktı sağ yumurtalığım doğuştan yokmuş sperm testimiz iyi çıktı ilk ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum ama basit ve ilk tedaviydi olumsuz çıktı ama polikistik över olduğum İÇİN ve yeri rahme baskı yaptığı İÇİN zaten zor olacağını söylemişti doktorum şimdi bu ay iğne ile büyütüldü yumurtalıklarım yine çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı sonucu bekliyorum inşallah hayırlısı hayırlı zamanda olur diyorumMerhaba arkadaşlar2014 yılından beri tedavi görüyorum hamile kalmak için ama hiç bir sonuç yok tedaviye başlayıp her olumsuzlukta ara verdim gerçektende çok yoruldum bebek sesi duyduğum zaman bile gözyaşlarımı tutamaz oldum geçen ay doktora tekrar gittim kan tahlili spermogram istedi yaptırdık adetinin ikinci günü gel dedi 12 nisanda gittim tekrar bana elimde daha önceki tedavilerden rahim filmi vs. Diğer testler aşılama kayıtları hepsi olduğu için ekstra hiç bişey istemedi tekrar kan tahlili ve spermogram da yaptırmıştık ganol-f 300 ve ovitrelle verdi ganol-f yi hergün aynı saatte 75 ml göbekten vurulmamı söyledi haftaya Çarşamba gel dedi çok korkuyorum kızlar ya tekrar olmazsa diye aranızda kullanan varmı hamile kalan var mı ?? Psikolojim bozuldu kızlar benim
Maşallah size canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu konunun başında hamileydim aşılama ile gebe kaldım şimdi kızım çarşamba 2 aylık olacak Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimizi korusunKızlarrrrr iyi geceler öncelikle sizden özür dilerim bi konu açıp kayıplara karışmış gibi oldum ama sonuç negatif çıkınca kendimi kapattım ne telefonlara baktım ne işe gittim yattığım yerden sadece insani ihtiyaçlarımı karşılamak için kalktım tekrar özür dilerim....
geçen ayın 11 inde aşılama yaptırdım ve 14 gün sonra doktora gittim kanda bthcg 336.9 çıktı havalara uçtum hamileyim çok şükür aşılamadan kaldım diye hep hesapladım ben bu gün doktor kontrolünde asistan doktor ben Bebek göremiyorum boş gebelik dedi ve dünyam başıma yıkıldı tekrar hemen başka bi doktora gittim o doktor bebeğimi gördü ve kalp atışını duyduk içim rahatladı ben 4hafta 6 günlük diye hesaplarken benim bebiş 6 hafta 3günlükmüş aşılamadan önce kalmışım ben hamile çooooookkkk sevinçli ve mutluyum Allah hamile kalamayanlara hamile kalmayı hamile kalanlara kucağına almayı nasip etsin
Aminnn Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sihatli inşallah ve isteyen herkese evlat versin Allah'ımMaşallah size canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu konunun başında hamileydim aşılama ile gebe kaldım şimdi kızım çarşamba 2 aylık olacak Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?