Bennn ilk aşılamada ikiz tuttu :) inşallah Allah sana da nasip etmiştir inşallah bu ay olur.Merhaba arkadaşlar2014 yılından beri tedavi görüyorum hamile kalmak için ama hiç bir sonuç yok tedaviye başlayıp her olumsuzlukta ara verdim gerçektende çok yoruldum bebek sesi duyduğum zaman bile gözyaşlarımı tutamaz oldum geçen ay doktora tekrar gittim kan tahlili spermogram istedi yaptırdık adetinin ikinci günü gel dedi 12 nisanda gittim tekrar bana elimde daha önceki tedavilerden rahim filmi vs. Diğer testler aşılama kayıtları hepsi olduğu için ekstra hiç bişey istemedi tekrar kan tahlili ve spermogram da yaptırmıştık ganol-f 300 ve ovitrelle verdi ganol-f yi hergün aynı saatte 75 ml göbekten vurulmamı söyledi haftaya Çarşamba gel dedi çok korkuyorum kızlar ya tekrar olmazsa diye aranızda kullanan varmı hamile kalan var mı ?? Psikolojim bozuldu kızlar benim
Bu yazım herkese umut olsun diye yazıyorum.Bende 2.5 senedir evliyim ve evlendiğim günden bu yana çocuk istiyoruz.klomen çatlatma iğnesi hsg filmi laparoskopi aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdım.Tanı olarak sebepsiz infertilite.ve aşılamaya karar verildi.ilk aşılamamı yaptırdım o psikolojıyı sadece yaşayan bilir artık acıyı bile hissetmiyosun o kadar istiyosun kı bır an önce yavruna kavuşmak istiyosun 12. gün sonunda sonuc negatifsonra adetin 2. günü tekrar gittim bir ay ara verdik tabi bu arada ilaç takviyesi vitaminlere devam ediyosunuz bir sonraki adet dönemi 2. günü gittim iğnelere tekrar başladım iğnelerimi işyerinde göbekten kendım vuruyordum.yumurtam istenilen boyuta geldi sonra aşılamam yapıldı ama bundan çok ümitliydim.maalesef ikşncş aşılamam da negatif ikinci de kendimi toparlamam çok zor oldu.günlerce ağladım.sonra dr um tüp bebek dedi ben son bir kez daha denemek istediğimi söyledim ama istemeyerek çünkü sonuç alamıyordum o kan testını vereceğim gün gelsin istemiyordum çünkü sonra üçüncü aşılamaya start verceğimiz gün dr um bu ay da dinlendirelim senı dedi ben dinlenmek istemiyorum olacaksa olsun olmayacaksa olmasın dedim artık pes etmek üzereydim ve kendımı tamamıyle tüp bebeğe şartlandirmıştım.menogon 75 kalçadan vurulan bir iğne verdi 5 iğneyle yumurtam büyümüştü dr bile şok olmuştu.ve o ay kendimi tüp bebeğe şartladığım için hep olmıcak diye düşündüm ve test günümden bir gün önce faranjıt oldum ertesi gün dr a gittim serum taktırmak için ama dr um ısrasla hiçbir ilaç kullanma test yap bana haber ver dedi neyse kan testini verdim sonuç barkodunu alıp eve geldim sonuca evde bakıcam 45 dk sonra sonucuma bir baktım kı ne göreyim sonucum 18:))))))hamileyim:))))evde deli gibi ağlıyorummm 3 saat hiç durmadan ağladım gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur az çok.Şuan 4 hafta 3 günlüğüz henüzdiyeceğim o ki HİÇBİR ZAMAN PES ETMEYİN bu yola giren insanlar önce istemeli ve sonra sabretmeli...En önemlisi de AĞIZDAN DUAYI EKSİK ETMEMELİ RABBİM OL DEDİĞİ AN ONUN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ.süreçle alakalı sormak istediğiniz bişe olursa yardımcı olabilirim hepinize.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Umutsuzluga kapilma canim insallah vakti gelmistir de emeklerin bosa cikmaz hayirlisiyla hamile kalirsinMerhaba arkadaşlar2014 yılından beri tedavi görüyorum hamile kalmak için ama hiç bir sonuç yok tedaviye başlayıp her olumsuzlukta ara verdim gerçektende çok yoruldum bebek sesi duyduğum zaman bile gözyaşlarımı tutamaz oldum geçen ay doktora tekrar gittim kan tahlili spermogram istedi yaptırdık adetinin ikinci günü gel dedi 12 nisanda gittim tekrar bana elimde daha önceki tedavilerden rahim filmi vs. Diğer testler aşılama kayıtları hepsi olduğu için ekstra hiç bişey istemedi tekrar kan tahlili ve spermogram da yaptırmıştık ganol-f 300 ve ovitrelle verdi ganol-f yi hergün aynı saatte 75 ml göbekten vurulmamı söyledi haftaya Çarşamba gel dedi çok korkuyorum kızlar ya tekrar olmazsa diye aranızda kullanan varmı hamile kalan var mı ?? Psikolojim bozuldu kızlar benim
Bak suan yasadigin bi sinav herseyin hayirlisini iste ben 4 kere dusuk yaptim benim gibi olmaktansa gec olsun normal olsun beterin beteri var sabret simdi penceleri sonuna kadar ac Allah a dua et Rabbim sen bizden daha iyisini bilirsin de .hadi toparlan aglamakla uzulmekle gunler gecmiyor kendi kendinin psikologu ol ben oyle yapiyorum ..benim bu gün aşılama sonrası 15. günüm 3 saat önce kan testi yaptım sonuç negatif. Şimdi eve gidip pencereleri perdeleri kapatıp belki 1 yıl evden dışarı çıkmak istemiyorum.bazen eş dost, yazılan yazılar herşey moral olur diye okuyup kendimi motive ediyorum ama sonuç değişmiyor umutlanıp umutlanıp hevesimiz kursağımızda kalıyo
Senin adina cok sevindim canim Rabbim kucagina almayida nasip etsinBu yazım herkese umut olsun diye yazıyorum.Bende 2.5 senedir evliyim ve evlendiğim günden bu yana çocuk istiyoruz.klomen çatlatma iğnesi hsg filmi laparoskopi aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdım.Tanı olarak sebepsiz infertilite.ve aşılamaya karar verildi.ilk aşılamamı yaptırdım o psikolojıyı sadece yaşayan bilir artık acıyı bile hissetmiyosun o kadar istiyosun kı bır an önce yavruna kavuşmak istiyosun 12. gün sonunda sonuc negatifsonra adetin 2. günü tekrar gittim bir ay ara verdik tabi bu arada ilaç takviyesi vitaminlere devam ediyosunuz bir sonraki adet dönemi 2. günü gittim iğnelere tekrar başladım iğnelerimi işyerinde göbekten kendım vuruyordum.yumurtam istenilen boyuta geldi sonra aşılamam yapıldı ama bundan çok ümitliydim.maalesef ikşncş aşılamam da negatif ikinci de kendimi toparlamam çok zor oldu.günlerce ağladım.sonra dr um tüp bebek dedi ben son bir kez daha denemek istediğimi söyledim ama istemeyerek çünkü sonuç alamıyordum o kan testını vereceğim gün gelsin istemiyordum çünkü sonra üçüncü aşılamaya start verceğimiz gün dr um bu ay da dinlendirelim senı dedi ben dinlenmek istemiyorum olacaksa olsun olmayacaksa olmasın dedim artık pes etmek üzereydim ve kendımı tamamıyle tüp bebeğe şartlandirmıştım.menogon 75 kalçadan vurulan bir iğne verdi 5 iğneyle yumurtam büyümüştü dr bile şok olmuştu.ve o ay kendimi tüp bebeğe şartladığım için hep olmıcak diye düşündüm ve test günümden bir gün önce faranjıt oldum ertesi gün dr a gittim serum taktırmak için ama dr um ısrasla hiçbir ilaç kullanma test yap bana haber ver dedi neyse kan testini verdim sonuç barkodunu alıp eve geldim sonuca evde bakıcam 45 dk sonra sonucuma bir baktım kı ne göreyim sonucum 18:))))))hamileyim:))))evde deli gibi ağlıyorummm 3 saat hiç durmadan ağladım gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur az çok.Şuan 4 hafta 3 günlüğüz henüzdiyeceğim o ki HİÇBİR ZAMAN PES ETMEYİN bu yola giren insanlar önce istemeli ve sonra sabretmeli...En önemlisi de AĞIZDAN DUAYI EKSİK ETMEMELİ RABBİM OL DEDİĞİ AN ONUN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ.süreçle alakalı sormak istediğiniz bişe olursa yardımcı olabilirim hepinize.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Mrb bendede polikistover ve insulin direncide var birde kilo problemimde var. Bende ilk defa bu ay asilama yaptircam adetin 4. Gununden itibaren klomen kullan dedi sadece. Sizde insulin direnci ve kilo varmiydi cok ümitlenmek istemiyorum bu sartlarda ne kadar tutar bilemiyorum bende sadece rahim filmi istedi baska test falan istemedi siz baska testler yaptirdinizmiBende evleneli 5 sene olacak bi kere kendiligimden düsugum oldu 3 sene önce sonrasında olmadı pko var bende de adet düzensizliğim olurdu hep 2-3 ayda bi adet olurdum bütün tahlillerim temizdi rahim filmi eşimin testleri vs kaç kere yumurta takibi çatlama iğnesi oldum tutmadı rn son aşılama ya karar verdik doktorumla yalnızca ben iğne vs kullanmadim 5 gün boyunca klomen kulkandim tek 1 yumurtam olgunlaştı o ay asilama yapıldı vr çok.şükür ben hamile kaldım bu süreç çok.uzun ve zor şimdi bebeğimi kucağına almak için hafta sayıyorum inananin dua o kadar önemli ki dilinizden hic düşütmwyin Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin umuduzu asla yititmeyin
merhaba bende pko luydum unsilin direncim vardı ve çok olmasada boyuma göre kıloluydum rahım fılmı çekılıp klomen ıle tedavı görüp ilk aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı ikinci aşılamam da iğneli tedavi ile hamıle kaldım aşılamanın normalde şansı zaten %10 %15 civarı birşey oyuzden illa olacak tutacak dıye dusunmeyın.Mrb bendede polikistover ve insulin direncide var birde kilo problemimde var. Bende ilk defa bu ay asilama yaptircam adetin 4. Gununden itibaren klomen kullan dedi sadece. Sizde insulin direnci ve kilo varmiydi cok ümitlenmek istemiyorum bu sartlarda ne kadar tutar bilemiyorum bende sadece rahim filmi istedi baska test falan istemedi siz baska testler yaptirdinizmi
tup bebek asilama tarzi tedaviler icin ozeli tercih etmeyin derdim bazilari sirf somurmek icin var devlet yada uni hastanelerinde yaptirin benceInsallah kalmaz ben yillarca vajinusmusla ugrastim cok tedaviler gordum cok sukur sonunda astim ama yildim artik maddi manevi coktum simdide bebek icin ugrasmamiz gerekicek kolay olmicak belli ama benim gibi olup hamile kalanlar umut veriyor Allah isteyen herkese saglikli sihatli bi bebek nasip etsin insallah
catlatma ignesinden dolayida olsa pozitif cikma ihtimali vardi ama negatif degisirmi bilemiyorum belki gec dollenme falan olduysa yuksele bilir bir ihtimalmerhaba arkadaşlar benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?