Merhaba arkadaşlar
2014 yılından beri tedavi görüyorum hamile kalmak için ama hiç bir sonuç yok
tedaviye başlayıp her olumsuzlukta ara verdim gerçektende çok yoruldum
bebek sesi duyduğum zaman bile gözyaşlarımı tutamaz oldum
geçen ay doktora tekrar gittim kan tahlili spermogram istedi yaptırdık adetinin ikinci günü gel dedi
12 nisanda gittim tekrar bana elimde daha önceki tedavilerden rahim filmi vs. Diğer testler aşılama kayıtları hepsi olduğu için ekstra hiç bişey istemedi tekrar
kan tahlili ve spermogram da yaptırmıştık ganol-f 300 ve ovitrelle verdi ganol-f yi hergün aynı saatte 75 ml göbekten vurulmamı söyledi
haftaya Çarşamba gel dedi çok korkuyorum
kızlar ya tekrar olmazsa diye aranızda kullanan varmı hamile kalan var mı ?? Psikolojim bozuldu kızlar benim ![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)