Evet progestan verdi günde bir taneRabbim en güzelini nasip etsin sana az kaldı cumaya biz daha yeniyiz aşılamamın 2 günü :) size ek bir ilaç verdimi Şuan kullandığınız ilaç varmı
Hayırlısı ile başarılı geçer inşallahKizlar bugun kontrolum vardi, 16,5 mm yumurta. Normalde 37,5 gonal f kullaniyordum , hemen eve gidip 75 ml gonalf yani cift doz ve hemen arkasindan ovitrelle yapmami soyledi. Yarin asilama yapilacagini soyledi. Hersey cok ani ve erken oldu gibi geliyor anlayamadim toplantim vardi ancak kostur kostur eve gelip igneleri vurulabildim.
Bana hiç bir şey vermediEvet progestan verdi günde bir tane
InsallahHayırlısı ile başarılı geçer inşallah
Her doktorun tedavisi farkli olabiliyorBana hiç bir şey vermedi
Ben de bugün yaptırdım, 2 gün boyunca dinlen dedi doktor. 2 günden sonra gün aşırı ilişki ile de destekle mutlaka dedi. Hatta biraz kanamam oldu, kanama olabilir devam etse de ilişki yapabilirsiniz sorun olmaz dediKızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Canım bende iki gün önce aşılama oldum aşılama olduğum gün dinlen sonra gün aşırı ilişki dedi bana da ilk gün az miktarda kanamam oldu Şuan çok minik leke oluyor doktorum endişe etme demişti bana inşallah tutar sizinde ilk aşılamanız mıBen de bugün yaptırdım, 2 gün boyunca dinlen dedi doktor. 2 günden sonra gün aşırı ilişki ile de destekle mutlaka dedi. Hatta biraz kanamam oldu, kanama olabilir devam etse de ilişki yapabilirsiniz sorun olmaz dedi
Evet ilk kez yaptırdım. Aslında bir kızım var ona doğal şekilde hamile kalmıştım ama ikinci uzun süre olmayınca deneyelim dedik. Eşimin sperm analizi biraz düşük gelmişti, aşılama şansı yüksek dedi doktor. Bakalım inşallah tutar. İşlem sırasında biraz canım yandı, rahmim tersmiş. Katateri yerleştirirken zorlandı doktor, belki bu yüzden de olmamış olabilir dedi hatta. Bakalım kısmet bundan sonrası artık. Sizin de ilk mi?Canım bende iki gün önce aşılama oldum aşılama olduğum gün dinlen sonra gün aşırı ilişki dedi bana da ilk gün az miktarda kanamam oldu Şuan çok minik leke oluyor doktorum endişe etme demişti bana inşallah tutar sizinde ilk aşılamanız mı
Aaa evet banada öyle bişey dedi rahmi biraz düzeltmem lazım dedi tabi ben endişeli acılı bir çekide bekledim sonra yıkama yapacağım giivEvet ilk kez yaptırdım. Aslında bir kızım var ona doğal şekilde hamile kalmıştım ama ikinci uzun süre olmayınca deneyelim dedik. Eşimin sperm analizi biraz düşük gelmişti, aşılama şansı yüksek dedi doktor. Bakalım inşallah tutar. İşlem sırasında biraz canım yandı, rahmim tersmiş. Katateri yerleştirirken zorlandı doktor, belki bu yüzden de olmamış olabilir dedi hatta. Bakalım kısmet bundan sonrası artık. Sizin de ilk mi?
Aaa evet banada öyle bişey dedi rahmi biraz düzeltmem lazım dedi tabi ben endişeli acılı bir çekide bekledim sonra yıkama yapacağım giiv
Bişey dedi sonrada iğne içi arkadaşları yolluyorum dedi ve o
Sıra canım yandı ay çok zor işler bunlar kadınlar çekiyor erkekler sperm veriyor
Hhahaha bizimki çok komik direk benim odam nerde diyor bide çıktı sevmedi odayı neymiş tv yokmuşEvet ya eşim de diyor ki o örneği vermek çok iğrenç. Dedim bizim yaşadığımız daha iğrenç hiç söylenme
Stres yapmayalım hıc stres yapınca sonucu etkılıyor hıc kafada büyütmeden ınsallah güzel sonuç alcazAynen öyle olucak gibi bu süreçte birbirimizle iletişimde olalim birbirimize destek olmuş oluruz
ay inşallah güzel haberlerini alırız Rabbim isteyen herkese nasıp etsinMerhabalar bende bu ay aşılama yaptım ayın 15 inde yaptım cuma günü test günüm dualarınıza talibim inşallah tutar.
İnşallah çok tşk ederimStres yapmayalım hıc stres yapınca sonucu etkılıyor hıc kafada büyütmeden ınsallah güzel sonuç alcaz
ay inşallah güzel haberlerini alırız Rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Merhaba sonucunuz ne olduMerhabalar bende bu ay aşılama yaptım ayın 15 inde yaptım cuma günü test günüm dualarınıza talibim inşallah tutar.
Merhabalar cuma günü test yaptım 8.9 çıktı pozitif dedi doktor ama düşük o yüzden pazartesi yani yarın sabah tekrarlicam gecikmemin bugün 1. Günü dün regl olmam gerekirdi yani daha gecikme olmadan reglime bir gün kala test verdim 8.9 çıktı yarın bakalım tekrardanMerhaba sonucunuz ne oldu
İnşallah tutmuştur, bize de haber verin sonucuMerhabalar cuma günü test yaptım 8.9 çıktı pozitif dedi doktor ama düşük o yüzden pazartesi yani yarın sabah tekrarlicam gecikmemin bugün 1. Günü dün regl olmam gerekirdi yani daha gecikme olmadan reglime bir gün kala test verdim 8.9 çıktı yarın bakalım tekrardan
Malesef düştü değerim bugün verdim değerim 5.41 e düştü tutmadı kimyasal yada ilaç artması dedi doktor yarın kontrol varİnşallah tutmuştur, bize de haber verin sonucu
ah çok üzüldüm... demek ki zamanı değilmişMalesef düştü değerim bugün verdim değerim 5.41 e düştü tutmadı kimyasal yada ilaç artması dedi doktor yarın kontrol var
Malesef düştü değerim bugün verdim değerim 5.41 e düştü tutmadı kimyasal yadaİnşallah tutmuştur, bize de haber verin sonucu
Aynenn öyle nasip birazah çok üzüldüm... demek ki zamanı değilmiş