Bende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyorKızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Benim de 6. Gunum bugun. Haftaya kan verecegim. Umarim bebisiniz sizinledir haber verin sonucunuzuBende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyor
Merhaba kanda ne çıktıBende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyor
Yarın belli olacak sonuçMerhaba kanda ne çıktı
Umarım inşallah sizin de olumlu sonuçlarınızi bekliyorumBenim de 6. Gunum bugun. Haftaya kan verecegim. Umarim bebisiniz sizinledir haber verin sonucunuzu
Ay mutlaka yazınYarın belli olacak sonuç
Merhaba benim de 12. Ci günüm karın kasık ağrısı karışık bir şey yaşıyorum regl olcam gibi kan vermeye gidecektim bugün korktum gitmedimBende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyor
Bende aynı şekilde bel ağrısı daha baskın ama bendeMerhaba benim de 12. Ci günüm karın kasık ağrısı karışık bir şey yaşıyorum regl olcam gibi kan vermeye gidecektim bugün korktum gitmedim
Yazicam :)Ay mutlaka yazın
Benimde sağ taraftaydi yumurta ama nerden vurduğun farketmiyor bence ama.ben yine de sağdan vurmuştumHanımlar iğneyi kendinizmi yaptınız birde yumurtaniz hangi tarafta idi siz hangi tarafa yaptınız doğrusu nasıl oluyor benim yumurtam sağ tarafta hamgin tarafa yapmam daha mantıklı 23/30 da yapmam lazım
Ben gece saat 03.00 vurmuştumBenimde sağ taraftaydi yumurta ama nerden vurduğun farketmiyor bence ama.ben yine de sağdan vurmuştum
Ben de öyle regl olcak gibiyim boşa kan vermiyim dedimMerhaba benim de 12. Ci günüm karın kasık ağrısı karışık bir şey yaşıyorum regl olcam gibi kan vermeye gidecektim bugün korktum gitmedim
Offf napcaz böyle biz yaBen de öyle regl olcak gibiyim boşa kan vermiyim dedim
Benim de sagdaydi ve sağdan vurmustumBenimde sağ taraftaydi yumurta ama nerden vurduğun farketmiyor bence ama.ben yine de sağdan vurmuştum
Uni hastanesinde yaptirdim. Ilk asilama ucretsiz. Eger ilk cocuk olacaksa. Mevcutta cocuk var ise ucretliymisDevlet hastanesinde aşılamanın ücreti ne kadar kızlar
1.5 yıllık evliyim evlilikte zorunlu tuttukları bir süre var mı ? Birde acılı bir işlem miUni hastanesinde yaptirdim. Ilk asilama ucretsiz. Eger ilk cocuk olacaksa. Mevcutta cocuk var ise ucretliymis
3 yıl sartı var sanırım. Benim ağrım oldu biraz işlem sırasında ama kişiden kişiye değişiyor cok rahat gecen de varmıs1.5 yıllık evliyim evlilikte zorunlu tuttukları bir süre var mı ? Birde acılı bir işlem mi
Teşekkür ederim canım inşallah pozitif sonuçlanır. Randevu aldım önümüzdeki hafta içi sorayım bi burda bildiririm belki araştırana faydası olur3 yıl sartı var sanırım. Benim ağrım oldu biraz işlem sırasında ama kişiden kişiye değişiyor cok rahat gecen de varmıs