AŞILAMA YARDİM

Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Bende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyor

Bende bu ay asilama oldum kızlar 13. Günüm bugün. Sabah kan verdim çok merak ediyorum sonucu. Karin ağrısı ve bel ağrısı var şuan mutfağa gidip geliyorum oturunca çok kötü tutuyor
Benim de 6. Gunum bugun. Haftaya kan verecegim. Umarim bebisiniz sizinledir haber verin sonucunuzu 🌸

Hanımlar iğneyi kendinizmi yaptınız birde yumurtaniz hangi tarafta idi siz hangi tarafa yaptınız doğrusu nasıl oluyor benim yumurtam sağ tarafta hamgin tarafa yapmam daha mantıklı 23/30 da yapmam lazım

Merhaba benim de 12. Ci günüm karın kasık ağrısı karışık bir şey yaşıyorum regl olcam gibi kan vermeye gidecektim bugün korktum gitmedim

Hanımlar iğneyi kendinizmi yaptınız birde yumurtaniz hangi tarafta idi siz hangi tarafa yaptınız doğrusu nasıl oluyor benim yumurtam sağ tarafta hamgin tarafa yapmam daha mantıklı 23/30 da yapmam lazım
Benimde sağ taraftaydi yumurta ama nerden vurduğun farketmiyor bence ama.ben yine de sağdan vurmuştum

X